הלך מנוע?
-
הציעו לי להשים איזה אבקה נקווה שיעזור
פיזור אבקה יעיל לגילוי שדים, אבל זה לא מסלק אותם (לזה דווקא עשן עוזר, מסוג מסויים) אבל זאת הפעם הראשונה שאני שומע על נזילת מים עקב התנכלות שד… מצד שני אין סיבה שזה יהיה שונה מכל וונדליזם אחר.
הוא הסתכל על המים כשהנעתי והוא אמר שהייתה קפיצה קטנה אז הוא לא בטוח אם הלך ראש מנוע…
כשאתה מניע, ובמיוחד כשהמנוע קר, וכ"ש אם עכשיו מילאת מים וייתכן שיש אוויר כלוא במערכת, אין שום הוכחה מקפיצות של המים ובועות. את זה צריך לבדוק אחרי שמנוע קצת חםואחרי שמילאת מים עד למעלה תוך כדי שהמנוע פועל, ואז אם הלך ראש אז כשנותנים גז יהיה שפריץ (אם המים קצת עולים זה לא ראיה).
-
@YOLEVI
זה לא רלוונטי בשבילך ב’'ה
עם מצלמה אתה מפרק את המצב מכניס לבתוכו ורואה
עם בדיקת קומפרסיה
אתה מחבר מפעיל מצת כמה פעמים והוא מראה לחץ
אם יש איזה בריחה של לחץ מהמנוע כנראה משהו שם בעייתי
צריך להיות בערך מ130 PS ובדיזל מ275 משהו כזה צריך לעמוד על יותר
אבל פחות מזה זה בעייתי בטוח
בודקים גם שפחות או יותר כל הצילנדרים תואמים או פחות או יותר בשיעור 10 15 אחוזהכי טוב אני יעלה סרטונים
תמונה אחת שווה… -
@מיוחד
עיין כאן
https://itay-motors.co.il/בריחת-קומפרסיה/בדיקת קומפרסיה
https://www.youtube.com/watch?v=X_tbksFYhl4
יש סרטונים יותר טובים צריך לחפש הרעיון מובןאינדסקופ לא מוצא אבל זה די פשוט
[יש כמה סגורים בנטפרי] -
@מיוחד @נייטרון-חפשי היום ביטלתי בית מצערת ורדיאטור פנימי, אחרי שגמרתי כמובן הוספתי מים אבל יש קצף לבן ואחרי נסיעה היה ממש מלא קצף במיכל ספייר כמו"כ זה זורק הרבה מים לספייר, לכאו’ זה מעיד על ראש מנוע, לא?
נ.ב. שמתי את האבקה ונראה שעזר נקווה שיחזיק מעמד
עריכה: ככה"נ זה נגרם בגלל מה שכתבתי פה ולא מעיד על שום בעיה
-
כלומר שיהיה חסר מים
?
אני יעלה איזה סרטון דקה
בעקרון תשאיר את פתח הניקוז פתוח ותפעיל מנוע לטמפרטורה רצויה ואז האויר יוצאחשבתי שעם הסירקולציה של המים יהיה חסר מים ברדיאטור ואז פשוט מוסיפים עוד מים
אבל אתה אומר שצריך לעשות ניקוז אוויר אז אשמח לדעת איךהשארתי פתוח הרבה זמן הגיע ל 94 מעלות
-
@מיוחד @נייטרון-חפשי היום ביטלתי בית מצערת ורדיאטור פנימי, אחרי שגמרתי כמובן הוספתי מים אבל יש קצף לבן ואחרי נסיעה היה ממש מלא קצף במיכל ספייר כמו"כ זה זורק הרבה מים לספייר, לכאו’ זה מעיד על ראש מנוע, לא?
נ.ב. שמתי את האבקה ונראה שעזר נקווה שיחזיק מעמד
למעיישה זה מעיד על ראש מנוע?
-
היום ביטלתי בית מצערת ורדיאטור פנימי, אחרי שגמרתי כמובן הוספתי מים אבל יש קצף לבן ואחרי נסיעה היה ממש מלא קצף במיכל ספייר כמו"כ זה זורק הרבה מים לספייר, לכאו’ זה מעיד על ראש מנוע, לא?
יכול להיות אטם
יכול להיות דברים אחרים
[יכול להיות גם לכלוך וצריך שטיפה, זה אולי אפשר לבדוק ע’'י שאתה מוציא קצת מים לתוך בקבוק ומקציף אותם אם הם נשארים הרבה זמן מוקצפים יש בעיה בנוזל אם לא בעיה גזים] -
@מיוחד @נייטרון-חפשי היום ביטלתי
בית מצערתורדיאטור פנימי, אחרי שגמרתי כמובן הוספתי מים אבל יש קצף לבן ואחרי נסיעה היה ממש מלא קצף במיכל ספייר כמו"כ זה זורק הרבה מים לספייר, לכאו’ זה מעיד על ראש מנוע, לא?נ.ב. שמתי את האבקה ונראה שעזר נקווה שיחזיק מעמד
בטח התכוונת לבית
פילטרטרמוסטט?
וכן קצף לבן דווקא כן נשמע כמו ראש.
אבל אבקות וכדו’ שמים רק אם אין עוד מה להפסיד!!! -
@נייטרון-חפשי כתב בהלך מנוע?:
בטח התכוונת לבית פילטר?
לא, התכוונתי לבית מצערת, ביטלתי את החימום של הבית מצערת
מצד שני לפני האבקה נראה לי שזה לא היה, אז יכול להיות שזה מהאבקה?
אבל אבקות וכדו’ שמים רק אם אין עוד מה להפסיד!!!
גם אם לא הלך ראש, התיקון הוא 2000 שח…
מה כ"כ בעייתי באבקה? שלא יסתום מעברים אחרים? (ביטלתי גם רדיאטור פנימי לכבוד האבקה)
-
תמיד תוכל לבדוק קומפרסיה
[איזה צבע המים נקיים או קצת צבע חום אפור
תבדוק גם צבע שמן]
אם יש איזה בעיה באטם כדאי לטפל בזה במיוחד שאתה משתמש במים רגילים
זה יכול לעשות לך חלודה בצילנדר