פוקוס 2010 מזגן לא מוציא אוויר
-
@מיוחד כתב בפוקוס 2010 מזגן לא מוציא אוויר:
@גור12
יותר ברור אין.
זה נראה ודאי שםעצוב לי שאי אפשר לסמוך על בעלי מקצוע בתחום. דיברתי עם שניים מהידועים באיזור התעשיה בבני ברק.
אחד מהם אמר לי שיש להם איזה שיטה עם מכשור מיוחד כדי שלא יצטרכו לפתוח את הדשבורד וכו’ וכו’ ולכן רצה על זה 1500 ש"ח.
השני הסביר לי שצריך לפרק את ההגה כדי שיהיה אפשר להגיע למפוח… והסתפק ב1400 ש"ח.
לכאורה שניהם לא צדקו.אני מתלבט מה לעשות עכשיו, זה נראה באמת לא כל כך קל לעשות את זה לבד, מצד שני איך אני יכול לסמוך על בעל מקצוע שאו שעושה עלי סיבוב, או שהוא לא מקצועי וסתם היה מפרק לי דברים בלי סיבה.
-
@גור12
עצוב לך גם לי, ובשביל הדברים האלו פתחתי גמ’'ח שמידי פעם אני מוסיף כלים.המחיר זה המחיר, בפרט שאצל חשמלאי רכב התמחור יותר גבוה, כי יש פחות עבודה וצריך לפרנס בכבוד.
[להחליף מתג לחלון שעולה 20 ש’'ח הם לוקחים 400, וכן הלאה, זה המחיר של בעל מקצוע] -
אם כבר הגעת לזה, תדליק מזגן ותראה אם המפוח מקבל חשמל
-
@גור12 כתב בפוקוס 2010 מזגן לא מוציא אוויר:
האם זה באמת המפוח? או שזה המנגנון שמנתב את האויר של המזגן לאיזורים השונים?
התמונה שהבאת זה אכן נראה כמו בורר מצבים, אבל במדריך שלך מופיע שהמפוח לכאורה מתחתיו.
וכמובן לפני שאתה מחליף תבדוק עם מולטימטר האם מגיע אליו חשמל, כי זה בהחלט עלול להיות שהלך דווקא ה’נגד משתנה’ (מה ששולט במהירות של המפוח), אולי זה החלק שרואים בתמונה?@מיוחד כתב בפוקוס 2010 מזגן לא מוציא אוויר:
המחיר זה המחיר, בפרט שאצל חשמלאי רכב התמחור יותר גבוה, כי יש פחות עבודה וצריך לפרנס בכבוד.
וגם בגלל שמחיר החלק בארץ הוא לפחות 800
-
@נייטרון-חפשי כתב בפוקוס 2010 מזגן לא מוציא אוויר:
כי זה בהחלט עלול להיות שהלך דווקא ה’נגד משתנה’ (מה ששולט במהירות של המפוח), אולי זה החלק שרואים בתמונה?
עכשיו אני רואה שזה באמת מה שמופיע בסרטון ש @מיוחד הביא, אבל ממילא זו הייתה רק דוגמה.
-
הייתי היום אצל חשמלאי שבדק את הרכב, ואמר שאכן זה באיזור ההגה ולא בתא כפפות.
בדק את המזגן ואמר לי שלא מגיע אפס לנגד מהירויות אז הכשל הוא בנגד ולא במפוח ואז הוא עשה שם איזה משהו והמפוח חזר לפעול.
לדבריו המפוח מעט מרעיש וכנראה המפוח עשה את שלו ומעמיס על הנגד מהירויות שהוא מקור הכשל.
אפשר להחליף את הנגד ואת המפוח בעלות של כ2000 ש"ח. או לשים מתג ONOFF כדי לחסוך את מחיר הנגד.
כרגע זה עובד אבל הוא אמר לי שהתקלה יכולה לחזור שוב בכל רגע.
אני מתלבט מה לעשות, האם להזמין חלקים מחו"ל ואז שהוא ירכיב לי כדי לחסוך את העלות המוגזמת של חלקים בארץ.
מצד שני אין לי אחריות שיש תאימות של 100 אחוז על החלפים ואם אחרי פירוק יתברר שאין התאמה הרכב מושבת כי צריך לפרק את ההגה.