רכב זולל דלק
-
@רפאל-יהושע כתב ברכב זולל דלק:
מי שבנסיעה בין עירונית הוא צורך 1 ל 12 אז בתוך העיר 1 ל6 !
תלוי בעיר ובנהג.
-
פגשתי היום מוסכניק שאמר לי שהוא ממליץ לבדיקה של צריכת דלק לבדוק על נסיעה של בין עירוני כמה הצריכה ואז חצי מזה זה בנסיעה עירונית ואמצע זה משולב, וזה ניסיון של עשרות שנים.
כלומר מי שבנסיעה בין עירונית הוא צורך 1 ל 12 אז בתוך העיר 1 ל6 !אין האנשים שווים
ואין הרכבים שווים
ואין העירוניים שווים
מה שכן אצלי מזדה 3 ולנסר מעולם לא היה חצי (אולי הבעיה היא אצלי שמחוץ לעיר אני לא חסכוני ולכן זה לא פי שניים) -
@מאיר כתב ברכב זולל דלק:
מי שבנסיעה בין עירונית הוא צורך 1 ל 12 אז בתוך העיר 1 ל6 !
תלוי בעיר ובנהג.
ברור.
אני מניח שהוא התכוון לומר שמי שרוצה לדעת את הצריכה הנכונה של הרכב, שייסע נסיעה נורמלית ואיכותית מחוץ לעיר (כלומר מהירות מתאימה ונסיעה חלקה) והצריכה של זה מלמדת על הכל.
אחרי זה כל אחד יכול לנהוג איך שהוא רוצה, אבל זו הבדיקה. -
@moshe-1 כתב ברכב זולל דלק:
סזוקי ליאנה 2005
אני ממלא דלק מאה שקל ונוסע בערך 60 ק"מ האם זה הגיוני
אמנם עיקר הנסיעות שלי הם בבני ברק בשעות אחר הצהריים שכל הזמן יש רמזורים ופקקים בכל זאת נשמע לי קצת מוגזםאני לא מכיר את הרכב שלך אבל ברכב שלי (יונדאי טוסון) בתוך העיר אני יכול להגיע במקרים חריגים ל200 שקל ויותר ל100 ק"מ.
אז אם הרכב שלך לא מוכר כחסכוני אז אולי אין מקום לבעיה. -
@aiib כתב ברכב זולל דלק:
@יוני כתב ברכב זולל דלק:
28 ליטר למאה ק"מ?
בלי מזגן דלוק בעמידה?לא הבנתי, 100 ק"מ או בעמידה?
כוונתי שאם הרכב גם עמד עם מזגן אז זה יותר הגיוני כי זה בעצם לא 100 ק"מ אלא הרבה יותר
אני חוזר על זה שוב ושוב כי עיצבן אותי אברך אחד שאמר לי שהשכרת רכב מסויימת או שהם לא ממלאים דלק עד הסוף או שיש להם בעיה ברכב
היה זה בימי הקיץ שאלתי אותו כשאתה עוצר להוריד את הילד בגן אתה משאיר את הרכב מונע, אמר לי כן (הוא חשב שהתנעת הרכב לוקחת הרבה דלק)
שאלתי אותו עם מזגן? אמר לי כן
אמרתי לו תקפיד לכבות מזגן ומנוע ותראה את ההבדל וכך הווי -
@יוני כתב ברכב זולל דלק:
כוונתי שאם הרכב גם עמד עם מזגן אז זה יותר הגיוני כי זה בעצם לא 100 ק"מ אלא הרבה יותר
בתוך העיר כמעט אין סיכוי שלא לעמוד…
אבל בדרך כלל בלי מזגן (חורף…)
ונכון, הרכב שלי שותה. לא יודע אם זה תקין או לא, אבל 2 שקל לק"מ בתוך העיר זה כמעט סטנדרט אצלי… -
-
פגשתי היום מוסכניק שאמר לי שהוא ממליץ לבדיקה של צריכת דלק לבדוק על נסיעה של בין עירוני כמה הצריכה ואז חצי מזה זה בנסיעה עירונית ואמצע זה משולב, וזה ניסיון של עשרות שנים.
אין בזה שום היגיון, וזה נשמע יותר אמונה טפלה או תפלה.
כי יש כ"כ המון משתנים גם בנסיעה העירונית, וגם בבינעירונית. -
פוסט זה נמחק!