סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
-
@צילפינגים @YOLEVI חזר למלאי שוב קדמית ואחורית בפחות מ75$ בקישור כאן עם הקופון ILDDPA2 ואח"כ VSIL04 או ILAFF4
מי שמעוניין כדאי להזמין בהקדם לפני שיגמר שוב -
-
@טכנולוג
נכנסתי לקישור שצירפת
אני מעוניין לקנות
אני רוצה גם אחורית ושיעבוד גם בחנייה
אשמח לעזרתך מה שעולה 215 ש"ח זה רק קדמית?
כי יש כמה אופציות
אני צריך לקנות את זה? ומה עושים עם מכס?
תודה רבה מראש
-
@טכנולוג
נכנסתי לקישור שצירפת
אני מעוניין לקנות
אני רוצה גם אחורית ושיעבוד גם בחנייה
אשמח לעזרתך מה שעולה 215 ש"ח זה רק קדמית?
כי יש כמה אופציות
אני צריך לקנות את זה? ומה עושים עם מכס?
תודה רבה מראש
@יונתן-רינגל בקישור הזה תחליף לדולרים ותבחר באופציה שכתוב Color Name : 2-Channel זה עולה בערך 90$ וכשתגיע לקופה תכניס קוד ILDDPA2 ואח"כ VSIL04 או ILAFF4 זה ירד לך ל74$ וזה מתחת המכס
אח"כ תזמין קיט חניה מכאן (עדיף למחרת כדי שלא יחברו לך את שני ההזמנות אבל שים לב הסייל מסתיים ב19 לחודש יום ראשון בלילה) עם הקופון 6DCK9C ואח"כ vsil02
-
איך אני יכול להזמין z60 pro עם כרטיס 256 ג’יגה באותו הזמנה? אני לא מוצא את זה,
כרטיס בנפרד עולה הרבה יותר@משה-e יש לך כאן עם z60 master
יוצא 188$ לקדמית, אחורית, וקיט חניה וכרטיס של 256 ג’יגה עם הקופון VSDDP01 ואח"כ VSIL05מצלמה זהה לz60 pro רק ישנם שתי שינויים עיקריים
- המצלמה האחורית כביכול שודרגה ל2k במקום ה1920x1080 בz60 pro אבל יש לה חיישן sc431 למצלמה האחורית (מדובר בחיישן של חברה סינית במקום SONY IMX662 בz60 pro)
- wifi6 לעומת wifi5 בz60 pro - משמעותי בעיקר בצפיה והורדה של סרטונים על ידי חיבור וויפי לאנדרואיד (לא מדובר על אופציית הצפיה מרחוק עם כרטיס סים אלא על חיבור מכשיר אנדרואיד קרוב באמצעות וויפי ללא סים)
בשאר הנתונים היא זהה לz60 pro
המחיר כולל כרטיסי זיכרון של ddpai מתנה
מחיר רגיל כ160$ ובזמני מבצעים כ130$ לקדמית ואחורית בקישור הזה -
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
ILDDPA2
הזמנתי לפי ההנחיות שלך
מה זה הכונן שהם מציעים חוץ מהכבל לחנייה? למה זה משמש? והאם להזמין בנפרד?תודה על העזרה
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
ILDDPA2
הזמנתי לפי ההנחיות שלך
מה זה הכונן שהם מציעים חוץ מהכבל לחנייה? למה זה משמש? והאם להזמין בנפרד?תודה על העזרה
-
@יונתן-רינגל בקישור הזה תחליף לדולרים ותבחר באופציה שכתוב Color Name : 2-Channel זה עולה בערך 90$ וכשתגיע לקופה תכניס קוד ILDDPA2 ואח"כ VSIL04 או ILAFF4 זה ירד לך ל74$ וזה מתחת המכס
אח"כ תזמין קיט חניה מכאן (עדיף למחרת כדי שלא יחברו לך את שני ההזמנות אבל שים לב הסייל מסתיים ב19 לחודש יום ראשון בלילה) עם הקופון 6DCK9C ואח"כ vsil02
@טכנולוג כתב
אח"כ תזמין קיט חניה עדיף למחרת כדי שלא יחברו לך את שני ההזמנות אבל שים לב הסייל מסתיים ב19 לחודש יום ראשון בלילה) עם הקופון 6DCK9C ואח"כ vsil02
לצערי נגמר המלאי והקופונים לא בתוקף
אני צריך לz50 נחכה לדיל הבא
כרטיסי sd מאלי אקפרס אמינים? או עדיף לקנות בארץ?תודה על הסבלנות
-
@טכנולוג כתב
אח"כ תזמין קיט חניה עדיף למחרת כדי שלא יחברו לך את שני ההזמנות אבל שים לב הסייל מסתיים ב19 לחודש יום ראשון בלילה) עם הקופון 6DCK9C ואח"כ vsil02
לצערי נגמר המלאי והקופונים לא בתוקף
אני צריך לz50 נחכה לדיל הבא
כרטיסי sd מאלי אקפרס אמינים? או עדיף לקנות בארץ?תודה על הסבלנות
@יונתן-רינגל איזה מלאי נגמר?
של המצלמות?
הכל עדיין זמין והקופונים עדיין בתוקף
אם כוונתך שנגמר מלאי הקופונים אתה בהחלט צודק הקופונים בד"כ נגמרים לקראת סוף הסייל
לגבי כרטיס זיכרון משום מה המצלמות החדשות של ddpai לא אוהבות את הכרטיס של סאנדיסק ולפעמים המצלמה מציגה הודעת שגיאה ולכן כדאי לקנות כרטיס של ddpai עצמם או של סמסונג
הכרטיסים של ddpai אמורים להיות טובים הם יוצרו במיוחד לשם כך ולעת עתה הם לא עושים בעיות ואם יהיו בעיות תוכל לפנות אליהם והם לא יוכלו להתחמק כי זה יצור שלהם (אם כי אין איתם עדיין מספיק ניסיון)
יש במארזים יש 64 ג’יגה ב18$ כאן אבל אם רוצים נפח יותר גדול אז כאן
לגבי הכרטיסים של סמסונג יש בקישור הזה
או זה
או זה
רק שים לב שאתה קונה את הדגם שנקרא SAMSUNG PRO Endurance