חישני רוורס איכותים
-
@אבי-KIA אני אישית ממליץ לעקוב אחרי מבצעים באוטודיפו. תוכל למצוא שם חיישנים טובים בסביבות ה-120 ש"ח כולל התקנה.
עריכה: וכשלעצמו אני לא לגמרי מסכים שדווקא מעלי אקספרס זה לא מדוייק, אולי זה הסוג. אל תשכח שבסה"כ ניסית סוג זול וסיני ולא סוגים יקרים וטובים יותר… -
@גיל כתב בחישני רוורס איכותים:
@אבי-KIA אני אישית ממליץ לעקוב אחרי מבצעים באוטודיפו. תוכל למצוא שם חיישנים טובים בסביבות ה-120 ש"ח כולל התקנה.
שים לב רק שיש להם סניפים שמחללים שבת רח’'ל.
אתה יכול גם פה,
אולי אלה יותר מדוייקים.
@גיל כתב בחיישני רוורס מאלי אקספרס:
-
@Klonimoos חברי היקר! אין כבוד יותר גדול מלראותך מקיים בדבריי “הפוך בה והפוך בה”.
רק שיש לחלק, כידוע לך, ששם נשאלתי על חיישנים מעלי אקספרס, וכאן נשאל על חיישנים איכותיים עם דגש ללא מרוצה מעלי אקספרס.
(על טיעון שמירת השבת אין לי מה לומר, אני מסכים אך זה מה יש)
אבל אני פשוט דלוק על הציטוטים שלך! -
1 תודה רבה אל התגובות
2זה הקישור https://he.aliexpress.com/item/1005006816575214.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.289.539b586apRFrAY&gatewayAdapt=glo2isr
3 נוסעים רברס זה לא מצפצף במידי לוקח כמה שניות
וגם המרחק לא מדויק
בשונה ממה שהגיע אם הרב שזה מדיוק ומגיב מהר
וגם הזמנתי כמה סטים והחלפתי לכמה רכבים בכל היה אותו בעיה אפילו שרק החלפתי את המוח ולא את החישן עצמו -
@אבי-KIA תראה, למקורי תמיד אמור להיות יתרון על הסיני הפשוט שלא משנה מאיפה תקנה אותו.
ואולי כאן המקום לומר שמלכתחלה אני לא כ"כ מסכים שדווקא מעלי אקספרס זה מה שלא מדוייק.
וככלל, חיישני הרוורס בדר"כ יצפצפו על אפס כשיש עוד בערך 20 ס"מ לפחות…
ואחרון - יש סוגים, וציינתי איפשהו בפורום על זה, שיש כאלה שאפילו מבחינים במדרכות וכד’… @Klonimoos ? -
@אבי-KIA כתב בחישני רוורס איכותים:
מעניין מה שאתה מציין.
3 נוסעים רברס זה לא מצפצף במידי לוקח כמה שניות
מה אתה מתכוון שאתה יכול בנתיים להתקע בקיר?
אולי הוא מתחיל ממרחק מסויים?וגם המרחק לא מדויק
סליחה על השאלה, מדדת?
בשונה ממה שהגיע אם הרב שזה מדיוק ומגיב מהר
וגם הזמנתי כמה סטים והחלפתי לכמה רכבים בכל היה אותו בעיה אפילו שרק החלפתי את המוח ולא את החישן עצמודהיינו שזה אותם חיישני מדוייקים שבאו עם הרכב, והחלפת להם רק את המוח?
נ.ב. אני אישית למדתי את החיישנים שלי, ודי לי בכך.
תראה, למקורי תמיד אמור להיות יתרון על הסיני שלא משנה מאיפה תקנה אותו
כמובן שלפעמים ה’‘מקורי’’ יצא מאותו מפעל בסין…
-
@Klonimoos כתב בחישני רוורס איכותים:
כמובן שלפעמים ה’‘מקורי’’ יצא מאותו מפעל בסין…
ברור, כוונתי לסיני הפשוט. לא ראיתי מי שניגש לעלי אקספרס כדי לקנות מותג…
-
וככלל, חיישני הרוורס בדר"כ יצפצפו על אפס כשיש עוד בערך 20 ס"מ לפחות…
בד"כ פחות מ-30 ס"מ זה מראה 0.0
@אבי-KIA כתב בחישני רוורס איכותים:
זה לא שהוא שומר מדי מרחק הפוך הוא מצפצף כשכבר נכנסת בקיר
בגלל האיטיות וחוסר מדידה מדויקת אם הייתי נוסע באיטיות מוגזמת החישן כן קולט שכבר ברכב צמודבעיקרון גם אצלי יש מעט השהיה לפני שהוא מראה לי את הרכב שמאחור
אבל זה הגיוני, המוח לא מקבל חשמל בכלל לפני שאתה מעביר לR, ולכן יכול להיות שלוקח לו שנייה וחצי לפני שהוא מציג לך את המרחק.
לגבי דיוק אני מרוצה וחושב שהם מדייקים.
לפני שאתה רץ לקנות חיישנים חדשים תבדוק ותשווה חיישני מותג וחיישנים מאלי אקספרס ברכבים אחרים ותראה אם ההבדל מצדיק את המחיר -
@אבי-KIA לי יש אותם והם בסדר
הקודמים שהיו לי צפצפו ממרחק אדיר והיו בלתי נסבלים
https://he.aliexpress.com/item/1005005795965561.html