איתור אנטנת ווייפיי במולטימדיה לצורך עקירה
-
@דוד-שמש כתב באיתור אנטנת ווייפיי במולטימדיה לצורך עקירה:
אגב עשיתי את העקירה הזאת כבר במערכת אחרת לפני חצי שנה והלך מעולה רק שזאת שונה
כמו שכתבתי כבר עשיתי את זה בעבר [עיי’ פה https://mitmachim.top/topic/77110/בירור-עזרה-במציאת-אנטנת-ווייפיי-במולטימדיה?_=1746785326828] אבל בכל מערכת זה שונה - וגם עשיתי את זה בגלל שלא הייתה לי ברירה אחרת מכיוון שיש בזה סיכון לפצוע את הלוח
זה תמונות אחרי שפתחתי את כל הפחיות כך שניתן לראות את כל השבבים -
@דוד-שמש
אם תוכל לצלם את כל השבבים מקרוב יותר.
ויש אחד מלבן גם אותו. [בשביל לראות מה כתוב שם] -
@דוד-שמש
זה צריך להיות השבב עם הLNmediatek mt6625LN
[10 פינים]
אבל יש לו גם בלוטוס שם
mediatek זה חברה סינית של שבבים [אבל נחשבת רצינית]
אולי יש עוד משהו. [חלק אני לא רואה, ניסיתי להסתכל טוב ,יצאו לי העינים]וכמו @מאיר העיר והאיר שאיך שזה נראה שהבלוטוס מחובר איתו ביחד. [יש פעמים שלא ויש פעמים שכן].
-
@דוד-שמש כתב באיתור אנטנת ווייפיי במולטימדיה לצורך עקירה:
@EBA קיידרואיד לא מתאים למערכת הזאת ואאוטנט היה לי נסיון לא ממש מוצלח איתם כך שאני מעדיף שלא [אגב עשיתי את העקירה הזאת כבר במערכת אחרת לפני חצי שנה והלך מעולה רק שזאת שונה ולכן אני מנסה לשחזר את ההצלחה]
@מאיר
אגב אני מבית שמשאיזה מערכת זה בדיוק?
-
@דוד-שמש
[10 פינים]
אבל יש לו גם בלוטוס שם
אולי יש עוד משהו. [חלק אני לא רואה, ניסיתי להסתכל טוב ,יצאו לי העינים]וכמו @מאיר העיר והאיר שאיך שזה נראה שהבלוטוס מחובר איתו ביחד. [יש פעמים שלא ויש פעמים שכן].
@מיוחד
זה בדרך כלל שם של המעבד, אני לא ממש עברתי על התמונות, אז אני לא יודע אם יש אחד נוסף שהוא המעבד.אולי הם נותנים שמות דומים גם לשבבים של הוויפי ובלוטוס?עריכה: עברתי על התמונות יותר בעומק המעבד הוא MT6169
-
@מיוחד
זה בדרך כלל שם של המעבד, אני לא ממש עברתי על התמונות, אז אני לא יודע אם יש אחד נוסף שהוא המעבד.אולי הם נותנים שמות דומים גם לשבבים של הוויפי ובלוטוס?עריכה: עברתי על התמונות יותר בעומק המעבד הוא MT6169
@zalmensmok
המעבד זה אחר. [רשמתי לי אותו באיזה חור].זה נראה שזה כמה דברים כמו רדיו [למרות שזכור לי שהיה רדיו במקום אחר, וגם GPS
כאן הסבר ונתוניםMT6625L-MediaTek.pdf -
@zalmensmok
המעבד זה אחר. [רשמתי לי אותו באיזה חור].זה נראה שזה כמה דברים כמו רדיו [למרות שזכור לי שהיה רדיו במקום אחר, וגם GPS
כאן הסבר ונתוניםMT6625L-MediaTek.pdf@מיוחד וואו אתה עושה עבודה יסודית.
להבא אני ידע על מה להסתכל
-
@דוד-שמש
[10 פינים]
אבל יש לו גם בלוטוס שם
@מיוחד כתב באיתור אנטנת ווייפיי במולטימדיה לצורך עקירה:
ניסיתי להסתכל טוב ,יצאו לי העינים]
כל הכבוד מעריך מאד מאד את המאמץ שהשקעת לעזור לי
יש לך מושג ע"פ הקובץ שהבאת איזה רגלים הם המשפיעות על קליטת הוויי פיי? [במערכת הקודמת @מיישה סימן לי כמה רגלים ואותם עקרתי וזה השבית רק את הויי פיי]
מצרף את הקובץ מתורגם
mt6625l-mediatek (1).pdf -
@מיוחד כתב באיתור אנטנת ווייפיי במולטימדיה לצורך עקירה:
ניסיתי להסתכל טוב ,יצאו לי העינים]
כל הכבוד מעריך מאד מאד את המאמץ שהשקעת לעזור לי
יש לך מושג ע"פ הקובץ שהבאת איזה רגלים הם המשפיעות על קליטת הוויי פיי? [במערכת הקודמת @מיישה סימן לי כמה רגלים ואותם עקרתי וזה השבית רק את הויי פיי]
מצרף את הקובץ מתורגם
mt6625l-mediatek (1).pdf