חוות דעת בנושא קניית מכשיר לחריטת מפתחות רכב
-
@יהודה כתב בחוות דעת בנושא קניית מכשיר לחריטת מפתחות רכב:
לא הבנתי מה זה מפתח חכם, ומה זה מפתח שצריך לחרוט
מפתח חכם זה בעיקר ברכבים החדשים שאין מפתח
שהרכב נפתח שמתקרבים אם השלט וההנעה בכפתור
כדוגמת זה
מפתח שצריך לחרוט זה מפתח רגיל כדוגמת זהגם ברכבים אם השלט החכם יש בדרך כלל מפתח חרום והוא דיי מוסתר בתוך בשלט.
כמו שהזכיר
@מיוחד כתב בחוות דעת בנושא קניית מכשיר לחריטת מפתחות רכב:
מאחר שגם שם יש מפתח חרום
-
אני שואל על עצם הרעיון
אם יהיה לזה תועלת או לאנראה לי שאתה אמור לדעת יותר מכולם,
כי אתה עושה כרגע קידוד, אז מן הסתם אתה רואה כמה אנשים צריכים בנוסף לקידוד שאתה עושה להם לפנות גם לחריטה, זה אמור לשקף פחות או יותר את כמות האנשים, לא? -
@תגיענו-לשלום
השאלה אם גם במפתחות חכמים ירצו לעשות
על המפתח חרום
[מכיון שאין לי את המכשיר של החריטה, אנשים לא גילו לי את רז ליבם] -
@תגיענו-לשלום כתב בחוות דעת בנושא קניית מכשיר לחריטת מפתחות רכב:
אני שואל על עצם הרעיון
אם יהיה לזה תועלת או לאנראה לי שאתה אמור לדעת יותר מכולם,
כי אתה עושה כרגע קידוד, אז מן הסתם אתה רואה כמה אנשים צריכים בנוסף לקידוד שאתה עושה להם לפנות גם לחריטה, זה אמור לשקף פחות או יותר את כמות האנשים, לא?צודק.
אני נראה לי בין הראשונים שבאתי אליו לקידוד דרך הפורום להונדה סיוויק שלי וזה היה גולם מאלי אקספרס ולא היה לי חריטה על המפתח ולכן לא היה ניתן לקודד את המפתח בגלל זה ועל אף ש @מיוחד ניסה ברוב אדיבותו כל מיני אפשרויות לא עלה בידו ורק אם היה לו מכשיר של חריטה אז היום הייתי עם מפתח נוסף לרכבי…
ובכל אופן גם על עצם הרעיון אני חושב שזה כן שימושי גם למפתח חירום כי לא יהיה אכפת למי שמשכפל להוסיף עוד 50 ש"ח ולעשות גם חריטה כי אם יאבד לו המפתח הרגיל אז ישאר לו רק החירום ואז לשחזר את המפתח הפיזי עצמו יעלה לו מאוד יקר כי צריך להכניס לצילינדר של האוטו חומר שמתקשה שם וכו’ בקיצ’ר סיפור יקר ולשלם עוד 50 ש"ח ואח"כ לחסוך למקרה של איבוד המפתח הרגיל אני חושב שזה שווה! -
מעוניין לדעת אם יהיה ביקוש או צורך
לעשות חריטה למפתחות של רכב
מיועד למפתחות שצריך חריטה ולא מפתחות פשוטים
המחיר יהיה בערך 30 או 40 ש’'ח
הנדון הוא האם יהיה תועלת בקניית מכשיר כזה
אשמח לשמוע כל חוות דעת
תודה מראשבודאי שיהיה ביקוש. מאמין שיקח קצת זמן אבל זה יצליח בע"ה.
בטוח שקיים ביקוש כזה או אחר ולכן לדעתי השאלה האמיתית היא מה מחירה של מחרטה שכזו? הנתון הזה יתן אינדיקציה לזמן המשוער של החזרת מחיר הרכישה.
עוד נתון שצריך לבדוק, כמה עולה חריטה בשוק, כי אם בשוק המחיר דומה זה ייקח יותר זמן אך אם זה “מחיר גמ"ח” זה יצטמצם.
עכ"פ כשתחליט לקנות תעדכן אותי, אני הלקוח הראשון…
-
@מאיר כתב בחוות דעת בנושא קניית מכשיר לחריטת מפתחות רכב:
עוד נתון שצריך לבדוק, כמה עולה חריטה בשוק, כי אם בשוק המחיר דומה זה ייקח יותר זמן אך אם זה “מחיר גמ"ח” זה יצטמצם.
המחירים בשוק נעים החל מ100 ש"ח וצפונה אך יש טמבורים בודדים שעושים את המפתחות הישנים כדוג’ קורולה עד 2013 המפתחות הישנים בקיצ’ר באיזור ה20 ש"ח אבל כאמור זה המפתחות הישנים מאוד ושאר הסוגים יקרים לפי שחיטת המנעולן…
ופה הוא רוצה לעשות ב50 ש"ח בוודאי שזה מחיר גמ"ח.