ממיר קטליטי ביונדאי i30 2014
-
דיברתי עם איזה מוסכניק דתי והוא אמר לי שאין צורך לתקן את זה , אפשר לחורר את זה והבעיה תיפטר .
מה אתם אומרים ? האם זה נכון לעשות את זה ? -
@גיל דווקא @הכל-בעזרת-השם
-
דיברתי עם איזה מוסכניק דתי והוא אמר לי שאין צורך לתקן את זה , אפשר לחורר את זה והבעיה תיפטר .
מה אתם אומרים ? האם זה נכון לעשות את זה ?@בני-0 כתב בממיר קטליטי ביונדאי i30 2014:
מה אתם אומרים ? האם זה נכון לעשות את זה ?לחורר לא מתקן את הבעיה ולא נראה לי שצריך להסביר למה
-
האם כדאי לתקן את הממיר הקטליטי ביונדאי i30 2014(יש נורה בצג ובמוסך אמרו לי שצריך לשפץ את הממיר) ואם כן האם לשפץ את שתי הממירים או רק את הראשון ?ומה המחיר הממוצע של כזה דבר ?
@בני-0 כתב בממיר קטליטי ביונדאי i30 2014:
במוסך אמרו לי שצריך לשפץ את הממיר
איך בדיוק הם הגיעו למסקנה הזאת?
ומה זה בכלל ‘לשפץ’ ממיר? (לנקות, כן!)@בני-0 כתב בממיר קטליטי ביונדאי i30 2014:
דיברתי עם איזה מוסכניק דתי והוא אמר לי שאין צורך לתקן את זה,
דתי זה טוב אבל לא מספיק.
@בני-0 כתב בממיר קטליטי ביונדאי i30 2014:
אפשר לחורר את זה והבעיה תיפטר .
תיפטר דייקא, כי הנורה תמשיך לדלוק.
-
ולמעשה, לחורר ממיר זה ‘פתרון’ רק במקרה שהוא סתום ועלול לגרום נזק למנוע, זה בטח לא גורם לו לעבוד וכפי שביאר @הכל-בעזרת-השם בטוב טעם…
בשביל הנורה, אם אכן הבעיה בממיר, ניתן לנקות אלא שזה קצת מורכב לנקות לגמרי ולנקות בערך לא תמיד מועיל. אבל צריך בכלל לוודא שאכן הבעיה בממיר וקוד 420 זה לא מספיק (אין לי כח לעשות מזה מדריך כשעדיין רובצת עלי המטלה הקודמת).
לחילופין ניתן להשתמש בפתרון שרק מוחק את הנורה.
אם שווה להחליף קשה להחליט במיוחד שהחליפיים לא מחזיקים. -
האם כדאי לתקן את הממיר הקטליטי ביונדאי i30 2014(יש נורה בצג ובמוסך אמרו לי שצריך לשפץ את הממיר) ואם כן האם לשפץ את שתי הממירים או רק את הראשון ?ומה המחיר הממוצע של כזה דבר ?
@בני-0 לי היתה גם כן בעיה בממיר והציעו לי בפורום להתקין עוקף ממיר
https://www.aliexpress.com/item/1005005544744298.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.53.1ab0586a2HLnkNתכלס אצלי היות שהבעיה היתה בגלל הזג אז הוספתי תוסף לדלק ונסעתי כמה ימים על דלק ולבנתיים ובעז"ה גם הלאה זה פתר את הבעיה
-
@בני-0 לי היתה גם כן בעיה בממיר והציעו לי בפורום להתקין עוקף ממיר
https://www.aliexpress.com/item/1005005544744298.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.53.1ab0586a2HLnkNתכלס אצלי היות שהבעיה היתה בגלל הזג אז הוספתי תוסף לדלק ונסעתי כמה ימים על דלק ולבנתיים ובעז"ה גם הלאה זה פתר את הבעיה
-
@שי-וי גם לי אמרו למלאות רבע טנק ואז להוסיף תוסף, לגמור את הדלק עד הסוף ואז למלאות 98 באיזה 100 ש"ח וזה יפתור את הבעיה (אני רק יצטרך לאפס את הנורה . זה אכן עובד ?