מחפש מוסכניק לבדיקת רכב בבאר שבע
-
אשמח להמלצות על מישהו אמין וותיק
גם מוסכניק נייד הוא משהו מומלץ? אשמח לתגובות גם בענין הזה.
תודה רבה -
תודה רבה -
תודה רבה -
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-רכישת רכב
-
@מנחם-0 כתב במחפש מוסכניק לבדיקת רכב בבאר שבע:
תודה רבהיש כמה באופקים אם זה טוב לך תגיד אני אחפש
זה מרחק נסיעה מב"ש משהו כמו 20-30 דקות תלוי איפה בב"ש -
@יוני אתה מכיר מוסכניקים אמינים וטובים באופקים אתה יכול לשלוח?
(אפילו שזה ישן אני מרשה לעצמי כי זה לא מקפיץ למאה אנשים…)@mik6868 למה באופקים יש לך מוסך מרום בבאר שבע הוא גם בודק וגם מטפל והוא עושה מחירים לבני תורה רק חשוב 2 דברים לפני שאתה מגיע אליו:
א) אם אתה מגיע לבדיקה אז אל תקבע תור מראש כי הוא יגיד לך אין לי זמן לבדיקות וכו’ וכו’.
ב) שאתה מגיע אליו תחפש אותו ולא את העובדים שלו כי הם בני דודים… והם לא עושים הנחות לבני תורה…
בהצלחה!!! -
@mik6868 למה באופקים יש לך מוסך מרום בבאר שבע הוא גם בודק וגם מטפל והוא עושה מחירים לבני תורה רק חשוב 2 דברים לפני שאתה מגיע אליו:
א) אם אתה מגיע לבדיקה אז אל תקבע תור מראש כי הוא יגיד לך אין לי זמן לבדיקות וכו’ וכו’.
ב) שאתה מגיע אליו תחפש אותו ולא את העובדים שלו כי הם בני דודים… והם לא עושים הנחות לבני תורה…
בהצלחה!!!@אריאל-קמחי קודם כל תודה רבה,
והוא מקצוען ואמין?
ויש לך את המספר שלו לקבוע איתו?
פשוט חבר שנתקע שמה בבאר שבע עם גרנדיס שאחרי נסיעה קצרה נכבה המנוע פעמים עם נורות מצבר ושמן ואין לא סורק לבדוק מה זה יכול להיות אבל הוא כן רוצה מוסכניק אמין וטוב שלא יעבוד עליו כי הוא באמת לא מבין כלום ברכבים -
@Lexus ורק על ההגעה כמה הוא יקח ?
ואם צריך טיפול ואין לו חלקים במקום אז הוא ישלם לו גם על ההגעה וגם אחרי זה על טיפול אם יש לו מוסך כמובן,
או שאולי אפשרי להתייעץ איתו בפון ואז יחליט אם הוא יכול לטפל אם לאו? -
@אריאל-קמחי קודם כל תודה רבה,
והוא מקצוען ואמין?
פשוט חבר שנתקע שמה בבאר שבע עם גרנדיס שאחרי נסיעה קצרה נכבה המנוע פעמים עם נורות מצבר ושמן ואין לא סורק לבדוק מה זה יכול להיות אבל הוא כן רוצה מוסכניק אמין וטוב שלא יעבוד עליו כי הוא באמת לא מבין כלום ברכבים -
@אריאל-קמחי קודם כל תודה רבה,
והוא מקצוען ואמין?
פשוט חבר שנתקע שמה בבאר שבע עם גרנדיס שאחרי נסיעה קצרה נכבה המנוע פעמים עם נורות מצבר ושמן ואין לא סורק לבדוק מה זה יכול להיות אבל הוא כן רוצה מוסכניק אמין וטוב שלא יעבוד עליו כי הוא באמת לא מבין כלום ברכבים