תגובה למדריך לבדיקת נתונים חיים במחשב OBD/סורק תקלות
-
@גיל כתב בתגובה למדריך לבדיקת נתונים חיים במחשב OBD/סורק תקלות:
תמליץ לנו על דגמים מסויימים…
יש כמה דגמים, אבל צריך לסדר גם איזה אזור מחיר, מה רוצים, וכו’.
@גיל כתב בתגובה למדריך לבדיקת נתונים חיים במחשב OBD/סורק תקלות:
ואם אפשר להחציף
למה להחציף. האמת שחשבתי לכתוב, אבל אני לא רוצה לגרום לאנשים לקנות סתם שיהיה להם בארגז כלי עבודה, מהסגנון שטוב שיהיה, אבל דרך כלל כלל זה לא מגיע לידי שימוש, לכן לא כתבתי.
גם בדברים האלו זה מתחיל מ50 ש’‘ח ואז מ70 אתה מקבל גם עוד אופציה, וב100 כבר יש לך ממש אופציות, ואם כבר משקיעים עדיף להשקיע כבר את ה180 שאתה מקבל גם אפשרויות ל…, וכן הלאה. ואז לפעמים סתם קונים, ואני לא רוצה לגרום שסתם יוציאו כסף, יוקר המחיה וכו’.
לכן אני מעדיף שאם יהיה שאלה ספציפית לכתוב, אבל אדרבה אם יש משהו שיכתוב אני מאמין שיהיה לתועלת הכלל. יכול אולי להמליץ קצת.
-
@מיוחד כתב בתגובה למדריך לבדיקת נתונים חיים במחשב OBD/סורק תקלות:
יש כמה דגמים, אבל צריך לסדר גם איזה אזור מחיר, מה רוצים, וכו’.
לכך כוונתי. אם זו לא טרחה עבורך, רק כמה דגמים ספציפיים בסגנון של “למי שרוצה להשקיע” ו"למי שרוצה משהו פשוט אבל אמין". משהו כזה, לא לעבור על כל השוק הקיים… ומה המחירים בערך.
-
אצלי יש A30M של Xtool
הוא ממש מצויין ומזהה תקלות די מהר
חסרונות
אי אפשר לחבר אותו למכשירים אחרים הכניסה לאפליקציה מתבצעת ע"י המס’ הסידורי של המכשיר
האפליקציה באנגלית עם מלא מילים מסובכות (פניתי למפתחים בנוגע לתרגום אבל לא יצא מזה כלום) -
@יעקב-מ-פינס כתב בתגובה למדריך לבדיקת נתונים חיים במחשב OBD/סורק תקלות:
אצלי יש A30M של Xtool
זה מאוד מומלץ, תרגום זה לא הבעיה, תוכנה טובה ושירות מעולה, יש לו הרבה פונקציות, אולי הבעיה שצריך טאבלט, למי שזה בעיה. והמחיר למה שהוא נותן טוב וזול . והעיקר שדרוגים בחינם [זה שווה המון כסף].
אני אישית חושב שזה הרבה יותר מהסטנדרט, ולאיש הרגיל לא צריך כזה מכשיר -
@מיוחד כתב בתגובה למדריך לבדיקת נתונים חיים במחשב OBD/סורק תקלות:
אני אישית חושב שזה הרבה יותר מהסטנדרט, ולאיש הרגיל לא צריך כזה מכשיר
גם אני
אבל כדאי שיהיה אחד כזה בעיר