האם השמן הזה מתאים לרכב שלי?
-
@שלמה כתב בהאם השמן הזה מתאים לרכב שלי?:
נראה שיותר ממליצים שם על פתיחה וניקוי ידני או ניקוי ידני +פלאש.
כמה נזק בכסף זה אמור להיות?
וזה לא מוזר שלא נדלקת מנורה? -
-
@aiib כתב בהאם השמן הזה מתאים לרכב שלי?:
@אבי-KIA כתב בהאם השמן הזה מתאים לרכב שלי?:
אני לא הייתי לוקח את בסיכון לאור התמונות
זה מעניין כי לי (בנאדם בלי ידע וניסיון…) זה לא נראה דרמטי, יש למישהו תמונות של בוצה במצב סביר?..
תפתח גוגל תמונות על החפוש ‘בוצה במנוע’ ותבין מה קורה אצלך במנוע
אתה רואה את הפקק ולכן לא נבהל
תרים את מה שמכסה את הפתח להכנסת השמן ותציץ לבפנים עם פנסאגב לפני כן שכחתי להסביר לך משהו
רטאים שהשמן שלך שרוף אבל הוא חום במקום להיות שחור כי הפיח שנוצר הופך לצמיגות הנקראת בוצה ושאר החומרים הם השמן החום שאתה רואה -
במקום אחר התלוננתי על ריח של גומי שרוף או משהו דומה בו (בתוך הרכב ומחוץ לרכב) זה יכול להיות קשור?
יכול להיות שזה אטם מכסה שסתומים פנימי שדולף על הסעפת פליטה והשמן נשרף, אתה צריך לבדוק אחרי נסיעה אם יש ריח/עשן מהצד הפנימי של המנוע.
במידה וצריך להחליף תוכל באותה הזדמנות לקבל תמונת מצב של השמן/בוצה ואולי גם לעשות ניקוי יסודי למנוע.
כמה ק"מ האוטו עשה? -
@נייטרון-חפשי כתב בהאם השמן הזה מתאים לרכב שלי?:
במקום אחר התלוננתי על ריח של גומי שרוף או משהו דומה בו (בתוך הרכב ומחוץ לרכב) זה יכול להיות קשור?
אתה צריך לבדוק אחרי נסיעה אם יש ריח/עשן מהצד הפנימי של המנוע.
מה הכוונה צד פנימי של המנוע? כשיוצאים מהרכב אחרי נסיעה (ולפעמים תוך כדי נסיעה גם בתוך הרכב) מריחים את הריח מכל הצדדים של הרכב…
במידה וצריך להחליף תוכל באותה הזדמנות לקבל תמונת מצב של השמן/בוצה ואולי גם לעשות ניקוי יסודי למנוע.
כמה ק"מ האוטו עשה?252K
-
@יראת-שמים כתב בהאם השמן הזה מתאים לרכב שלי?:
מה מיוחד בחברה הזו שממוסס בוצה?
יש בו חומרים מונעי בוצה
אבל בכל אופן במקרה בו אנו דנים כעת זה כבר לא יעזור לדעתי -
מה הכוונה צד פנימי של המנוע? כשיוצאים מהרכב אחרי נסיעה (ולפעמים תוך כדי נסיעה גם בתוך הרכב) מריחים את הריח מכל הצדדים של הרכב…
בין המנוע לתא הנוסעים, ייתכן שעם פנס חזק תוכל גם לראות עשן (רכב מונע).
זה לא קשור אמנם לנושא של הבוצה שקיימת אבל לא מופקע שזה נגרם בגלל זיופים בגלל דברים אחרים כמו האטם המדובר או פלאגים, לאחרונה החלפתי עם חבר בסנטה פה ועל הדרך החלפנו גם פלאגים וקויילים בראש הפנימי (יש לו 2 ראשים למנוע עם 3 צילינדרים לכל אחד - V6) כדי לחסוך צרות בעתיד כי להגיע אליו זה סיפור.
היו גם חידושים נוספים בקשר לסעפת שנכונים גם לרכב שלך אם לא קראת את זה זה נמצא כאן.למעשה ניקוי קרטר יותר פשוט וזול מכל הרעיונות האחרים.
-