מחפש מידע על איכות המגבים (וישרים) לרכב
-
@מיישה כתב במחפש מידע על איכות המגבים (וישרים) לרכב:
הזמנתי מעליאקספרס מגבים שנראו ממש טוב עם תגובות וכו' אחרי חודשיים הגומי והפלסטיק הבינו שהם לא מסתדרים יחד והחליטו למגינת לב שהם נפרדים...
אני הזמנתי מעלי רק את הסיליקון (הגומי) לבד (כ-10 ש"ח) והכל עובד מצויין קישור למוצר
מוציאים את הגומי מהווישר הישן ומחליפים, כבר כמה שנים אני עם אותו ווישר ורק מחליף גומי בערך פעם בשנה, רק צריך לבדוק שהעובי מתאים לווישר -
@ITAMAR25 כתב במחפש מידע על איכות המגבים (וישרים) לרכב:
הזמנתי מעליאקספרס מגבים שנראו ממש טוב עם תגובות וכו' אחרי חודשיים הגומי והפלסטיק הבינו שהם לא מסתדרים יחד והחליטו למגינת לב שהם נפרדים...
אני הזמנתי מעלי רק את הסיליקון (הגומי) לבד (כ-10 ש"ח) והכל עובד מצויין קישור למוצר
מוציאים את הגומי מהווישר הישן ומחליפים, כבר כמה שנים אני עם אותו ווישר ורק מחליף גומי בערך פעם בשנה, רק צריך לבדוק שהעובי מתאים לווישראיך אדע אם אני צריך 24 אינצ' או 26?
(יש לי ניסאן מיקרה 2018). -
הגומי והפלסטיק הבינו שהם לא מסתדרים יחד והחליטו למגינת לב שהם נפרדים...
אני רואה שלמדת לכתוב בשפה שלי חח...
בכל אופן, תגובות באליאקספרס זה טוב למולטימדיה, לא לדבר כמו וישרים שכשהוא חדש הוא תמיד טוב, והמבחן האמיתי שלו הוא אחרי חודשיים.
ובענין נוזל ניקוי - הכי זול שמצאתי הוא מותג רמי לוי בעשה שקלים ל4 ליטר, לענין האיכות אני לא יודע לומר, כי הוישרים שלי כרגע הם יותר מורחי לכלוכים, אבל המחיר והריח טובים... -
@חיים-שלי
אני הזמנתי מאלי אקספרס גם וישר למגב אחורי אחרי שפה רצו 70 ש''ח עבורו שילמתי שם רק על הגומי 6 ש''ח! הסתכלתי על הגומי הישן בדקתי עם מטר ןהשוותי לתמונה באלי והגיע וישר טרי ומצויין שעושה עבודה נפלאה! אני לא חושב שמה שמוכרים בחנויות פה מיוצר במקום אחר מסין.... הכל אותו גומי פחות או יותר...במקרה החלפתי בארץ קידמיים כי הייתי צריך sos והאחורי מאלי ושניהם עשו את אותה העבודה! -