המלצה למצלמת רכב טובה וזולה קדמית ואחורית
-
@אושר-מתקרב כתב בהמלצה למצלמת רכב טובה וזולה קדמית ואחורית:
@moshebi111 כתב בהמלצה למצלמת רכב טובה וזולה קדמית ואחורית:
האם באמת צריך מפצל פיוזים ולחבר לפיוז קיים. יש לציין שאין מפצל פיוזים בערכה
אם החוטים שלך נראים ככה

אז הם עצמם המפצל, יש פיוז בהתחלה, ועוד פיוז באמצע (הבליטה השחורה באמצע החוט זה פיוז 2A)
האתגר האמיתי זה לדעת מה הערך של הפיוז שנמצא בהתחלה, כדי לדעת איפה להכניס אותו, בגלל זה הכנסתי לחור ספייר, כמובן שהפיוז של המצלמה צריך לצאת לפני הפיוז הראשי, ולא אחרי, הפוך ממה שמראים בכל ההדרכות להתקנת מצלמהאכן יש לי כזה בדיוק. לא הבנתי בדיוק מה הכוונה “יש עוד פיוז באמצע”. יש 2 פיוזים אחד צהוב ואחד אדום ואחד שמתחבר להארקה. אשמח מאד להסבר הכי פשוט ומעשי לאיפה להכניס את הפיוזים הנ"ל.
תודה לכל העוזרים כאן@moshebi111 הפיוז זה לא החוט, הפיוז זה רק הראש שלו, עם 2 השיניים
ובאמצע החוט יש גליל שחור שבתוכו יש עוד פיוז

את החוט השחור צריך לחבר לשלדה (חפש בורג באזור הקופסת פיוזים ותתחבר אליו, שים לב שהוא אכן מחובר לשלדה ולא סתם לפלסטיק), את החוט שכתוב עליו ACC צריך להכניס לחור שמקבל מתח רק עם מפתח, ואת החוט השלישי, לא זוכר מה כתוב עליו - לחור שמקבל מתח קבועהכי טוב להתחבר לחורים ספייר, אם אין לך, אז צריך להתיישב על מערכות לא קריטיות ברכב שהם עם אותו ערך של הפיוז שיש בתחילת החוט (לא פנסים, לא וישרים, לא ABS וכו’, אפשר על רדיו, שקע מצית וכד’)
אם תרצה, יש לי למסירה מתאם שמחבר את הקיט ישר לOBD, כזה

זה חוסך את ההתעסקות עם התיבת פיוזים -
@moshebi111 הפיוז זה לא החוט, הפיוז זה רק הראש שלו, עם 2 השיניים
ובאמצע החוט יש גליל שחור שבתוכו יש עוד פיוז

את החוט השחור צריך לחבר לשלדה (חפש בורג באזור הקופסת פיוזים ותתחבר אליו, שים לב שהוא אכן מחובר לשלדה ולא סתם לפלסטיק), את החוט שכתוב עליו ACC צריך להכניס לחור שמקבל מתח רק עם מפתח, ואת החוט השלישי, לא זוכר מה כתוב עליו - לחור שמקבל מתח קבועהכי טוב להתחבר לחורים ספייר, אם אין לך, אז צריך להתיישב על מערכות לא קריטיות ברכב שהם עם אותו ערך של הפיוז שיש בתחילת החוט (לא פנסים, לא וישרים, לא ABS וכו’, אפשר על רדיו, שקע מצית וכד’)
אם תרצה, יש לי למסירה מתאם שמחבר את הקיט ישר לOBD, כזה

זה חוסך את ההתעסקות עם התיבת פיוזים@אושר-מתקרב כתב בהמלצה למצלמת רכב טובה וזולה קדמית ואחורית:
ואת החוט השלישי, לא זוכר מה כתוב עליו
ACC
VCC