תוסף דלק לזיהום אוויר כשלא צריך
-
זה יכול להזיק למנוע?
או שזה מיותר אבל לא מזיק?תודה רבה
-
@zalmensmok כתב בתוסף דלק לזיהום אוויר כשלא צריך:
זה יכול להזיק למנוע?
או שזה מיותר אבל לא מזיק?תודה רבה
זה לא אמור להזיק, ויש שיאמרו שבשום מצב זה גם לא אמור להועיל, וזה רק עוד חרטה כמו הסבון כלים שעאלק “עושה עור נעים לידיים”.
-
@zalmensmok אני לא מהטוענים כך, רק ציינתי לדעתם כי תחכה ותראה שתכף הם יקפצו לכאן לביקור…
אני אישית קונה מדי פעם את הK88 או איך שהוא לא נקרא, וממלא לפי ההוראות. מתי? יותר לפי התחושה ופחות לפי ק"מ. זה בסך הכל מכיל דלק מזוקק עם חומרים ממיסים שנועדו לפרק את המשקעים והפיוחים של הדלק בכל המערכת… -
@gil3686 כתב בתוסף דלק לזיהום אוויר כשלא צריך:
אני אישית קונה מדי פעם את הK88 או איך שהוא לא נקרא, וממלא לפי ההוראות. מתי? יותר לפי התחושה ופחות לפי ק"מ. זה בסך הכל מכיל דלק מזוקק עם חומרים ממיסים שנועדו לפרק את המשקעים והפיוחים של הדלק בכל המערכת…
אז אתה כן חושב שזה עוזר לפרק פיח ומשקעים
-
@zalmensmok כתב בתוסף דלק לזיהום אוויר כשלא צריך:
אז אתה כן חושב שזה עוזר לפרק פיח ומשקעים
@zalmensmok אני חושב שהייתי מספיק ברור. אם לא תקרא שוב. אני חושב שכן. יש שיגידו שזה חרטה, ורק ציינתי לדעתם לפני שיזכו לומר זאת בעצמם. ר’ חנניה.
-
מכיר בעל מוסך שזה ממש חשוב אצלו וזה חלק מטיפול 10,000 ברכב
ולפעמים שבאים עם קצת בעיות במנוע הוא שם את התוסף. (ורואים שזה לא מן השפה ולחוץ, להרוויח עוד כמה שקלים) -
https://www.youtube.com/watch?v=4WE1cQDnOQw&t=16s
תראה את דעתו בנושא [ניתן לתרגם את הכיתוביות לעברית…] -
-
-
@רפאל-יהושע כתב בתוסף דלק לזיהום אוויר כשלא צריך:
מכיר בעל מוסך שזה ממש חשוב אצלו וזה חלק מטיפול 10,000 ברכב
ולפעמים שבאים עם קצת בעיות במנוע הוא שם את התוסף. (ורואים שזה לא מן השפה ולחוץ, להרוויח עוד כמה שקלים)אם הוא היה שם לך את זה בחינם, ניחא. כשהוא סוגר לך על זה בחשבון עוד 100 ש"ח, זה בשביל כסף. גם אם לא רק.
-
@Klonimoos כתב בתוסף דלק לזיהום אוויר כשלא צריך:
כנראה שלא…
הם כבר ‘‘ביקרו פה’’…
חיפוש בפורום של המילה ‘‘תוסף’’ היה חוסך מכולכם את הטירחה לפתוח נושא ולדון בו.אתה צודק, אני התכוונתי שיקפצו לביקור בדיון הזה ספציפית.
-
@gil3686 כתב בתוסף דלק לזיהום אוויר כשלא צריך:
@Klonimoos כתב בתוסף דלק לזיהום אוויר כשלא צריך:
כנראה שלא…
הם כבר ‘‘ביקרו פה’’…
חיפוש בפורום של המילה ‘‘תוסף’’ היה חוסך מכולכם את הטירחה לפתוח נושא ולדון בו.אתה צודק, אני התכוונתי שיקפצו לביקור בדיון הזה ספציפית.
הבנתי את כוונתך, והיא היתה כנה יפה והגיונית, בפרט שלא ידעת שכבר טחנו את זה.
למעשה. מניסיוני ה’‘דל’’ בפורום, נושא שכבר דשו בו, עייפים לחזור אליו שוב… בפרט אם הוא די ‘מוצה’, מי שיש לו משהו קונקרטי להוסיף מוסיף שם.
אבל לפעמים יש גם הפתעות, וסבלנות שלא דימיינתי…