המזגן עושה רעש בתחילת הנסיעה כשהאוטו קר
-
בכל פעם שאני מתחיל נסיעה כשהאוטו קר המזגן עושה רעשים יש לציין שרק שהמדחס עובד זה עושה רעש (אגב: מיצובישי לנסר)
@יצחק-2 כתב בהמזגן עושה רעש בתחילת הנסיעה כשהאוטו קר:
בכל פעם שאני מתחיל נסיעה כשהאוטו קר המזגן עושה רעשים יש לציין שרק שהמדחס עובד זה עושה רעש (אגב: מיצובישי לנסר)
אולי רעש מהרצוע ?
-
-
-
-
@יצחק-2 כתב בהמזגן עושה רעש בתחילת הנסיעה כשהאוטו קר:
איזה רצועה (סליחה על הבורות)
רצועת אביזרים
הרצועת גומי שאתה רואה צמודה למנוע - היא מסתובבת מהמנוע ומסובבת את האלטרנטור , משאבת מים ומדחס
אתה יכול להסתכל עליה ולראות מה מצבה [אם מהצד הפנימי שלה היא נראת יבשה ומחורצת] -
@יצחק-2
א. לא מומלץ בכלל בכלל להדליק מזגן עם מנוע קר!
ב. אם הרכב חם, זה גם לא משתלם לך! פתח חלונות תן לבריזה, גם אם היא על חום!! לצנן את האוטו קצת, ואח’'כ תדליק.
רק מציין להועיל.@Klonimoos כתב בהמזגן עושה רעש בתחילת הנסיעה כשהאוטו קר:
@יצחק-2
א. לא מומלץ בכלל בכלל להדליק מזגן עם מנוע קר!
ב. אם הרכב חם, זה גם לא משתלם לך! פתח חלונות תן לבריזה, גם אם היא על חום!! לצנן את האוטו קצת, ואח’'כ תדליק.
רק מציין להועיל.הריני כמוסיף על דברי ר’ @Klonimoos שחומרי הפלסטיקה של הרכב פולטים לאוויר חומר שנקרא “בנזן” והוא ידוע כחומר מסרטן, לא אליכם, וגם הפלסטיקה הפנימית של האוורור מלאה בזה, ולכן גם כשמדליקים מזגן ברכב חם (והנה הקיץ מתחיל, ובעצם, הוא בכלל לא נגמר) כל העניין הזה עף לנו לפרצוף, אז לפחות לאוורר כמה דקות בנסיעה עם חלונות פתוחים.