טיפול בפריוס - מוסך אמין באיזור בית שמש
-
@נייטרון-חפשי
מסכן תעזבו אותו, הרבה ממליצים אבל אנחנו מחפשים אנ"ש
חפרים מקצועיים
גם מי שבפורום ויש לו ידיים עשה משאבת מים בלמים שיעלה את המיספר שלו כולם נגדל אותו
(ואז יתנפח לו האגו ויתחיל להרביץ במחירים אבל מ"מ עד שזה יקרה נילך אליו!!!) -
@נייטרון-חפשי למיטב הבנתי מחברים שטיפלו אצלו ושלחו אותי אליו הוא גם אמין
לגבי זול לא יודע אבל ודאי פחות ממוסך רגיל -
@אלי-2023 כתב בטיפול בפריוס - מוסך אמין באיזור בית שמש:
@נייטרון-חפשי למיטב הבנתי מחברים שטיפלו אצלו ושלחו אותי אליו הוא גם אמין
לגבי זול לא יודע אבל ודאי פחות ממוסך רגילאני פעם שלחתי אליו חבר ויצאנו עם חור בכיסובעיה שנפתרה לחצאין (בסוף התברר שכמו שחשבנו מראש היה צריך להחליףכוהליםסליחה, סלילי הצתה) ואמנם אי אפשר לקבוע ע"פ מקרה בודד,אבל בעיקר הפריע לי שהוא החליף תושבת בלי לשאול (הייתה בעיה של רעידות של המנוע).
רק להיות הוגן - הגעתי אליו דרך מישהו שסיפר שאחרי מוסכים מורשים ואחרים שלא פתרו לו את הרעידות (החליפו פלגים סלילי הצתה וכו') הוא עשה לו ניקוי של הEGR והבעיה נפתרה.עריכה:
תגובתו של מוטי היא -
טוב הבנתי במי מדובר
הוא בא אליי (אם אני זוכר במדוייק את המקרה) מיד אחרי קניה של הרכב ואחרי איפוס תקלות עם רעידות ברכב
אחרי הרבה בדיקות שהייתי צריך לעשות (בגלל שאיפסו תקלות) כדי לאתר את הבעיה המלצתי על הטיפול שעשיתי
בדיוק מהסיבה שלא רציתי להכניס אותו להשקעה מיותרת בגלל שמחקו תקלות ברכב עשיתי לו את המינימום הנדרש לפי מה שראיתי אז
בכל מקרה לא החלפתי לו תושבת מנוע בכלל
וזה מה שהכי הפריע לי שכתבת
אין צורך להגיב בפורום רק לגבי העניין של התושבת מנוע שזה לא קרה אצליוכמו שכתבתי -
@נייטרון-חפשי כתב בטיפול בפריוס - מוסך אמין באיזור בית שמש:
ואמנם אי אפשר לקבוע ע"פ מקרה בודד
אבל יותר יפה מה שכתב לי בהתחלה -
אשמח שתכתוב לי שם/טלפון שאני יבין במה מדובר
כתבת שהחלפתי תושבת בלי לקבל אישור מהלקוח משהו שאצלי לא קורה
השיטת עבודה שלי זה להחליף מה שצריך בלבד ולא לעשות חור בכיס מאשר להכניס את הלקוח להוצאה כבדה שהרבה פעמים לא בטוח שתידרש כמו לעשות ניקוי EGR וגם כוהלים פלאגים וכו
אני לא חף מביקורת
*להיפך תמיד רוצה להשתפר ואני מצפה מהלקוחות שידברו איתי בצורה ישירה וברורה
לרוב כשאני מסביר את השיטת עבודה שלי הכל מסתדרבסופו של דבר מוטי אומר שהחליף כוהל חיישן MAF וניקוי מצערת/סעפת.
כנראה שהוא צודק כי החבר שלי מבין ברכב בערך כמו שאני מבין במדעי האטום (סוף סוף נייטרון חפשי) ושאלתי אותו עכשיו וגם הוא חושב כמוני.
ולכן:
הריני חוזר בי מכל משמעות ביקורת שנאמרה על המכונאי המומחה מוטי המכונה דר' פריוס וכפי הנראה כל דברי בטעות יסודם.
ואני ממליץ לכל השומע לי בכל בעיית פריוס בלתי פתירה לפנות אליו וכבר רבים עשו כן ונושעו.מוטי,
סליחה! -
-
@שמו כתב בטיפול בפריוס - מוסך אמין באיזור בית שמש:
@Klonimoos
ברוך ממושב ישעי תותח
אבל התור אצלו ארוך מאוד
בהצלחהאאל"ט הוא לא 'מקבל' לקוחות חדשים.
מישהו סיפר לי על זה, ורק בשביל הניסיון התקשרתי 'להתחנן' שיקבל אותי, אך ללא הועיל... -
@יוסף כתב בטיפול בפריוס - מוסך אמין באיזור בית שמש:
@מיישה תגיד תודה שהוא ענה לך !!!
כנראה הוא מהמפורסמיםעל זה נאמר פחחחחחח...
-