סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
אז בעבר זה היה מגיע עם גונב פיוז אבל בקיטים החדשים יש פיוז בקצה שהוא משמש גם כפיוז המקורי וגם כפיוז למצלמה ואז אין צורך בגונב מתח אלא פשוט מכניסים את הפיוז של הקיט במקום הפיוז המקורי
נגיד את האדום במקום הפיוז של המצת,
ואת הצהוב במקום?טיוטה אוריס 2016
@יוסף-4 יש פה בפורום מדריך התקנה מפורט, זה יענה לך על הרבה שאלות.
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
יש כרטיסים ייעודיים למצלמות דרך פירוט נוסף נמצא במדריך
סאן דיסק רגיל (האדום) לא טוב?
ידוע לך על עליית מחירים של הכרטיסים בימים האחרונים?@קורולה-אברכים כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
סאן דיסק רגיל (האדום) לא טוב?
כרטיס מצויין אבל לא למצלמות דרך כי הוא לא מיועד לכתיבה כל כך רצופה של נתונים ולכן לאחר חודש - חודשיים הוא יישרף ויפסיק לעבוד
זה כרטיס מצויין שמתאים למצלמותידוע לך על עליית מחירים של הכרטיסים בימים האחרונים?
כן, מה ששמעתי לי שאנחנו לפני עליה בגלל מחסור בשבבים ואכן גם רואים בשטח שיש מחסור בכרטיסים מסויימים בהרבה מהחנויות גם בעלי אקספרס ואמזון
-
אז בעבר זה היה מגיע עם גונב פיוז אבל בקיטים החדשים יש פיוז בקצה שהוא משמש גם כפיוז המקורי וגם כפיוז למצלמה ואז אין צורך בגונב מתח אלא פשוט מכניסים את הפיוז של הקיט במקום הפיוז המקורי
נגיד את האדום במקום הפיוז של המצת,
ואת הצהוב במקום?טיוטה אוריס 2016
@יוסף-4 אני אסביר בקצרה ישנם פיוזים שעובדים רק אחרי הסוויץ’ ויש לפני הסוויץ’
שני הפיוזים הם בזרם של 15 אמפר את הצהוב מכניסים במקום פיוז 15 אמפר לפני הסוויץ’ ואת האדום במקום פיוז 15 אמפר אחרי הסוויץ’ ואת החיבור השלישי שנראה כעין טבעת מחברים למינוס (בד"כ יש בורג באזור תיבת הפיוזים שאליו מחוברים כבר עוד חיבורים למינוס אז אתה מוסיף גם את זה) -
הזמנתי את ה z50 pro למייעשה זה עדיין לא הגיע אליי
המזהה מעקב זה BR004316780MG
ואני לא מצליח להבין מי החברת משלוחים הזה,
מישהו מזהה? -
הזמנתי את ה z50 pro למייעשה זה עדיין לא הגיע אליי
המזהה מעקב זה BR004316780MG
ואני לא מצליח להבין מי החברת משלוחים הזה,
מישהו מזהה? -
@תודה-לבורא-עולם-0
איך אתה יודע?
כשאני מחפש במעקב משלוחים שלהם כתוב לי
לא נמצאו נתונים תואמים למספר החבילה ומספר הטלפון. ניתן לנסות שוב. -
@תודה-לבורא-עולם-0
איך אתה יודע?
כשאני מחפש במעקב משלוחים שלהם כתוב לי
לא נמצאו נתונים תואמים למספר החבילה ומספר הטלפון. ניתן לנסות שוב.זה פחות קשור לנושא אז שמתי בספוילר…
אז ככה:
לאחרונה הזמנתי מוצר X בעלי
והמספר מעקב שקיבלתי: BR*********MGאח"כ קיבלתי מהם מייל עם קישור לבחירת נקודת איסוף וכו’…
והחברה שציינתי לעיל הם החברה ששלחו לי את ההודעה.
דרך אגב זה פעם ראשון שאני מקבל חבילה דרכם… אני כבר הזמנתי המון דברים.
איפה אתה בודק מעקב משלוחים? שלח קישור.
בדקת במחלקה של B2D? יש להם כמה מחלקות של סוגי משלוחים…