ניקוי פיח? כן, זה עובד! בדקנו.
-
@mik6868
יכול להיות שאתה (GPT) צודק.
אבל ה EGR לפי הבנתי, לוקח חלק מהגזי פליטה ומחזיר אותם למנוע, אז טכנית החומר עובר דרך שם.
אם הוא סתום, אז הוא באמת לא יקח כלום.
אבל אם לא נדלקה לך נורה, אז לכאורה הוא לא סתום.
ממילא החומר עובר גם שם (נכון. פחות ממה שעובר בכל השאר אבל עדיין…)@מנאששש נכון תקרא את החלק האחרון שהוא מדבר על זה שהוא רק לוקח מהאגזוז אני יצטט שיהיה קצר "אם מערכת ה‑EGR פתוחה חלקית וה‑ECU מפעיל אותה בזמן הטיפול:
“חלק” מגזי הפליטה שנוצרים מהשריפה של החומר
כן יכולים לעבור דרך מצנן ה‑EGR.
זה עשוי לרכך פיח קל
זה מעבר עקיף
זה לא שטיפה ישירה."
ובנוסף לזה ניטרון חופשי כתב לעיל שזה לא חומר חריף וכו אלא סוג של פיירי עם מים שממיס את זה לאט אז כמה חומר יעבור ב EGR אם זה לא ישיר ל EGR ולא כל החומר
אבל כן בשביל לנקות את כל המערכת מהצד השני של ה EGR זה נשמע אחלה -
@מנאששש נכון תקרא את החלק האחרון שהוא מדבר על זה שהוא רק לוקח מהאגזוז אני יצטט שיהיה קצר "אם מערכת ה‑EGR פתוחה חלקית וה‑ECU מפעיל אותה בזמן הטיפול:
“חלק” מגזי הפליטה שנוצרים מהשריפה של החומר
כן יכולים לעבור דרך מצנן ה‑EGR.
זה עשוי לרכך פיח קל
זה מעבר עקיף
זה לא שטיפה ישירה."
ובנוסף לזה ניטרון חופשי כתב לעיל שזה לא חומר חריף וכו אלא סוג של פיירי עם מים שממיס את זה לאט אז כמה חומר יעבור ב EGR אם זה לא ישיר ל EGR ולא כל החומר
אבל כן בשביל לנקות את כל המערכת מהצד השני של ה EGR זה נשמע אחלה@mik6868 למיטב ידיעתי כל הצ’אטים… יכולים לעזור לך בניסוח פוסט, או לכתוב לך שורות קוד בשביל איזה סקריפט שאתה רוצה (כמובן לא תמיד בהצלחה, וכן עם המון טעויות עד שאתה מגיע לאיזו תוצאה) אבל מכאן ולהבין ברכבים?
ואם תבוא ותטען שהוא כן מבין אז בשביל מה הוקם הפורום?
למה יש כל כך הרבה נושאים חדשים? תפנה ישירות לשם.ובשביל ההוכחה, קרתה לך פעם איזו תקלה ברכב? אתה זוכר מה היה הבעיה?
אם כן, תכתוב לו את הבעייה שהייתה לך, תראה מה התשובה שהוא כותב לך.
תפתח נושא חדש תשאל אותו שוב אבל תנסה לשאול אותו האם זה יכול להיות קשור ל… תגיד לי אם זה היה מספיק או שצריך כמה דוגמאות. -
@mik6868 למיטב ידיעתי כל הצ’אטים… יכולים לעזור לך בניסוח פוסט, או לכתוב לך שורות קוד בשביל איזה סקריפט שאתה רוצה (כמובן לא תמיד בהצלחה, וכן עם המון טעויות עד שאתה מגיע לאיזו תוצאה) אבל מכאן ולהבין ברכבים?
ואם תבוא ותטען שהוא כן מבין אז בשביל מה הוקם הפורום?
למה יש כל כך הרבה נושאים חדשים? תפנה ישירות לשם.ובשביל ההוכחה, קרתה לך פעם איזו תקלה ברכב? אתה זוכר מה היה הבעיה?
אם כן, תכתוב לו את הבעייה שהייתה לך, תראה מה התשובה שהוא כותב לך.
תפתח נושא חדש תשאל אותו שוב אבל תנסה לשאול אותו האם זה יכול להיות קשור ל… תגיד לי אם זה היה מספיק או שצריך כמה דוגמאות. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@נייטרון-חפשי
יש לי טויוטה קורולה סטיישן 2021, עם כמעט 200 אק"מ
הצריכת דלק שלי לא משהו מיוחד (ליטר ל-15 בממוצע), אבל אני לא נוסע מאוד רגוע…
יכול לעזור לי הניקוי אצל עוני?
אני שואל גם אם יעזור לצריכת הדלק, וגם בכללי לבריאות הרכב.
תודה רבה