הלך מנוע?
-
יש לי נזילה די רצינית (- לנסר 2008) ובכל זאת נסעתי להורי מרחק של 200 ק"מ כשאני עם מחשב רכב פתוח במולטימדיה מוודא שהחום מנוע לא עובר את ה95 (מעל 95 אזעקה מפלחת את חלל הרכב)
בהלוך הייתי צריך לעצור 3 פעמים כדי למלאות מים, יש לציין שכל הנסיעה חום מנוע היה על 80 ומיד שהתחיל לטפס מעל 80 נעצרתי למלאות מים.
בחזור כבר הייתי צריך לעצור הרבה יותר אבל בוודאות החום מנוע לא היה מעל 101 (וגם זה לדקה אולי) ורוב ככל הנסיעה היה עד 80 כשמיד שעולה מעל 80 אני עוצר ושם מים
כיממה אח"כ אני בא להניע והאוטו לא מניע ניסיתי עם בוסטר למרות שהמצבר חדש אבל האוטו אפילו לא משתעל, בנוסף יש ריח חרוך מהאזור של המנוע מה שלא היה עד היום (נראה לי שגם כשמילאתי מים בפעם פעמיים האחרונות הרחתי את זה אבל הנחתי שזה בגלל שהמנוע חם).
יש לציין שגם בדרך כל פעם שהוספתי מים כיביתי את האוטו ולאחמ"כ האוטו הניע בלי בעיות.השאלות שלי הם:
1 האם יכול להיות שעלה חום מנוע אבל החיישן לא הרגיש שעלה או שלקח לו זמן להרגיש? (מישהו אמר לי שהחיישן מודד את המים ולא את המנוע עצמו ולכן יתכן שעלה החום ולא הגיע מים לחיישן)2 גם אם הלך ראש מנוע האוטו עדיין אמור להניע אז האם זה לא מעיד על ראש מנוע
3 האם יתכן שבגלל חום מנוע נתפס מנוע או שרק בגלל חוסר שמן נתפס מנוע
ת"כ כתיבת הפוסט הגיע אדם שקצת מבין ואמר לי שלא כך מגיב המנוע כשהוא נתפס ויתכן שאיזה חוט שנשרף עושה את הריח ולכן גם לא מניע אז הוא קצת הרגיע אותי נקווה שגם חכמי ורבני הפורום ירגיעו אותי
עריכה: יישר כח לעוזרים ובמיוחד ל @מיוחד שטרח לענות לי בשעה מאוחרת.
הגיע היום מוסכניק ומיד שהרים את המכסה מנוע אמר שהלך מנוע לפי הריח (מה אתה לא מריח?)
אבל אמר שחייב לתת סטרטר, אז הוא ניסה לסובב את המנוע כמו ש @מיוחד הסביר כאן (רציתי להשים על ניוטרל אבל הוא אמר שבאוטומט לא צריך) והמנוע הסתובב ממש מצוין אז הוא אמר שכנראה נשרף הסטרטר ויתכן שממנו הריח ולא מהמנוע, הוא הוציא את הסטרטר והוא היה שרוף ושחור באזור של החיבורים וגם החוטים שלו נשרפו וממנו היה הריח, הוא אמר שאף פעם לא ראה סטרטר שנשרף ככה, יש לציין שעד עכשיו הוא עבד חלק בלי שום בעיות בכלל.
למעיישה הוא טוען שהסטרטר לא קשור לסיפור של החום מנוע ופשוט לא האמין שכיביתי והדלקתי את האוטו כ"כ הרבה פעמים בדרך ורק כשהגעתי לבית הוא הפסיק לעבוד הוא אמר שרק לבני תורה יכולים לקרא הניסים האלה…
הוא החליף את הסטרטר והחוטים שלו והאוטו נוסע ב"ה.
הוא הסתכל על המים כשהנעתי והוא אמר שהייתה קפיצה קטנה אז הוא לא בטוח אם הלך ראש מנוע… אשמח לחוו"ד אם אמורה להיות קפיצה כלשהיא כמובן שהאוטו היה קר לגמרי -
@מיוחד
אפשרי שאם הוא נתפס מאוד חזק הוא לא ישמיע שום רעש
אבל צריך לבדוק אין רצוני להלחיץ סתםאני כבר לחוץץץ…
אמרו לי שיש אפשרות להשים על ניוטרל ולנסות מלמטה לסובב את המנוע משהו כזה, ידוע לך על זה משהו?ובכללית איך באמת אפשר לדעת אם זה מנוע שנתפס?
ואם נתפס מנוע אמור להיות קוד תקלה?