בדיקת רכב שנמצא בשדירות
-
@פתוח-לשמוע דיברתי איתו, זה ורסו, והוא ממש עמוס… הוא לא יכול, לכן אני מחפש מישהו אחר
@michael כתב בבדיקת רכב שנמצא בשדירות:
@פתוח-לשמוע דיברתי איתן, זה ורסו, והוא ממש עמוס… אני מחפש מישהו אחר
@מאיר זכור לי שמצודתך פרושה גם בשדירות?
אולי תמליץ לו על מישהו? -
אני רוצה לבדוק רכב שנמצא בשדרות על מנת לקנות אותו, מכירים מישהו שגר באזור (נתיבות למשל או כל מקום די קרוב) שיוכל לבדוק לי כדאיות קניה של הרכב?
-
@michael
מכון עולה לפחות 550
ותשלום בשבילו 300 פלוס מינוס (לא דיברתי איתו על המחיר, אני אומר בהשערה, יכול להיות שיגיד יותר, תגיד אתה מה אתה מציע) -
אני רוצה לבדוק רכב שנמצא בשדרות על מנת לקנות אותו, מכירים מישהו שגר באזור (נתיבות למשל או כל מקום די קרוב) שיוכל לבדוק לי כדאיות קניה של הרכב?
אני מכיר מישהו שממש מבין מאד ברכבים והוא לוקח על בדיקה 500 ש’‘ח לדעתי הוא עדיף ממכון שמוציא לך דף מוכן עם רעש מהשסתומים וכו’… הוא מסביר על כל תקלה מה המשמעות שלה, מחירים ועוד… אגב הוא אדם נחמד באופן אישי…
שמו נועם ישראל 054-887-0048
-
אני מכיר מישהו שממש מבין מאד ברכבים והוא לוקח על בדיקה 500 ש’‘ח לדעתי הוא עדיף ממכון שמוציא לך דף מוכן עם רעש מהשסתומים וכו’… הוא מסביר על כל תקלה מה המשמעות שלה, מחירים ועוד… אגב הוא אדם נחמד באופן אישי…
שמו נועם ישראל 054-887-0048
-
@מאיר הוא באזור שדרות?
אם כן אצור איתו קשר
אם הוא בא בעצמו טוב, אם לא אז אשתדל לבוא בעצמי, קיצר תעדכן אותי איך הוא עובד@michael כתב בבדיקת רכב שנמצא בשדירות:
@מאיר הוא באזור שדרות?
אם כן אצור איתו קשר
אם הוא בא בעצמו טוב, אם לא אז אשתדל לבוא בעצמי, קיצר תעדכן אותי איך הוא עובדהוא בא לרכב בודק את השלדה, המרכב, אם יש נזילות ותקצר היריעה… הוא עמוס ובכ"ז לא מחפף, אאל"ט הוא גם בודק את אמינות הקילומטראז’ (עד כמה שניתן).
כמדומני שאינך צריך להיות נוכח. אגב, מהיכן כבודו?
-
@מאיר הוא באזור שדרות?
אם כן אצור איתו קשר
אם הוא בא בעצמו טוב, אם לא אז אשתדל לבוא בעצמי, קיצר תעדכן אותי איך הוא עובדהוא בא לרכב בודק את השלדה, המרכב, אם יש נזילות ותקצר היריעה… הוא עמוס ובכ"ז לא מחפף, אאל"ט הוא גם בודק את אמינות הקילומטראז’ (עד כמה שניתן).
כמדומני שאינך צריך להיות נוכח. אגב, מהיכן כבודו?
-
@מאיר אנוכי מאשדוד, לא כל כך רחוק, אבל היות ואין לי רכב אלא אני רוצה לקנות אותו, לכן אני מעוניין לחסוך את ההגעה
אנוכי מאשדוד
כאשדודי הייתי מציע לך להיעזר ב @שמואל-קליין באופן כללי איזה רכב לחפש, והצעות אטרקטיביות.
וענו כל חברי הפורום ואמרו אמן (פי’ אמת).