ג'יפ לאישה עד 20 אלף
-
מה עם הטריוס?
מומלץ?
@שמואל-קליין -
@שמואל-קליין איך הגיפ של דייהטסו
-
@פתוח-לשמוע נחשב לטוב
מנוע קצת חלש -
@פתוח-לשמוע כתב בג'יפ לאישה עד 20 אלף:
@שמואל-קליין איך הגיפ של דייהטסו
@אלוף-העולם-1 כתב בג'יפ לאישה עד 20 אלף:
מה עם הטריוס?
מומלץ? -
@שמואל-קליין כתב בג'יפ לאישה עד 20 אלף:
@aiib וכשהוא מזדקן תחזוקה די יקרה
אני כרגע (טפו טפו טפו) חצי שנה ללא עלויות. אבל זה היה לפני כן אצל מישהו שתחזק מאד טוב. ייתכן וגם החליף הרבה מהחלקים. פחות מעודכן.
-
@shay10 כתב בג'יפ לאישה עד 20 אלף:
רנו קולאוס לא כדאי ?
הוא תאום של האקס טרייל לרעת הניסאן לא לטובת הרנו
-
@יצחק-רשטונ פירושו שצריך לברוח
-
@shay10 כתב בג'יפ לאישה עד 20 אלף:
@שלמה טריוס נשארו כאלו שמורות בכלל ? ויחסית מיושן ולא בטיחותי לעומת קשקאי ?
בגדול הטריוס הוא רכב בדומה לסיריון שחולק אח תאום אצל טויוטה שנקרא טויוטה ראש (Toyota Rush)
מבחינת נוחות נסיעה אין ספק שהטריוס פחותה מהקשקאי
מבחינת אמינות לדייהטסו טריוס פשוטות טכנולוגית וממילא אמינות גבוהה לאורך זמן, היא פחות מתוחכמת מהקאשקאי שמציעה אמינות טובה אבל תלויה בתחזוקה נכונה, בגלל המערכות המתקדמות שבה.
מבחינת בטיחות ניסאן קאשקאי עולה על הטריוס באופן משמעותי בגלל מערכות ודירוגי בטיחות מעולים.
אם אתם מחפשים רכב שטח קומפקטי, פשוט ואמין, הטריוס בגדול תתאים. אם הבטיחות, הטכנולוגיה ונוחות הנסיעה חשובים לכם יותר, הקאשקאי היא הבחירה הטובה. -
@שלמה כתב בג'יפ לאישה עד 20 אלף:
מבחינת נוחות נסיעה אין ספק שהטריוס פחותה מהקשקאי
מבחינת אמינות לדייהטסו טריוס פשוטות טכנולוגית וממילא אמינות גבוהה לאורך זמן, היא פחות מתוחכמת מהקאשקאי שמציעה אמינות טובה אבל תלויה בתחזוקה נכונה, בגלל המערכות המתקדמות שבה.
מבחינת בטיחות ניסאן קאשקאי עולה על הטריוס באופן משמעותי בגלל מערכות ודירוגי בטיחות מעולים.
אם אתם מחפשים רכב שטח קומפקטי, פשוט ואמין, הטריוס בגדול תתאים. אם הבטיחות, הטכנולוגיה ונוחות הנסיעה חשובים לכם יותר, הקאשקאי היא הבחירה הטובה.@shay10 מצטרף להנ"ל בכל מילה, ומנסיון אישי כבעל קשקאי.
-
לא הייתי שולל את הקוליאוס רכב מאד נוח ומרווח אמנם מראה חיצוני לא משהו ושתיין.
תלוי בצרכים והעדפות שלך. -
@מאיר כתב בג'יפ לאישה עד 20 אלף:
כמדומני שבאאוטלנדר יש תא מטען גדול יותר והנעה כפולה
לגבי התא מטען זה נכון אם אתה משווה 5 מקומות מול 5 מקומות.
אבל בגירסאות ה-7 מקומות זו מול זו,
לאאוטלנדר יש 740 נפח (בקיפול שורה שלישית) ולקשקאי מעל 900 ליטר נפח (כנ"ל).
לגבי הנעה כפולה - לכל דגמי הקשקאי יש 4X4 , בכל רמות הגימור, בין 7 מקומות ובין 5 מקומות,
אם הוא כ"כ רוצה הנעה כפולה -שיחפש אחת כזו. יש בשפע, ואני הראיה.