סקירת כלל רכבי 7 מקומות
-
@aiib כתב בסקירת כלל רכבי 7 מקומות:
@הכל-בעזרת-השם כתב בסקירת כלל רכבי 7 מקומות:
2 טויוטה הילנדר
זה לא הברה יותר יקר מ2 האופציות האחרות?
אבל מחזיר מחיר
-
@aiib כתב בסקירת כלל רכבי 7 מקומות:
2 טויוטה הילנדר
זה לא הברה יותר יקר מ2 האופציות האחרות?
אבל מחזיר מחיר
מאיזו בחינה?
-
@הכל-בעזרת-השם מקום ראשון טויוטה - גם ישמור על הערך יותר מכולם וגם חסכוני מאוד (היברידי) וגם המפנק והמרווח יותר מכולם וכמובן האמין ביותר
מקום שני אאוטלנדר - ישמור על הערך יותר מהצ’רי ובוודאי שגם יהיה יותר אמין ממנו
ללא מקום צ’רי - לדעתי זה רכב לא שווה כלכלית כי כבר כתבו כאן בעבר שהפלאג אין שלו לא כזה חסכוני ובנוסף יתכן שיהיה עליו מס נסועה - דובר על זה כאן (אם זה הרגיל אז בכלל הוא מטחנת דלק ולכאורה הוא גם אמור לסבול מירידת ערך קשה מאוד עקב בעיות אמינות - בפרט בגלל כל החיישנים והפיצ’פקעס’ שלו וצריכת דלק גבוהה)
לדעתי עדיף מקסוס הוא לפחות חשמלי… -
1 צ’רי טיגו החדש 200 K
2 טויוטה הילנדר
3 מיציבושי אאוטלנדרהסינית לכאו נותנת את התמורה הגבוהה ביותר לטווח הקרוב , רכב פלאג אין מודרני יפה וחזק במחיר נגיש , הבעיה היא לטווח הארוך איך יהיה האמינות שלה ואיך תהייה השמירת ערך שלה ודבר נוסף הוא הנושא של המס נסועה שצריך להכנס בתחילת 2026 ועוד לא ברור מספיק אם רכבי פלאג אין יכללו בו ובאיזה אופן .
המיצובישי היא למעשה שילוב של רנו וניסאן, אבל בסופו של דבר במתכון יפני מוכר עם מנוע 2.5 אטמוספרי של ניסאן וגיר רציף ג"כ של ניסאן [גאטקו] , לטוב ולרע לכאו יהיה אמין וטוב אבל עם צריכת דלק דומה למה שקיים כבר עשור וחצי .
הטויוטה כמובן עולה על כולנה עם מותג ששמו הולך לפניו ובשילוב של היבריד מביא את הטוב מכל העולמות אלא שהוא עולה כמעט כפול מהאופציות האחרות . -
@הכל-בעזרת-השם מבחינת תמורה למחיר בתקופת אחריות הצרי ללא ספק נותנת מוצר משתלם
אבל לטווח ארוך הטויוטה היילנדר הכי אמין ללא השוואה אבל יש תג מחיר משמעותי -
אני מדבר על קניה ל3 שנים ולזרוק
-
@הכל-בעזרת-השם אאוטלנדר. בגלל שהוא עולה חצי מהטויוטה (190) אז אחר 3 שנים הוא ירד “רק” ב50 אלף ש"ח לעומת הטיוטה (שחדשה עולה 340) שתרד ב100 (כנראה, לא בדקתי אני רק משער)
בנוסף להערכתי הביטוח על הטויוטה יקר הרבה יותר
(צריך לחשב גם הפרשים על עלויות מימון - ריביות וכו’) -
@יצחק-רשטונ כתב בסקירת כלל רכבי 7 מקומות:
הטויוטה כמובן עולה על כולנה עם מותג ששמו הולך לפניו ובשילוב של היבריד מביא את הטוב מכל העולמות אלא שהוא עולה כמעט כפול מהאופציות האחרות .
הוא גם הרבה יותר גדול ומרווח, לא? ככה זה נראה מבחוץ…
-
אני מדבר על קניה ל3 שנים ולזרוק
@אפייי כתב בסקירת כלל רכבי 7 מקומות:
@הכל-בעזרת-השם מבחינת תמורה למחיר בתקופת אחריות הצרי ללא ספק נותנת מוצר משתלם
נראה לי האחריות שם היא 6 שנים, וא’‘כ כמה ירידת ערך יכול ליהיות אחרי 3? לכאו’ יש כיוון להשתלמות… לא @טכנולוג ו @יצחק-רשטונ ?
-
@Klonimoos אין כ"כ ניסיון עם התיישנות של רכבי פלאג אין סיניים ויש כאן הימור
להערכתי תהיה להם ירידה משמעותית כי ברכב פלאג אין ישן יש עלויות אחזקה כפולות כי יש לו מערכת חשמלית עם סוללה לא זולה ובנוסף יש שם גם את כל המכלולים של רכב בנזין רגיל עם האחזקה שלו
ואם יהיו בעיות אמינות המחיר לא ירד רק אחרי 6 שנים אלא עוד הרבה לפני