בקשת מידע, בעיניין שכפול מפתחות
-
אז ככה בדור 2 אני קצת מתמצה בעיניין השלטים אממממממ...
אני רוצה להתקדם בחייםוגם יש ביקוש מטורף למפתחות בזמן האחרון כן ירבו למעי'שה אניאני מעוניין במחשב רכב פשוט לשכפול מפתחות
אם משהוא יתנסה וזה עבד לו או שעשה אצל משהוא שכפול בעבר עם אנ"שגלוי נאות אני פאנתי (בנושא אינטרנט שהוא לא נטפרי מתרחק כמטחווי קשת ולא מעוניין במחשב תשאל איך אני בודק סוללות שאלה מצוינת אבל אפשר להסתדר)אשמח שתחכימו אותי, הכיוון שלי זה מכשיר קטן וחמוד וכנראה שהמחיר בהתאם כמו הסרטון שאני מעלה כרגע אבל חשוב לי שיתאים לפריוס דור 3 ואוריס שבזמן האחרון הם להיט בציבורנו תודה.
זה הקישור -
החברה היא חברה מעולה וטובה
יש המון ביקורות טובים על החברה הזאת
יש לי גם מכשיר של החברה הזאת
[יש לה הרבה מוכרים, ספציפי לא קניתי מהמוכר הזה, [יש לו רק שינוי בלוגו שבתוך התוכנה]
איך שאני יודע שיש הרבה ביקורות טובים, [תמיד יש מי שזה לא טוב לו], בגלל שאין לי ספציפי את הדגם הזה, אני לא יודע מה הם מכניסים בתוך האפליקציה, אבל איך שאני מכיר אותם אין הבדל בין סוגי המכשירים.
[תבדוק אם יש לך עדכונים חינם לכל החיים, אם לא תבדוק כמה צריך לשלם על עדכונים (זה לא רק עדכונים על רכבים חדשים, אלא גם על רכבים ישנים, תמיד יש הוספות)]
[הם אומרים שזה מתאים לפריוס דור 3 ואוריס, (כמה פעמים תפסתי אותם שזה לא מתאים, הם שלחו עדכונים, אבל זה לוקח זמן הפרשי שעות ועוד ראש לא יהודי)