עזרה בקניית מצלמה לרכב
-
-
@גיל עברתי על הפוסט הכתוב לגבי מצלמות.
השאלה שלי לפי מה שכתוב שם על מצלמות איפה אפשר לקנות בב"ב מהמצלמות הטובות והמומלצות.@כהנא כתב בעזרה בקניית מצלמה לרכב:
השאלה שלי לפי מה שכתוב שם על מצלמות איפה אפשר לקנות בב"ב מהמצלמות הטובות והמומלצות.אז ההצעה שלי היא כזו - תערוך את הכותרת לנושא שלך ותוסיף את המילים “בבני ברק”. ואז הבני ברקים יתפקדו.
-
@פתוח-לשמוע תודה!
אכן צריכים גם התקנה של המצלמות. -
השאלה שלי לפי מה שכתוב שם על מצלמות איפה אפשר לקנות בב"ב מהמצלמות הטובות והמומלצות. -
@פתוח-לשמוע תודה!
אכן צריכים גם התקנה של המצלמות.@כהנא הפער בין עלות המצלמות בארץ לבין עלות אותה מצלמה בעלי אקספרס יכול להגיע לפעמים ליותר מכפליים.
לכן אני חושב שאם אתה רוצה משהו מיידי תזמין אחת מהמצלמות של ddpai (אני ממליץ על z60 pro כי היא מצלמה עם החיישנים הטובים ביותר בחברה הזאת - כמובן שבמידה והמחיר גבוה עבורך ניתן לקנות את אחד הדגמים הנמוכים יותר מסדרת z שהם מצלמות משולבות קדמית ואחורית שנותנות תמורה טובה למחיר) יש להם מחסנים בארץ והמחירים שלהם מאוד אטרקטיביים תמצא מתקין בארץ שיתקין לך (יש בפורום כאן כמה כאלה) -
@כהנא יש לך בבני ברק את דוד מתן 054-6276464 תשאל אותו מה הוא ממליץ לך
-
@דני-מערכות תודה!
@טכנולוג תודה רבה!
נכנסתי לקישור. מה ההבדל בין המצלמות שם?@כהנא ההבדל הוא מה כוללת החבילה
מצלמה קדמית בלבד
קדמית ואחורית
קדמית ואחורית ועוד אחת לפנים הרכב (או לכל ככיווןשתרצה למקם אותה)
ובנוסף לזה יש גם אפשרות לקיט חיבור לפיוזים
וכן רכיב 4g שעובד עם סים ומאפשר צפיה בזמן אמת ממצלמות הרכב מכל מקום בעולם
רק מדגיש אם חשוב לך שיגיע מהר אז לא כל האופציות נשלחות מהמחסן בישראל - כל אפשרות שאתה בוחר תלחץ אח"כ על משלוח כדי לראות האם זה נשלח מישראל או לא (אם זה מגיע מישראל זה אצלך תוך 5 ימים אבל מחו"ל זה יקח יותר זמן) -
אני מחפש מצלמה עם 4G לצפייה מכל מקום.עד היום היום היה לי DDPAI בלי סים ואני מרוצה
מה מומלץ במחיר זול יותר ממה שהומלץ Z60@אפייי אני מצרף לך את המצלמות שתומכות בצפיה מרחוק ע"י סים מסודרות לפי המחירים שלהם מהנמוך לגבוה
70mai a510 - חיישן סוני IMX675 - מחיר 114$ עם הקופון 70MCW5
ddpai X2s pro 4g - מצלמה ללא מסך חיישן ov 04b10 כולל שלט בלוטוס - מחיר 150$ עם הקוד ILSS4
ddpai z50 pro - חיישן gc8613, WIFI 6 - מחיר 155$ עם הקופון ILSS4 או כאן ב142$ עם הקופון IFPGKR8 (קרדיט ל@ITAMAR25)
70Mai A810 - חיישן סוני IMX678 - מחיר 158$ עם הקוד 70MCW10
ddpai Z60 pro - חיישן סוני IMX678 ובנוסף חיישן למצלמה האחורית IMX662 - מחיר 190$ עם הקוד ILSS4 - כולל כרטיס זיכרון של 128 ג"ב מתנה
ddpai Z60 - חיישן סוני IMX678 - מחיר 191$ עם הקוד IFPZQBM
