קצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2
- 
טוב נחזור לנושא המקורי 
 נראה לי שזה נגד עין הרע או משו כזה
 כמו חמסה חמסה

- 
 הרכב לא עוצר 
 ואפשר להבין למה נשלל הרשיון
- 
 הרכב לא עוצר 
 ואפשר להבין למה נשלל הרשיון@יצחק-רשטונ כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2: הרכב לא עוצר 
 ואפשר להבין למה נשלל הרשיוןאם הוא לא עוצר כנראה זה לא 2004 ק"מ אלא 2,004,000 ק"מ 
- 
@יצחק-רשטונ כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2: הרכב לא עוצר 
 ואפשר להבין למה נשלל הרשיוןאם הוא לא עוצר כנראה זה לא 2004 ק"מ אלא 2,004,000 ק"מ 
- 
@שלמה כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:  “המחיר נמוך משמעותית”… אני רץ לקנות… רגע אולי כדאי להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות אלנטרה חדשה?.. מנפלאות נתניה… 
- 
@שלמה כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:  “המחיר נמוך משמעותית”… אני רץ לקנות… רגע אולי כדאי להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות אלנטרה חדשה?.. מנפלאות נתניה… 
- 
פוסט זה נמחק!
- 
@EBA כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:  איזו זכות! גם לקנות רכב וגם לזכות יהודי בשלום בית! מה המספר? @מאיר כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2: איזו זכות! גם לקנות רכב וגם לזכות יהודי בשלום בית! מה המספר? 
- 
@EBA כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:  איזו זכות! גם לקנות רכב וגם לזכות יהודי בשלום בית! מה המספר? 
- 
- 
@EBA כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2: וגם לזכות באוריס… אבל כזו ש(אולי) לא שומרת שבת ונגיעה… 
 לגבי הסיפא-אולי רק בקטנה, @לך-תדע…  

- 

לא רק פוסטים משתבחים עם הזמן, גם יין!..
 לא רק פוסטים משתבחים עם הזמן, גם יין!..