איך מבצעים קנית רכב?
-
@ארי כתב באיך מבצעים קנית רכב?:
גם אני צריך גישה לאזור האישי ממשלתי שלי? בהמשך אתה כותב שהמוכר עושה את העברת הבעלות דרך האיזור האישי שלו, לא?
כן, שניכם צריכים גישה הוא בתור מוכר ואתה בתור קונה.
הוא לוחץ על העברת בעלות ומכניס את הפרטים שלך ואז קופץ לך באיזור האישי בקשה לאישור שאתה רוצה לקנות.
ככה זה עובד מצד לצד שכל צד צריך לעשות את הפעולות שמופיעות לו על המסך ואז הבקשה עוברת לצד השני. -
. ברור שאף אחד לא צריך לדעת, אבל אני מניח שהמוכר ירצה להיות בטוח שהכסף אצלו לפני שהוא מעביר בעלות, לא?
נכון. זה עניין טקטי שלכם ביניכם, אני אישית התעסקתי עם מוכרים וקונה שסמכנו אחד על השני, והיה יותר פשוט.
אבל תצטרכו להסתדר לפי האופציות שהזכירו לעיל, חייב פה קצת מערכת עם אימון. -
@Klonimoos כתב באיך מבצעים קנית רכב?:
. ברור שאף אחד לא צריך לדעת, אבל אני מניח שהמוכר ירצה להיות בטוח שהכסף אצלו לפני שהוא מעביר בעלות, לא?
נכון. זה עניין טקטי שלכם ביניכם, אני אישית התעסקתי עם מוכרים וקונה שסמכנו אחד על השני, והיה יותר פשוט.
אבל תצטרכו להסתדר לפי האופציות שהזכירו לעיל, חייב פה קצת מערכת עם אימון.אם עושים את זה בדואר זה לא חוסך את הבעיה?
לדעתי אם מעבירים דרך הבנק כדאי לכתוב בהערות שזה עבור קניית רכב מספר: 00000 כדי שאם חלילה יקרה משהו לפחות יהיה תיעוד שזה היעוד של הכסף. -
@aiib כתב באיך מבצעים קנית רכב?:
אבל תצטרכו להסתדר לפי האופציות שהזכירו לעיל, חייב פה קצת מערכת עם אימון.אם עושים את זה בדואר זה לא חוסך את הבעיה?
לדעתי אם מעבירים דרך הבנק כדאי לכתוב בהערות שזה עבור קניית רכב מספר: 00000 כדי שאם חלילה יקרה משהו לפחות יהיה תיעוד שזה היעוד של הכסף.איך זה חוסך? לא הבנתי.
-
לדעתי אם מעבירים דרך הבנק כדאי לכתוב בהערות שזה עבור קניית רכב מספר: 00000 כדי שאם חלילה יקרה משהו לפחות יהיה תיעוד שזה היעוד של הכסף.איך זה חוסך? לא הבנתי.
אני שואל, לא משלמים בדואר?
-
אם עושים את זה בדואר זה לא חוסך את הבעיה?
זה אכן לכאו' חוסך כמו שכתבת, כי יש בעצם ''מתווך'' שמחזיק בכסף ואז מבצע את ההעברה.
הרעיון שהבאת עם ההערה הוא נחמד.
אפשר גם לתת מקדמה מזומן של סכום מכובד, ואת השאר בהעברה ככה נשאר משהו אצל כל אחד.
בין אנשים כללית זה לא כ''כ מסובך יש איזו יושרה כללית שלדעתי אפשר לסמוך עליה.
ומי שרוצה לגנוב יש לו דרכים יותר קלות אני חושב. -
זה לא נראה לי אפשרי במכשיר אחד
אפשרי, אחד בדפדפן רגיל ואחד בגלישה בסתר.
-
@EBA כתב באיך מבצעים קנית רכב?:
זה לא נראה לי אפשרי במכשיר אחד
אפשרי, אחד בדפדפן רגיל ואחד בגלישה בסתר.
אם עוזבים לרגע את המסך הוא לא נסגר?