70maiX800 - מצלמה חדשה קדמית ואחורית מהפכנית של 70mai ללא מסך עם אופציה לשליטה מרחוק גם על כיוון המצלמה (ניתן לסובב את המצלמה ע"י שליטה מרחוק) ובנוסף בזמן חניה המצלמה משתמשת בטכנולגיית ai ומתמקדת אוטומט על דברים חשודים בסביבתה
בעלת החיישן המתקדם ביותר של סוני (Sony IMX678) למצלמה הקדמית וחיישן איכותי נוסף של סוני (Sony IMX662) למצלמה האחורית ובנוסף יש לה חיבור wifi מהיר wifi6 - מחיר 275$ עם הקוד IFPZQBM - כולל כרטיס זיכרון של 128 ג"ב מתנהddpai X5 pro - מצלמה ללא מסך חיישן סוני IMX415 - מחיר 284$ עם הקוד IFPZQBM - המחיר לא כולל רכיב 4G וצריך לקנותו בנפרד (בקיצור מצלמה לא מומלצת בכלל עקב מחיר גבוה מאוד ביחס לתמורה)
לסיכום
- אם אתה רוצה את הזולה ביותר עם התמורה הטובה ביותר קח את ה70mai a510
- אם אתה רוצה את הטובה ביותר עם המחיר הזול ביותר קח את הddpai Z60 pro
- ואם אתה מתעניין בגאדג’טים מתקדמים ואתה מוכן להוציא על זה כמה שקלים קח את ה70maiX800 (המפרט די מקביל לddpai Z60 pro אבל היא ללא מסך ויש שליטה מרחוק על כיוון עדשת המצלמה)
בהצלחה
-
@אפייי אני מצרף לך את המצלמות שתומכות בצפיה מרחוק ע"י סים מסודרות לפי המחירים שלהם מהנמוך לגבוה
ddpai X2s pro 4g - מצלמה ללא מסך חיישן ov 04b10 כולל שלט בלוטוס - מחיר 150$ עם הקוד ILSS4
ddpai z50 pro - חיישן gc8613, WIFI 6 - מחיר 155$ עם הקופון ILSS4 או כאן ב142$ עם הקופון IFPGKR8 (קרדיט ל@ITAMAR25)
ddpai Z60 pro - חיישן סוני IMX678 ובנוסף חיישן למצלמה האחורית IMX662 - מחיר 190$ עם הקוד ILSS4 - כולל כרטיס זיכרון של 128 ג"ב מתנה
70maiX800 - מצלמה חדשה קדמית ואחורית מהפכנית של 70mai ללא מסך עם אופציה לשליטה מרחוק גם על כיוון המצלמה (ניתן לסובב את המצלמה ע"י שליטה מרחוק) ובנוסף בזמן חניה המצלמה משתמשת בטכנולגיית ai ומתמקדת אוטומט על דברים חשודים בסביבתה
בעלת החיישן המתקדם ביותר של סוני (Sony IMX678) למצלמה הקדמית וחיישן איכותי נוסף של סוני (Sony IMX662) למצלמה האחורית ובנוסף יש לה חיבור wifi מהיר wifi6 - מחיר 275$ עם הקוד IFPZQBM - כולל כרטיס זיכרון של 128 ג"ב מתנהddpai X5 pro - מצלמה ללא מסך חיישן סוני IMX415 - מחיר 284$ עם הקוד IFPZQBM - המחיר לא כולל רכיב 4G וצריך לקנותו בנפרד (בקיצור מצלמה לא מומלצת בכלל עקב מחיר גבוה מאוד ביחס לתמורה)
לסיכום
- ואם אתה מתעניין בגאדג’טים מתקדמים ואתה מוכן להוציא על זה כמה שקלים קח את ה70maiX800 (המפרט די מקביל לddpai Z60 pro אבל היא ללא מסך ויש שליטה מרחוק על כיוון עדשת המצלמה)
בהצלחה
-
@טכנולוג נותרתי ללא מילים כל הכבוד!
אפשר להוסיף רכיב 4G בנפרד למצלמה ?
וכך להרוויח שליטה מרחוק? -
@אפייי אני מצרף לך את המצלמות שתומכות בצפיה מרחוק ע"י סים מסודרות לפי המחירים שלהם מהנמוך לגבוה
לסיכום
בהצלחה