מכת גנבות טויוטה קורולה 2012
-
@אבי-KIA כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
יש למשהו מושג אם אפשר לבטח רק ביטוח גניבה?
אני בשומרה, מבוטח צד ג’ + גניבה, קוראים לזה אצלם ‘טריפל’. זה כעין צד ג’ מורחב, יש לזה עוד כמה כיסויים מעבר לצד ג’ רגיל. לדוג’: היזק בזדון.
@יראת-שמים כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
אני בשומרה, מבוטח צד ג’ + גניבה, קוראים לזה אצלם ‘טריפל’. זה כעין צד ג’ מורחב, יש לזה עוד כמה כיסויים מעבר לצד ג’ רגיל. לדוג’: היזק בזדון.
מה הבדל במחיר בין צד ג’ לטריפל ממה שהציעו לך בשומרה?
-
@יראת-שמים כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
מה הבדל במחיר בין צד ג’ לטריפל ממה שהציעו לך בשומרה?
-
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-מכלולי הרכב
-
מה המצב היום? נרגע?
-
@סמטוחה-בפלאגים
המקור נכון, אך אינו מכסה מצב יזום, בנוסף לעוד חילוקים.אבל פתאום אוחזת אותי סקרנות, מה יהיה הדין (בדינא דשופטני) באם בעל הרכב-הקטלני יציב אזהרה גרפית ברורה ונאה בנוסח ‘גונב רכב זה יומת בייסורים קשים’, וכמובן ינעל את רכבו, האם יוכל לטעון שהרחיק את הסכנה ויידע ככל יכולתו? משער שלא, ועדיין זה עשוי לשעשע, אותי לכל הפחות…
@לך-תדע כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
@סמטוחה-בפלאגים
המקור נכון, אך אינו מכסה מצב יזום, בנוסף לעוד חילוקים.אבל פתאום אוחזת אותי סקרנות, מה יהיה הדין (בדינא דשופטני) באם בעל הרכב-הקטלני יציב אזהרה גרפית ברורה ונאה בנוסח ‘גונב רכב זה יומת בייסורים קשים’, וכמובן ינעל את רכבו, האם יוכל לטעון שהרחיק את הסכנה ויידע ככל יכולתו? משער שלא, ועדיין זה עשוי לשעשע, אותי לכל הפחות…
החוק מגן על אדם שירה למוות בפורץ, (חוק דרומי) ולא מחייב אותו בשום עונש…
אני לא רואה איך זה יכול להיות יותר חמור…הערה חשובה, החוק מתיר את זה רק במקרה שהאירוע קרה בתוך שטח פרטי, ולא במהלך גניבת רכב… שם זה שונה (פרשת שיף)
-
וצריך לפתוח עיניים ואוזניים, אם רואים בני דודים לגשת, לשאול,
זה מציל רכבים…לא יודע אם ראיתם את הסרטון אבל הוא הולך ככה.
ערבי מנסה לפרוץ לרכב,
ניגש אליו אחד שואל אותו “מה אתה עושה”?
הערבי אומר לו: “ננעל לי המפתח באוטו”.
ההוא אומר לו “יש לי איך לעזור לך, אני יכול לפתוח את האוטו, רק תן לי 200 ש"ח”.
הערבי “אתה יכול לפתוח האוטו?, קח 200 שיקל, תפתח”.
ההוא מוציא מפתח-שלט מהכיס פותח…הערבי בורח כולו מבולבל

-
@לך-תדע כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
@סמטוחה-בפלאגים
אני לא רואה איך זה יכול להיות יותר חמור…הערה חשובה, החוק מתיר את זה רק במקרה שהאירוע קרה בתוך שטח פרטי, ולא במהלך גניבת רכב… שם זה שונה (פרשת שיף)
@קלאטש כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
יש גם משהו כזה איפשהו בתורה שלנו [דין בא במחתרת], בלי להזדקק לחוק ישראלי שקיבל השראה מדרום אמריקה הפרוע.
אבל מה נזכרתם בנושא הזה פתאום? כיום לא נראה לי שיש ענין מיוחד לגנוב את הרכב הזה, יש דוגמתו בפירוקיות בשפע רב, וגם כשהוא תקין הוא עולה בקושי עשרים אלף.
-
יש גם משהו כזה איפשהו בתורה שלנו [דין בא במחתרת], בלי להזדקק לחוק ישראלי שקיבל השראה מדרום אמריקה הפרוע.
אבל מה נזכרתם בנושא הזה פתאום? כיום לא נראה לי שיש ענין מיוחד לגנוב את הרכב הזה, יש דוגמתו בפירוקיות בשפע רב, וגם כשהוא תקין הוא עולה בקושי עשרים אלף.
@EBA כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
מה קרה לך? השאלה היא אם אני אצא זכאי ואמשיך ללמוד תורה בכולל, או בכלא 6…
כדי לתקן את הערבים ע"פ התורה לא צריך שהם יגנבו רכבים -
@EBA כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
אבל מה נזכרתם בנושא הזה פתאום?
אותי עניין מה פשר התופעה שהיתה לפני שנה? מכה שחלפה, כמו ממירי פריוס?
-
@mik6868 כתב במכת גנבות טויוטה קורולה 2012:
פריוסים גם קלים לגניבה?
מישהו בירר/יודע באמת איך אפשר באמת לשמור מגניבה?הבעיה בפריוס שהממיר הוא הנגנב, גם אם הרכב לא מניע הם מרימים את הממיר
שהממיר הוא הנגנב,
ולכן רבות מהן עם ממיר חילופי, או עם מיגון ייעודי לממיר ע’'י ריתוך כלשהוא
-
שהממיר הוא הנגנב,
ולכן רבות מהן עם ממיר חילופי, או עם מיגון ייעודי לממיר ע’'י ריתוך כלשהוא
@חיים-Y0737 איפה ברכב נמצא הממיר שאני יוכל לבדוק את מצבו אם ריתכו אצלי הבעלים הקודמים או לא וכמה זה עולה לעשות ריתוך זה?
-
תשאל אצל בעלי פריוס, אני רק שמעתי על זה פעם, שעושים איזשהו מיגון מקומי שמקשה על הגנבים [זה לא מגיע מהחברה]
הממיר ממוקם בחיבור שבין המנוע לאגזוז ממש מתחת תא המנוע