אחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב
-
@סיויק כאשר מישהו פגע בך והוא מודה ישנם שתי דרכים לתבוע אותו
אם יש לך מקיף - אתה פונה לחברה שלך מעביר להם את הפרטים ומתנהל מולם ואין לך שום קשר עם החברה של הפוגע (זה לא מעלה את הפרמיה כי הפוגע מודה)
אם אין לך מקיף - אתה פונה לחברה של הפוגע ותובע אותם לפי הכללים שלהם (גם אם יש לך מקיף אתה יכול לעשות כך אבל חבל זה פחות נוח)מתוך דבריך משתמע שהוא מודה שזה באשמתו וכן יש לך מקיף אבל לא ברור מספיק באיזה אפשרות בחרת
אז למעשה אם תבעת את הביטוח שלך והשמאי מאושר על ידיהם אז תתעלם מהביטוח של הפוגע ותתנהל רק עם הביטוח שלך
אבל אם תבעת את הביטוח שלו - אם השמאי מאושר על ידי החברה שלו אז מציע לך לנהוג כדברי @mdy ואם השמאי לא מאושר על ידיהם זה נראה לי קצת יותר מסובך
בכל מצב תתיעץ עם הביטוח שלך הם אמורים לעזור -
@טכנולוג גם בביטוח צד ג’ יש שירות תביעות.
ואם זה היה שמאי שמאושר ע"י החברה הנתבעת לכאורה הם לא היו יכולים לדרוש שמאות נוספת, חוץ מזה שזה ממש לא כדאי לקחת שמאי שמאושר על ידיהם.@נייטרון-חפשי כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
גם בביטוח צד ג’ יש שירות תביעות.
אתה בטוח?
נדמה לי שזה רק הגנה משפטית לא תביעות -
@נייטרון-חפשי כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
אתה בטוח?
נדמה לי שזה רק הגנה משפטית לא תביעות@טכנולוג כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
@נייטרון-חפשי כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
אתה בטוח?
נדמה לי שזה רק הגנה משפטית לא תביעותאני בטוח. לי היה רק צד ג’ והביטוח הכין לי מכתב תביעה. וכמובן נתן לי ייעוץ
-
@טכנולוג @נייטרון-חפשי חלק מהחברות נותנות גם שירות כזה חלק לא
גם לי היה תאונה והביטוח שלי התנהל מול הביטוח שלו אפי’ שיש לי רק צד ג’ -
@יוני יש לי חבר ששילם על דבר כזה לסוכן הביטוח 350 ש"ח
מעניין אם כולם עושים את זה בחינם
לך זה היה בחינם? -
@מוטי-56 כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
יש לי חבר ששילם על דבר כזה לסוכן הביטוח 350 ש"ח
לך זה היה בחינם?כן
יש כאלה שגם משלמים על הוספת כל נהג לרכב
הכל תלוי בחברות@יוני כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
@מוטי-56 כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
לך זה היה בחינם?כן
הכל תלוי בחברותבדיוק בגלל דברים כאלה אני אוהב ביטוחים ישירים. שם אין קומבינות הכל מסודר. מה שמגיע אתה מקבל. לא חושב שמשלמים על שירות בתביעה מול ביטוח אחר בביטוחים הישירים
-
@יוני כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
לך זה היה בחינם?כן
הכל תלוי בחברותבדיוק בגלל דברים כאלה אני אוהב ביטוחים ישירים. שם אין קומבינות הכל מסודר. מה שמגיע אתה מקבל. לא חושב שמשלמים על שירות בתביעה מול ביטוח אחר בביטוחים הישירים
@mdy כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
ביטוחים ישירים
מה זה בדיוק? בלי סוכן?
אני תמיד עשיתי בעצמי וקיבלתי שירות תביעה, זה נראה לי הסטנדרט המקובל (אא"כ הסוכן מקבל טיפ על כל תביעה שהוא מוריד…). -
לענ"ד הם לא מחפשים שמאות חדשה אלא הם רוצים להוכיח שתיקנת כבר את הנזק ואז הם יכולים לטעון שהשמאות כבר לא רלוונטית ועליך להביא את הקבלות של התיקון .
האמת שאני לא יודע מה כדאי לעשות במקרה כזה -
@סיויק כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
האם יש להם זכות לדרוש את זה?
המזכירה של השמאות אמרה לי שאני יכול לתקן את הרכב, האם היא צדקה?הם יכולים לבקש שמאות נגדית אבל אם תיקנת אז הם צריכים להסתפק בתמונות של השמאי שלך
ומה אם למשל הייתי מוכר את הרכב, הם יכולים להתנער מהתביעה?
הם היו יכולים לקפוץ בזיגזג מה שנקרא ולכן זה הפתרון הכי טוב שיש במקרה של תאונה צד ג’ כשאתה רוצה לקבל מחירון ולהבא מי שצריך אני יכול גם לעזור בזה…
-
@סיויק כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
האם יש להם זכות לדרוש את זה?
המזכירה של השמאות אמרה לי שאני יכול לתקן את הרכב, האם היא צדקה?הם יכולים לבקש שמאות נגדית אבל אם תיקנת אז הם צריכים להסתפק בתמונות של השמאי שלך
ומה אם למשל הייתי מוכר את הרכב, הם יכולים להתנער מהתביעה?
הם היו יכולים לקפוץ בזיגזג מה שנקרא ולכן זה הפתרון הכי טוב שיש במקרה של תאונה צד ג’ כשאתה רוצה לקבל מחירון ולהבא מי שצריך אני יכול גם לעזור בזה…
@דני-מערכות כתב באחרי שמאות תיקנתי את הרכב, עכשיו הביטוח של הפוגע מבקש לראות את הרכב:
הם יכולים לבקש שמאות נגדית אבל אם תיקנת אז הם צריכים להסתפק בתמונות של השמאי שלך
אם כבר תיקנת הם יכולים לבקש קבלות