האם המחיר של התיקונים סביר?
-
@יוסי-לוי כתב בהאם המחיר של התיקונים סביר?:
עשו לרכב יונדאי I30 2011 טיפול ברכב הכולל:
החלפת שני משולשים
שני צמיגים
שני ברקסים אחוריים כולל צלחות
טיפול 10,000
טיפול בנזילת שמן
החלפת גומיות בציריות
בעלות כוללת של 4,900, האם זה מחיר סביר?
תודהכדאי שתציין איזה צמיגים (חדש/משומש , סיני/מותג), וכן טיפול 10K באיזה שמן, חלפים מקוריים/סיניים ואם כולל פלאגים, וכן מה בדיוק היה ה"טיפול בנזילת שמן" - החליפו גומייה או ריתכו איזה חור… (לצורך העניין, לא שאלו הפתרונות בדווקא) וכן כמה גומיות בכמה ציריות?
לפני שיצעקו פה “מה?!?!?!?!?!?” -
@יוסי-לוי הבנתי, לכן שאלתי מלכתחלה אם יש עוד מידע כדי שלא לדון מוסכניק שאנחנו לא מכירים, וגם לא יודעים מה הוא עשה שעל זה גבה כזה סכום. וכך עניתי, לענ"ד, על לפניו זה יקר, ושישקול. אבל למידע שביקשתי יש ערך מכריע בזה, כי יוכלו להיות דברים שהוא עשה והתשובה דווקא תהיה “סביר בהחלט!”.
-
@יוסי-לוי כתב בהאם המחיר של התיקונים סביר?:
עשו לרכב יונדאי I30 2011 טיפול ברכב הכולל:
החלפת שני משולשים
שני צמיגים
שני ברקסים אחוריים כולל צלחות
טיפול 10,000
טיפול בנזילת שמן
החלפת גומיות בציריות
בעלות כוללת של 4,900, האם זה מחיר סביר?
תודהצאט GPT
המחיר נשמע יחסית גבוה, אבל זה תלוי בכמה גורמים:
החלפת שני משולשים – חלקים מקוריים או תחליפיים? מחיר ממוצע לעבודה כזו נע בין 1,000 ל-1,800 ש"ח.
שני צמיגים – תלוי במותג ובמידה, אבל בממוצע זה נע בין 600 ל-1,200 ש"ח לשני צמיגים.
שני ברקסים אחוריים כולל צלחות – מחיר ממוצע 800-1,500 ש"ח.
טיפול 10,000 – בדרך כלל עולה 400-800 ש"ח.
טיפול בנזילת שמן – תלוי מה המקור, זה יכול להיות איטום פשוט או עבודה רצינית יותר. טווח מחירים רחב – 500 עד 2,000 ש"ח.
החלפת גומיות בציריות – אם מדובר רק בגומיות ולא בציריות שלמות, זה יכול לעלות 300-700 ש"ח.
סיכום
בתרחיש הגיוני, המחיר הכולל של כל הטיפולים האלה אמור להיות בטווח 3,500-4,500 ש"ח, כך שהמחיר של 4,900 ש"ח קצת גבוה, אבל לא מופרך. אם השתמשו בחלקים מקוריים ונתנו אחריות טובה – זה עוד יכול להיות בגבול הסביר.שווה לבדוק:
האם קיבלת פירוט חשבונית מסודר עם עלויות נפרדות?
איזה חלקים הותקנו (מקוריים או תחליפיים)?
האם העבודה כללה דברים נוספים שלא צוינו?
אם לא עשו עבודה חריגה מעבר למה שציינת, ייתכן שהמחיר קצת גבוה וניתן היה לחסוך 500-1,000 ש"ח.
-
@רפאל-יהושע לפי מחירי המינימום שכתבת הגענו ל4,300
אז איך יכול להיות: -
@נייטרון-חפשי בגלל זה אתה יודע מה אני חושב על הצ’אטים האלו…
כמדומה גם שאמרנו מה שה-GPT השכיל לומר…לדוגמא: (@רפאל-יהושע ידידי זה לא מכוון אליך אלא לGPT עצמו)
@גיל כתב בהאם המחיר של התיקונים סביר?:
כדאי שתציין איזה צמיגים (חדש/משומש , סיני/מותג)
@רפאל-יהושע כתב בהאם המחיר של התיקונים סביר?:
שני צמיגים – תלוי במותג ובמידה,
וכן טיפול 10K באיזה שמן, חלפים מקוריים/סיניים ואם כולל פלאגים,
טיפול 10,000 – בדרך כלל עולה 400-800 ש"ח.
וכן מה בדיוק היה ה"טיפול בנזילת שמן" - החליפו גומייה או ריתכו איזה חור… (לצורך העניין, לא שאלו הפתרונות בדווקא)
טיפול בנזילת שמן – תלוי מה המקור, זה יכול להיות איטום פשוט או עבודה רצינית יותר. טווח מחירים רחב
וכו’.
לגבי הגומיות בציריות אני ממש חולק עליו, כי נכתב פה בפירוש “גומיות” בלבד ואני נתתי לזה צ’אנס כי@גיל כתב בהאם המחיר של התיקונים סביר?:
וכן כמה גומיות ובכמה ציריות?
החלפת גומיות בציריות – אם מדובר רק בגומיות ולא בציריות שלמות, זה יכול לעלות 300-700 ש"ח.
הבנת ידידי היקר @רפאל-יהושע ?
ושוב אומר, כוונתך טהורה ואינני משמיע את הדברים אלא על ה-GPT לבדו, וזכותו להביע עליי את דעתו אם יחפוץ לממש את זכותו הדמוקרטית… -
@נייטרון-חפשי כתב בהאם המחיר של התיקונים סביר?:
@רפאל-יהושע לפי מחירי המינימום שכתבת הגענו ל4,300
אז איך יכול להיות:@רפאל-יהושע כתב בהאם המחיר של התיקונים סביר?:
המחיר הכולל של כל הטיפולים האלה אמור להיות בטווח 3,500-4,500 ש"ח, כך שהמחיר של 4,900 ש"ח קצת גבוה,
לא הבנתי איך הגעת ל4,300 במחיר המינימום? לי יצא 3,600, כנראה הוא עיגל קצת למטה וכתב 3,500
-
@נייטרון-חפשי בגלל זה אתה יודע מה אני חושב על הצ’אטים האלו…
כמדומה גם שאמרנו מה שה-GPT השכיל לומר…נו אדרבה, הוא לא כתב נכון? באמת מעניין אותי לדעת, כ אני נעזר בזה רבות
-
@רפאל-יהושע צודק, טעות שלי,
(אגב מחיר טיפול הוא יותר יקר כי ברכב הזה מחליפים גם פלאגים, ומשולשים לעומת זאת כמדומני די זולים, קצת יותר ממה שהבאת) -