רכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K
-
2010-11
-
@שמואל-קליין כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
לא מנוע טורבו אני יודע
היה קשקאי פלוס 2 2015
מנוע 2000ידידי האלוף, משהו לא ברור לי,
ככל הזכור לי 2015 הדגם יצא ב-2 מנועים שונים. מנוע 1,598 סמ"ק (130 כ"ס), ומנוע 1,197 סמ"ק (115 כ"ס). מנוע 2000 ללא טורבו (תודה לבורא עולם!) זה מנוע מקורי של ניסאן, כמו אצלי, עד 2013.
זה 2015:
וזה 2013: ()
-
@שמואל-קליין זה לא 2015. זה 2014, ואלו הדגמים שהגיעו באיחור לארץ ולכן נקראים 2014. בתכל’ס הם 2013. תבדוק בניסאן ותראה שב-2014 הצורה השתנתה לגמרי.
תתחדש על הפרופיל, דרך אגב -
רק עכשיו חזרתי
אז ככה
אני לא פתחתי את השרשור ותודה על ההיענות
נראה לי רכב 7 מקומות מאוד פופולרי בציבור שלנו וזאת הסיבה לריבוי הדעות
גיל אתה באותו שרשור שהזכרת כתבת שאתה לא זוכר האם השינוי קרה ב2013 או 14 וזה חשוב בשביל משהו שמחפש צריך לדעת שיש מצב שגם 14 טוב
לגבי התקציב עוד לא הכרעתי
העניין הוא שאאוט’ ב2013 עושה איזה קפיצה מבחינת המחיר וזה כצת מעניין כי לפי הבנתי השינוי הוא לא רק העיצוב [שלדעתי הישן יותר יפה] אלא המנוע שהישן הוא גיר רציף והחדש נראה לי אטמוספרי כלומר ניר פשוט וטוב [גיר רציף יותר עדין והחלפה של מאוד יקרה בערך 15 אלף]
קיצר אני מסתפק
וגם ל כתבת לי שקנית את הניסן עם איזה 72 אלף קמ זה אומר המון אבל המון על האמינות זה אוטו כמעט חדש הוא זה לא כ"כ מוכיח -
@אלי-ב כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
אלא המנוע שהישן הוא גיר רציף והחדש נראה לי אטמוספרי כלומר ניר פשוט וטוב [גיר רציף יותר עדין והחלפה של מאוד יקרה בערך 15 אלף]
אין דבר כזה גיר אטמוספרי
במנוע יש אטומספרי או טורבו
ובגיר יש פלנטרי או רציף [או רובוטי וכו’]עכ"פ לגופן של דברים גם הישן וגם החדש גם בקשקאי וגם באוטלאנדר האוטומט עם גיר רציף [ובקשקאי החדש החיסרון הוא מנוע 1.2 טורבו של רנו]
-
@יצחק-רשטונ בסדר אבל כוונתו מובנת מנוע שמשודך אליו גיר רציף זה מה שהוא התכוון
-
@צילפינגים כתב ברכב 7 מקומות מה הכי מומלץ עד 45K:
סדר אבל כוונתו מובנת מנוע שמשודך אליו גיר רציף זה מה שהוא התכוון
כוונתו מובנת ולכן עניתי לו גם לגופן של דברים