עזרה בטיפול
-
@גיל תודה רבה רבה,
בינתיים זה מפחיד ליסוע כך או שזה בסדר…
והאם זה דבר מסובך להרכבה עצמית?
ושוב תודה -
@גיל תודה רבה רבה,
בינתיים זה מפחיד ליסוע כך או שזה בסדר…
והאם זה דבר מסובך להרכבה עצמית?
ושוב תודה -
-
@בסד כתב בעזרה בטיפול:
@גיל אבל אם אזמין איך אדע להרכיב בעצמי?
גם אם לא תדע (ויש סרטונים לרוב, אני בטוח שתותחים כמו @מיוחד יוכלו למצוא לך)
וגם אם לא תמצא סרטון או מי שירכיב לך - ללכת למוסך ולשלם לו רק על העבודה יכול להיות יותר זול מאשר לשלם לו גם על החלק (שכידוע גם שם יש גזירת קופון מצד המוסכים). -
@יראת-שמים לא הוא עף לי בדרך, כנראה זה המגן בוץ-בעצם כרגע אין את הפלסטיק הזה לכל אורך הגלגל,
-
מישהו יכול לעשות עימדי חסד, ולחפש עבורי סרטון הדרכה להתקנה עצמית, אני לא מצליח למצוא בשום מקום,
אולי https://rechavimzelaze.ovh/user/מיוחד תוכל לעזור?
בתודה מראש -
מישהו יכול לעשות עימדי חסד, ולחפש עבורי סרטון הדרכה להתקנה עצמית, אני לא מצליח למצוא בשום מקום,
בתודה מראש@בסד כתב בעזרה בטיפול:
בתודה מראשלקשר את הפרופיל של @מיוחד לא יתריע לו שאתה קורא לו. תיוג כן, כמו שעשיתי עכשיו @מיוחד .
-
@בסד כתב בעזרה בטיפול:
בתודה מראשלקשר את הפרופיל של @מיוחד לא יתריע לו שאתה קורא לו. תיוג כן, כמו שעשיתי עכשיו @מיוחד .
-
מיליון רכבים נוסעים ככה, ואם זה לא פוגע בגלגל ומרעיש מוסך רגיל יגיד לך ללכת הביתה (אם זה פוגע בגלגל הוא יגזור את זה עוד קצת). ואע"פ ש @גיל הביא כאן חידוש שזה לא חוקי, כשחבר שלי נעצר ע"י בוחן תנועה ואחד ה’ליקויים’ היה ידיות דלתות מאולתרות אבל עובדות מצויין, את זה הוא לא ציין.
החוט שמשתלשל, זה בד"כ חוט של נורות ערפל שלא קיימות בדגמים המיובאים לארץ.
-
מיליון רכבים נוסעים ככה, ואם זה לא פוגע בגלגל ומרעיש מוסך רגיל יגיד לך ללכת הביתה (אם זה פוגע בגלגל הוא יגזור את זה עוד קצת). ואע"פ ש @גיל הביא כאן חידוש שזה לא חוקי, כשחבר שלי נעצר ע"י בוחן תנועה ואחד ה’ליקויים’ היה ידיות דלתות מאולתרות אבל עובדות מצויין, את זה הוא לא ציין.
החוט שמשתלשל, זה בד"כ חוט של נורות ערפל שלא קיימות בדגמים המיובאים לארץ.
@נייטרון-חפשי כתב בעזרה בטיפול:
ואע"פ ש @גיל הביא כאן חידוש שזה לא חוקי, כשחבר שלי נעצר ע"י בוחן תנועה ואחד ה’ליקויים’ היה ידיות דלתות מאולתרות אבל עובדות מצויין, את זה הוא לא ציין.
בהחלט לא שמים לזה לב, ולכן כתבתי
@גיל כתב בעזרה בטיפול:
בעקרון זה לא חוקי לנסוע ברכב ללא בטנת גלגל.
כמו שבעקרון זה לא חוקי לנסוע ללא מראת צד, אבל תשאל את @פתוח-לשמוע איך הייתה הנסיעה…
(ומראת צד זה בולט לעין כמו אדם בלי אוזן, שנאמר “באזניהם” לאפוקי חרש באוזנו אחת).רק לי עלה פתאום משחק מילים של “בעקרון זה לא חוקי” - בקרית עקרון?
-
מוסיף על דברי קודמי
להבהל בוודאי לא צריך כי זה חלק יחסית שולי ברכב , ובנתיים אתה יכול לסוע רגוע .
אבל מומלץ לסדר את זה בפרט לפני החורף כדאי שימנע השפרצה של מים לתא המנוע.
אחרי שתקנה את החלק התיקון פשוט מאד אתה רק צריך להרים את הרכב על גק ולפרק גלגל כדי שיהיה לך גישה נוחה לעבוד ותחבר אותו עם תופסני פלסיק מתאימים ואם אין לך אתה יכול לנסות לאלתר עם כל דבר אחר כמו אזיקונים וכדו’ . -
הייתי אצל דניאל והוא אמר לי שזה לא קריטי החלק הזה ורק קשר את החוטים ושלח אותי, וגם אבי אדרי אמר לי שלא צריך כ"כ,
אז בינתיים אני אמתין, ואולי באמת לקראת חורף אטפל בזה, אני לא יודע איך להוריד גלגל וכאלה ורובם רצו בערך מאתיים ש"ח רק על התקנה אם אביא להם את החלק עצמו- (סתם לידיעה אם יורד גשם זה ממש עלול לגרום נזק מיידי, כי ראיתי הרבה רכבים שזה עומד להם ככה רופף כזה?)תודה רבה לכל העוזרים כאן ובכללי @גיל @יצחק-רשטונ @יראת-שמים @נייטרון-חפשי
-
הייתי אצל דניאל והוא אמר לי שזה לא קריטי החלק הזה ורק קשר את החוטים ושלח אותי, וגם אבי אדרי אמר לי שלא צריך כ"כ,
אז בינתיים אני אמתין, ואולי באמת לקראת חורף אטפל בזה, אני לא יודע איך להוריד גלגל וכאלה ורובם רצו בערך מאתיים ש"ח רק על התקנה אם אביא להם את החלק עצמו- (סתם לידיעה אם יורד גשם זה ממש עלול לגרום נזק מיידי, כי ראיתי הרבה רכבים שזה עומד להם ככה רופף כזה?)תודה רבה לכל העוזרים כאן ובכללי @גיל @יצחק-רשטונ @יראת-שמים @נייטרון-חפשי
@בסד כתב בעזרה בטיפול:
אז בינתיים אני אמתין, ואולי באמת לקראת חורף אטפל בזה, אני לא יודע איך להוריד גלגל וכאלה ורובם רצו בערך מאתיים ש"ח רק על התקנה אם אביא להם את החלק עצמו- (סתם לידיעה אם יורד גשם זה ממש עלול לגרום נזק מיידי, כי ראיתי הרבה רכבים שזה עומד להם ככה רופף כזה?)
ברור שיותר בריא לרכב שיהיה את זה, אבל זה לא משהו דחוף בכלל,
לגבי חוקי או לא, יכול להיות תאורטית שזה לא חוקי, אבל שלי עבר טסט כשחסרים לו שני הבטנות, וברכב הקודם אחת.
תסתכל על רכבים חונים בסביבה שלך להמון רכבים חסר.