מיזם אדיר! מי רוצה?
-
@מיישה נפלא! אני יודע בעיקרון להכין כאלו מערכות אבל לא נראה לי שיתאפשר לי בזמן הקרוב, אבל אם תמצא מישהו שרק יצטרך קצת עזרה אשמח בל"נ לעזור לו. יש לי אפילו כבר כמה רעיונות איך לעשות את זה.
בעיקרון יש אפשרות גם אולי לפתח שהקו יתחבר לאפליקציה של ידידים, אבל זה תלוי איך היא בדיוק עובדת, ואני לא בטוח יכול לעשות את זה. -
השאלה היחידה היא איך נגיע לכל האברכים שמחזיקים אצלם בוסטר וכו’
וגם איך זה יתפרסם, שהטלפון יהיה ידוע ומוכר.
לגבי דרך ההפעלה יש לי כיוון, אומר בקצרה. @המפותח …
המחייג נכנס לשלוחת העיר בה נמצא, ומקליט בקצרה מיקום מדוייק, ומה הבעיה.
כל הנציגים באותה עיר מקבלים צנתוק, ומי שיכול, מחייג ושומע מיקום ומה התקלה, אם מתאים לו לקחת, הוא מקיש 1, ואז ישר זה מחייג לבנאדם דרך המערכת.
באותו רגע מתנדב אחר שיחייג, ישמע שהבעייה בטיפול נציג, ואז לא יהיה מצב שמבקש עזרה יקבל מבול (כייפי) של אנשים שרוצים לעזור…
עוד רווח, שגם אנשים שיש להם רק בוסטר יוכלו להתנדב, וברגע שהם ישמעו שאין להם כלים לפיתרון הבעיה, ימשיכו ללמוד… -
@צבי-דורש-ציון כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
בעיקרון יש אפשרות גם אולי לפתח שהקו יתחבר לאפליקציה של ידידים
לא, הם לא ירצו.
@קיהסיד כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
ידידים עצמם כבר יחברו לבד את המערכת…
לא יקרה.
המיזם כאן נפלא באמת, אבל אין ולא יהיה קשר לידידים.
רבים ניסו ולא עלתה בידם. -
@מיישה רעיון מעולה
המינוס היחיד הוא שבכבישים ראשיים זה לא יעזור
אבל שם גם ידידים לא עוזרים לבעלי טלפון כשר כידוע
דבר נוסף רציתי להוסיף בגדר רעיון והוא ע"פ סיפור ששמעתי מחבר:
לילה אחד הוא נתקע בכביש שש בשעה 2 בלילה עם תקלה (לא זוכר כרגע מה היא הייתה) למעשה הוא הזמין גרר ונשאר לחכות כל הלילה עם האישה והילדים עד שבע בבוקר שהוא השיג דרייוער
שאלתי אותו למה לא לפני והוא טען שהוא לא השיג קודם
חשבתי בדעתי אם הייתי יודע מזה הייתי מגיע לקחת אותו והוא טען אם הייתי יודע שאתה תסכים הייתי משלם לך טבין ותקילין
אז למעיישה אני חושב שאפשר להוסיף את זה למערכת ג"כ בקטגורי’ דחוף או משהו כזה -
@מיוחד
זה כבר רעיונות בין העוזר והנעזר
לכאורה הכי טוב זה שלוחה לפי עיר כמו שאמרו
ושיהיה אפשרות גם למתנדב לחייג ולשמוע בעיר שהוא נמצא בה ולא משויך אליה אם יש שם פניות פתוחות ולשמוע אותםכאן בפורום נוכל להמליץ על כלים איכותיים למתנדבים (בוסטרים קומפרסור וכו’)
ובכל מקרה מכיוון שזה מגיע במקביל לידידים ולא במקום זה רק יכול להוסיף… -
@מיישה כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
עוד רווח, שגם אנשים שיש להם רק בוסטר יוכלו להתנדב, וברגע שהם ישמעו שאין להם כלים לפיתרון הבעיה, ימשיכו ללמוד…
אפשר גם לחסוך את זה עם הקלטה של סוג הפניה. מי שאין לו כלים לפתיחת דלתות לא יקבל קריאה על פתיחת דלת וכן הלאה.
