חיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה
-
-
@צילפינגים טוסון…
כמדומני שאפשר פשוט למשוך את החיישן @אלוף-העולם-1 -
@צילפינגים כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
@aiib כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
שמע לי מטורף לפרק את כל הפח האחורי של הרכב…
זה לא צריך לעשות בוודאות…
איזה רכב מדובר תזכיר לי… אולי נוכל לכוון אותךטוסון 2010
-
@פתוח-לשמוע כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
כמדומני שאפשר פשוט למשוך את החיישן @אלוף-העולם-1
אני צריך להכניס. עם הלמשוך נראה כבר…
-
@צילפינגים טוסון…
כמדומני שאפשר פשוט למשוך את החיישן @אלוף-העולם-1למשוך בוודאי השאלה איך הוא משחיל באוטו שלו…
אני הייתי ממליץ לך @aiib לבדוק להיכן החוט הולך מהקופסא.
ישנם שני אפשרויות בד"כ:
או שהחיישנים הושחלו דרך הפח מתחת לגלגל ספיר דרך הגומיות שנמצאות שם בתחתית
או לחלופין מצד שמאל או ימין של הרכב מאחורה מאחורי הדיפון של הבאגז’ יש כמין תריס שחור שהרבה מהמתקינים מעבירים משם את החיישנים.
אם זה האפשרות הראשונה אז זה פשוט לשחרר את הכבל של החישן הבעייתי מהקופסא שלו ולמשוך מהטמבון את החיישן ולהשחיל את החדש דרך הגומיה שנמצאת מתחת לגלגל ספיר ישר לקופסא.
אך אם מדובר באפשרות השניה אז אני יגיד לך מה עשיתי שבוע שעבר לחבר שבא אלי לעשות לו חיישנים.
פשוט לשחרר את החישן הישן מהקופסא ולמשוך את החיישן כמו שאמרתי לעיל ולקחת חוט חשמל מעט ארוך להכניס דרך התריס המדובר ולראות שהוא יוצא מלמטה של האוטו ואז לקחת את הקצה של החוט של החיישן החדש להדביק עם דבק חשמל ולמשוך בעדינות את החוט חשמל ואז הכבל יהיה אצליך ביד ואז נשאר פשוט לחבר אותו לקופסא של החיישנים
בהצלחה.
אם יש עוד שאלות או שלא הייתי מספיק ברור תשאל נענה לך בשמחה… -
@צילפינגים כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
או לחלופין מצד שמאל או ימין של הרכב מאחורה מאחורי הדיפון של הבאגז’ יש כמין תריס שחור שהרבה מהמתקינים מעבירים משם את החיישנים.
תוכל להסביר לי יותר? כי אני רואה שמהקופסה החוטים עוברים לכיוון הפנס האחורי ומשם יורדים ללמטה.
-
כי אני רואה שמהקופסה החוטים עוברים לכיוון הפנס האחורי ומשם יורדים ללמטה.
הם מחוברים לנורת רוורס בשביל לקבל חשמל רק בנסיעה לאחור
-
כי אני רואה שמהקופסה החוטים עוברים לכיוון הפנס האחורי ומשם יורדים ללמטה.
הם מחוברים לנורת רוורס בשביל לקבל חשמל רק בנסיעה לאחור
אני לא מדבר על החוטים של האדום והשחור. אלא על ה4 חוטים שמגיעים מהקופסה לחיישנים.
-
@aiib יש סיכוי גדול שמשתמשים בחור של הפנסים האחוריים (שדרכם עוברים החוטים למנורות שבפנסים האחוריים מתוך הרכב) גם בשביל להעביר את החוטים של החיישני רוורס ומשם זה יורד מתחת לפנס ישירות אל הטמבון
שרטטתי בערך את המסלול
אם זה כך, תצטרך לשחרר את הברגים של הפנס ולהעביר דרך החור הנ"ל את החוט של החיישן החדש -
@אבי-ים כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
@aiib יש סיכוי גדול שמשתמשים בחור של הפנסים האחוריים (שדרכם עוברים החוטים למנורות שבפנסים האחוריים מתוך הרכב) גם בשביל להעביר את החוטים של החיישני רוורס ומשם זה יורד מתחת לפנס ישירות אל הטמבון
שרטטתי בערך את המסלול
אם זה כך, תצטרך לשחרר את הברגים של הפנס ולהעביר דרך החור הנ"ל את החוט של החיישן החדשזה נראה שזה המסלול. וכפי שכתבתי שרואים את החוטים בפנס.
השאלה היא איך אני מעביר את החוטים, כי אני צריך להכניס אותם מהצד השני- החיישן לא יכול לעשות את כל המסלול- הוא יותר גדול מהחור.
עריכה: ואין לי גישה לחיישן מהצד האחורי שלו- הטמבון האחורי עמוק מדי. -
השאלה היא איך אני מעביר את החוטים, כי אני צריך להכניס אותם מהצד השני- החיישן לא יכול לעשות את כל המסלול- הוא יותר גדול מהחור.
אם זה כך, תצטרך לשחרר את הברגים של הפנס ולהעביר דרך החור הנ"ל את החוט של החיישן החדש
תעביר רק את הצד השני של החיישן
(תשחרר את הפנס
תמשוך את החיישן ותחבר לחוט שלו מהצד השני חוט דייג
אחרי שהחיישן יצא לגמרי ישאר החוט דייג במקומו
תחבר אליו את החוט של החיישן החדש ותמשוך חזרה את החוט דייג מתוך הרכב עד שהחיישן (כמעט) יכנס חזרה למקום)
מקווה שהובנתי -
אם זה כך, תצטרך לשחרר את הברגים של הפנס ולהעביר דרך החור הנ"ל את החוט של החיישן החדש
תעביר רק את הצד השני של החיישן
(תשחרר את הפנס
תמשוך את החיישן ותחבר לחוט שלו מהצד השני חוט דייג
אחרי שהחיישן יצא לגמרי ישאר החוט דייג במקומו
תחבר אליו את החוט של החיישן החדש ותמשוך חזרה את החוט דייג מתוך הרכב עד שהחיישן (כמעט) יכנס חזרה למקום)
מקווה שהובנתיכיוון הגיוני. המתקין הראשון איך התקין? הרים את הרכב?