שרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש
-
ולקינוח גם נצפה באשדוד: הטסלה האגדית “הסייברטראק” (אני יודע שכבר האלו כזאת בשרשור הזה, אבל זה משהו יוצא דופן, בצבע שחור עם שיפורים…)
יש רק 5 כאלה בארץ!!!

פה אפשר לראות איך הוא גזר את המספר כדי שלא ‘ישבור’ את השחור (אפי’ את הדגל שיש על הלוחית הוא הוריד…) רכב מטורף!

-
נצפה באשדוד: רכב נדיר’ ויותר מגניב שזה שתיים כאלה אחד ליד השני… (אהבתי מאוד את הבליטות של הגלגלים… מקווה שגם אתם…)
נ.ב. אין לי מושג איזה חברה הם, נסיתי לבדוק לפי המספר אבל שניהם לא מופיעים במאגר… אבל נראלי שהם או GMS או דוג’ או אולי ראם או שברולט, נשמח לשמוע ממי שיודע…

-
@מאיר
מי שעיצב את הרכב הזה לא התקבל לעבודה בסאנגיאנג@מאיר כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:

פיאט מולטיפלה 4x4 דיזל ידנית 6 מושבים
@יצחק-רשטונ כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@מאיר
מי שעיצב את הרכב הזה לא התקבל לעבודה בסאנגיאנגלפחות הוא התקבל לעבודה אצל יונדאי והכין להם את הסטאריה

-
-
@מאיר כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:

פיאט מולטיפלה 4x4 דיזל ידנית 6 מושבים
@יצחק-רשטונ כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@מאיר
מי שעיצב את הרכב הזה לא התקבל לעבודה בסאנגיאנגלפחות הוא התקבל לעבודה אצל יונדאי והכין להם את הסטאריה

-
ולקינוח גם נצפה באשדוד: הטסלה האגדית “הסייברטראק” (אני יודע שכבר האלו כזאת בשרשור הזה, אבל זה משהו יוצא דופן, בצבע שחור עם שיפורים…)
יש רק 5 כאלה בארץ!!!

פה אפשר לראות איך הוא גזר את המספר כדי שלא ‘ישבור’ את השחור (אפי’ את הדגל שיש על הלוחית הוא הוריד…) רכב מטורף!

-
@מאיר
מי שעיצב את הרכב הזה לא התקבל לעבודה בסאנגיאנג@יצחק-רשטונ כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
מי שעיצב את הרכב הזה לא התקבל לעבודה בסאנגיאנג
הוא עיצב את דייהטסו מאטריה הידוע בעיצובה המיוחד…
-
מספר נקרא ישר והפוך.
86-646-68
-
מספר נקרא ישר והפוך.
86-646-68
-
@חיים-ברזל כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
מה הסיפור עם ה6 ספרות??
נגררת משנת 1979, בשנים הללו היו רק 6 ספרות (מועדון האספנות המכונה מועדון החמש נקרא כך כי באותם ימים היו חברים בו רכבים בני 5 ספרות)
-
מה הסיפור עם ה6 ספרות??
זה יוצר לפני 42 שנה 1974!!
https://meshumeshet.com/c/626979 -
מה הסיפור עם ה6 ספרות??
נגררת משנת 1979, בשנים הללו היו רק 6 ספרות (מועדון האספנות המכונה מועדון החמש נקרא כך כי באותם ימים היו חברים בו רכבים בני 5 ספרות)
@נייטרון-חפשי כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
מועדון החמש נקרא כך כי באותם ימים היו חברים בו רכבים בני 5 ספרות)
חידשת לי
אבל המספר שעל הנגרר לא צריך להיות זהה למשאית הגוררת?
-
@נייטרון-חפשי כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
מועדון החמש נקרא כך כי באותם ימים היו חברים בו רכבים בני 5 ספרות)
חידשת לי
אבל המספר שעל הנגרר לא צריך להיות זהה למשאית הגוררת?
-
מה הסיפור עם ה6 ספרות??
@נייטרון-חפשי אבל זה לא היה נגרר זה היה המשאית בעצמה!