-
אני חושב שאפשר לעשות תפריט די ארוך בשביל להגיע לכמה שיותר פניה פרטנית, כי בסך הכל מדובר במישהו שתקוע, הוא רק יצטרך עוד כמה לחיצות לתועלת המעוניינים לסייע, ופחות משמעותי בשבילו העוד חצי דקה הזאת, כך נראה לי ולא מנסיון.
-
@מיישה יש פה כמה חורים ברעיון המבורך שלך
- אם מישהו פותח קריאה בירושלים, כל מי שבירושלים מקבל צינתוק?
ירושלים ענקית זה לא יעיל לקבל צנתוק מנסיעה של חצי שעה - אם אני גר בבני ברק ונמצא בי-ם אני מקבל צינתוקים על בני ברק? אז אני לא יכול לעזור לא פה ולא פה.
- האם מתנדבים ישמחו לקבל מלא צנתוקים כל רגע לטלפון?
- האם פותח הפנייה ירצה שיתקשרו אליו בלי סוף אנשים על הבנת הבעיה שלו ואז יתברר שזה לא רלוונטי? (לידידים יש מוקד טלפוני)
ושאלת השאלות האם זה בכלל נצרך? (דעתי היא שממש לא)
בתור נעזר בידידים לא חושב שקו טלפון יוסיף מספר דרמטי של מתנדבים שיעזור לי
זה מרגיש שהרצון המאוד טוב הוא בעיקר בשביל המתנדבים ולא בשביל קהל היעד
וזאת מבלי להכנס לצורך בעו"ד למקרים של ח"ו
ולגרום לאנשים בכלל להתקשר לקו טלפון ולא לידידיםלא בקטע של להוריד ח"ו פשוט מעלה נקודות קריטיות
אותי לימדו שלפני פתיחת מיזם עושים בדיקה האם בכלל יש בעייה אמיתית והשאלה הבאה האם הפתרון שלו באמת פותר את הבעיה
(ואני אישית חושב שאין בעיה אמיתית, הפתרון לא פותר את הבעיה) - אם מישהו פותח קריאה בירושלים, כל מי שבירושלים מקבל צינתוק?
-
@ראובן-שבתי
לצערי הרבה פעמים אין להם מענה
כיוון שאני בתחום הטכני הרבה אנשים מתקשרים אלי
ויש הרבה מקרים שאין מענה בידידים
לא שחס וחלילה אני מזלזל בהם הם עושים עבודת קודשלגבי פרסום זה בעיה צריך מימון ולפרסם בריכוזים החרדים (גם במיילים)
ולגבי הבין עירוני אפשר לחלק ל 5 אזורים שונים ובשלוחה נפרדת
כמו בדרייברים
וכמובן הכי טוב נציג אנושי שמורכב מ 3 שעות למתנדב -
@ראובן-שבתי אני דווקא חושב שיש בעיה שמצריכה פתרון
אבל אני באמת לא כל כך רואה מה יגרום לאנשים להתקשר לקו הזה ולא לידידים -
@ראובן-שבתי אני לא חושב שאתה צודק (זכותך לחשוב שכן)
- אין מספיק מתנדבים בידידים או במילים אחרות תמיד רצוי שיהיה יותר
- בידידים המערכת יותר מרובעת כגון תן לי כתובת מדוייקת, אבל מה אני יעשה שאין פה כתובת מדוייקת (בדידי הווא עובדא שהלכתי חמש דקות כדי לומר את הכתובת של הבניין עם מספר הכי קרוב אז זה לא נורא אבל זה מעצבן)
- תחרות היא דבר שלא מזיק אלא רק עוזר (גם אם אין לך את האפשרות להגיע לסדר גודל שלהם עיין ערך איחוד מדא)
- צריך שיהיה את האופצי’ לעשות חסדים גם בלי מכשירים (זה לא לעניין שמכניסים מוטו שא"א בלי סמראטפון)
-
@אבי-ים כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
כנראה שלא נעזרת במשהו מהפורום הזה לבנתיים
מי שהתנסה בזה יודע שאף אחד לא יהיה נחמד ואדיב כמו החברים כאן
מניסיון!נעזרתי רבות בידע וכו’
עדיין אני לא רואה סיבה לכך שמישהו שתקוע בלי כבלים יתקשר לקו הזה
אני אישית חיכיתי פעם עם חבר במ"ע יותר מחצי שעה לידידים…
השאלה היא הם הטלפון ראשוני יהיה לקו הזהאני ממש בעד הרעיון בכללי, אני מנסה לייעל אותו ע"י תיקון נקודות התורפה