ריח רע מהמזגן
-
נשמע כמו ריח של עובש
נסה לרסס חומרי ניקוי מונעי עובש לתוך פתח יניקת האוויר מבחוץ והפעל מזגן [ששואב מבחוץ] לחצי שעה ואחר כך תתן למזגן לעבוד עוד עשר דקות בלי מדחס.
כמו כן אתה יכול לנסות לרכוש פילטר פחם [אצלי ככה היה הפילטר המקורי] זהו פילטר שבין השכבות שלו יש גרגרי פחם שספוגים ריחות רעים ונבגי עובש. -
יש לי מהמזגן ברכב ריח של גרביים ישנות בעיקר כשהוא פועל על קירור
החלפתי פילטר הפעלתי רימון ריח ועדיין לא עזר הבנתי שיש אפשרות לניקוי פנימי של המזגן מישהו יודע איך עושים את זה או אם יש מוסך שעושה את (בירושלים) ומה המחיר
תודה@מרקורי בנוסף לדברי ידידי @יצחק-רשטונ (כיהודה ועוד לקרא) הייתי מציע להעיף מבט בפילטר מזגן. בדר"כ רוב ההצטברות היא שם, ולא תצטרך לעבוד כ"כ קשה לנקות את כל העניינים.
אם הפילטר נראה טוב, אזי יש לפנות לניקוי תעלות המזגן או מערכת הניקוז שלו (שייתכן ונסתמה).
לגבי המלצות למוסכים - אשאיר זאת לירושלמים דכאן. -
נשמע כמו ריח של עובש
נסה לרסס חומרי ניקוי מונעי עובש לתוך פתח יניקת האוויר מבחוץ והפעל מזגן [ששואב מבחוץ] לחצי שעה ואחר כך תתן למזגן לעבוד עוד עשר דקות בלי מדחס.
כמו כן אתה יכול לנסות לרכוש פילטר פחם [אצלי ככה היה הפילטר המקורי] זהו פילטר שבין השכבות שלו יש גרגרי פחם שספוגים ריחות רעים ונבגי עובש.@יצחק-רשטונ אני לא נתקלתי בחנויות בארץ שמוכרים פילטר פחמן רק באתרי חו’'ל
-
נשמע כמו ריח של עובש
כמו כן אתה יכול לנסות לרכוש פילטר פחם [אצלי ככה היה הפילטר המקורי] זהו פילטר שבין השכבות שלו יש גרגרי פחם שספוגים ריחות רעים ונבגי עובש. -
יש לי מהמזגן ברכב ריח של גרביים ישנות בעיקר כשהוא פועל על קירור
החלפתי פילטר הפעלתי רימון ריח ועדיין לא עזר הבנתי שיש אפשרות לניקוי פנימי של המזגן מישהו יודע איך עושים את זה או אם יש מוסך שעושה את (בירושלים) ומה המחיר
תודה -
@tzvihe2 כתב בריח רע מהמזגן:
@מרקורי בעבר היה לי ריח רע והמקור היה שהניקוז של המזגן נכנס ישירות לניקוז של הבית וכשהיה ריח בביוב זה עלה למזגן.
איך זה יכול לקרות ברכב
-
בעבר היה לי ריח של נבילה מהמזגן, הלכתי לניקוי מיוחד ומצאו שם שאריות של נחש ועכבר…
-
בעבר היה לי ריח של נבילה מהמזגן, הלכתי לניקוי מיוחד ומצאו שם שאריות של נחש ועכבר…
@רפאל-יהושע כתב בריח רע מהמזגן:
היכן היה הניקוי והאם זה עזר ?
-
@יצחק-רשטונ אני לא נתקלתי בחנויות בארץ שמוכרים פילטר פחמן רק באתרי חו’'ל
@אליה כתב בריח רע מהמזגן:
@יצחק-רשטונ אני לא נתקלתי בחנויות בארץ שמוכרים פילטר פחם רק באתרי חו’'ל
קניתי עכשיו בטיפול האחרון
משה חלפים בפתח תקווה (סגולה) -
@מרקורי כתב בריח רע מהמזגן:
ברחוב הירקון בב"ב מול מחסן היבואן. אני לא יודע אם הם עדיין פעילים.
הניקוי עזר בהחלט, הם הוציאו שם הכל וניקו היטב. -
@יצחק-רשטונ בפילטר פחם הכוונה למשהו כזה?
@מרקורי כן אבל הייתי ממליץ לך לקנות משהו איכותי
@שלמה כתב בריח רע מהמזגן:
@אליה כתב בריח רע מהמזגן:
@יצחק-רשטונ אני לא נתקלתי בחנויות בארץ שמוכרים פילטר פחם רק באתרי חו’'ל
קניתי עכשיו בטיפול האחרון
משה חלפים בפתח תקווה (סגולה)לא ידעתי אבל גם ככה זה לא באזור שלי - אני מזמין מ245 כבר תקופה