עליתי עם הג'יפ אאוטלנדר 2015 שלי
על לא יודע מה ונקרע לי הכיסוי מלמטה
-
טוב, אצרף לכם תמונה מהמקרה שלנו.
מה הסיכונים… ואיך אפשר למנוע דבר כזה בעתיד?ילד תרגע זה לא ג’יפ ועל תנסה לקפוץ על הגדרות עם האוטו שלך
מה אומרים? יפה זה לא נראה.
השאלה מה עוד, לְמַה נועד הכיסוי הזה?
ואיך אני יכול לתפור / להדביק / להבריג את החלק שנקרע? -
מה הסיכונים… ואיך אפשר למנוע דבר כזה בעתיד?ילד תרגע זה לא ג’יפ ועל תנסה לקפוץ על הגדרות עם האוטו שלך
ואיך אני יכול לתפור / להדביק / להבריג את החלק שנקרע?@תודה-לבורא-עולם-0
הכיסוי נועד לשמור שלא יכנסו חצץ גשם וכו’ מתחת -לפי דברי כמה מוסכניקים אין חשיבות
אני עצמי חולק וטוען שכדאי שיהיה
החלק עולה סביבות 600
וצריך לראות שלא קרה כלום באזור שנפגע -
ואיך אני יכול לתפור / להדביק / להבריג את החלק שנקרע?@תודה-לבורא-עולם-0 זה נראה מפיברגלס
כעקרון זה בשביל שלו ישפריץ מים/בוץ/אבנים מהתחתית כלפי מעלה.
רוב הרכבים בכביש עד השנתון שלך בערך בלי המגן הזה.@אבי-KIA כתב בעליתי עם הג'יפ אאוטלנדר 2015 שלי
על לא יודע מה ונקרע לי הכיסוי מלמטה:
וצריך לראות שלא קרה כלום באזור שנפגע
@תודה-לבורא-עולם-0 תעשה את מה ש @אבי-KIA המליץ זה חשוב.
-
ואיך אני יכול לתפור / להדביק / להבריג את החלק שנקרע?@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בעליתי עם הג'יפ אאוטלנדר 2015 שלי
כשמו כן הוא כיסוי בוץ
-
ב"ה לכאורה לא קרה כלום בפנים. - מניין לי? כי זה לא קרה היום.
והאוטו נותן עבודה הכל כרגיל.
וגם לא ראיתי משהו חריג למטה.אבל לא ענו לי האם ואיך אפשר לסגור רק את החלק הזה שנקרע?
זה ממש קטע קטן של קרע, חבל לי להשקיע חדש בשביל הקטע הקרוע.יישר כח לכולם!!
-
ב"ה לכאורה לא קרה כלום בפנים. - מניין לי? כי זה לא קרה היום.
והאוטו נותן עבודה הכל כרגיל.
וגם לא ראיתי משהו חריג למטה.אבל לא ענו לי האם ואיך אפשר לסגור רק את החלק הזה שנקרע?
זה ממש קטע קטן של קרע, חבל לי להשקיע חדש בשביל הקטע הקרוע.יישר כח לכולם!!
@תודה-לבורא-עולם-0 לפי מה שהזכרנו פה שהרבה מוסכניקים והרבה רכבים פעילים גם בלי זה אתה לא חייב לסגור את זה אם זה חור קטן רק תחתוך את החתיכה שבולטת וזהו.
אם אתה אוהב מושלמות תשלים את החסר או שתחליף לחדש. -
@תודה-לבורא-עולם-0
הכיסוי נועד לשמור שלא יכנסו חצץ גשם וכו’ מתחת -לפי דברי כמה מוסכניקים אין חשיבות
החלק עולה סביבות 600
וצריך לראות שלא קרה כלום באזור שנפגע@אבי-KIA כתב בעליתי עם הג'יפ אאוטלנדר 2015 שלי
@תודה-לבורא-עולם-0
החלק עולה סביבות 600
וצריך לראות שלא קרה כלום באזור שנפגעכשאתה נוסע בימים גשומים ואתה רואה אנשים תקועים בצד הכביש עם ארבע וינקרים בגלל שעלו על שלולית לעשות דאווינים של השפרצות (מעין קריעת ים סוף) ונתקעו כי נכנס להם מים למנוע ונכבה המנוע - תצלם ותראה למוסכניקים ה"הגונים" האלו…