לדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...
-
@מאיר כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
@לך-תדע כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
חישוב מתמטי מורכב יגלה שהאוטו 'גילח' 120,467 ק"מ + 4 שנים!
אני הייתי מציע שבדוח בלקר יהיה מופיע לא רק תביעות ביטוח אלא גם אם הרכב היה ברשותו של אותו נוכל...
צריך לשנות לו את השם מסוחר רכבים למאפס קילומטרים..
-
מה שמעניין
שהרכב עבר כנראה תאונה רציניתמקדימה
כי יש לו פנסי ערפל של דגם פריומיום בזמן שזה דגםLX -
@שמואל-קליין
אכן.
בדו"ח לעיל יש תיקוני פח שמספיקים להרכיב משהו כמו שתים-שלוש סורנטות... -
ובכן, כמו כל סיפור טוב, הכל מתחיל במודעה שלווה ומפתה ביד2, סורנטו 2017 עם 230,000 ק"מ עגולים למדי...
הקאץ' הוא שהסוחר מוכר למקצת מהנוכחים כאן, ובפרט בנושא הנוכחי כישר דרך ואמין במיוחד.
שיטוט קליל במשומשת מגלה שלפני כחודשיים האוטו עבר טסט מאוחר (מאד!) עם 257,053 ק"מ, נראה שהאוטו עבר דיאטה קלה מאז (הוריד איכשהו 27,053 ק"מ, כנראה נסע ברוורס...), אבל זה באמת לא נורא!
יען ובאשר, ב-2020 הרכב נמכר מהמשטרה במכרז (במחיר נמוך מהדרוש כעת!), עם 350,467 ק"מ, ועבר לא קל...
(חישוב מתמטי מורכב יגלה שהאוטו 'גילח' 120,467 ק"מ + 4 שנים!)
"... ומכאן אנו לומדים" סיים הדרשן, "את רשעותם של שוטרי בני ישראל, שמקפחים בזדון ליבם את פרנסתם של סוחרים ישרי דרך".
וגעו כל העם כולו בבכיה גדולה...
ספר הטיפולים המשטרתיאני לא יכול לפרט אבל מידיעה ברורה המצב של בעל המגרש הנ"ל גרוע מאוד הוא בטיפול של רשיות החוק בעניין מה שאומר שכל גנב סופו ......
-
@צילפינגים כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
צריך לשנות לו את השם מסוחר רכבים למאפס קילומטרים..
סתם בשביל הספורט בדקתי עוד רכב אצלו ו- הוא מצהיר 97K בזמן שבמשומשת איתא 125K ק"מ לפני שנתיים
יד שלישית מליסינג (פעמיים) ובמשומשת זה יד רביעית שהאחרונה חברה...
הרכב בלי טסט - והוא מצהיר טסט לשנה...
נעבאך... כנראה לא שמע על הפורום הזה.....
-
-
יען ובאשר, ב-2020 הרכב נמכר מהמשטרה במכרז (במחיר נמוך מהדרוש כעת!), עם 350,467 ק"מ, ועבר לא קל...
(חישוב מתמטי מורכב יגלה שהאוטו 'גילח' 120,467 ק"מ + 4 שנים!)מחכה לשמוע שהוא נמק בכלא
וכמובן שאפו גדול על המידע מלבד היותך בקי ברכבים אתה יכול לבייש את טובי הבלשים -
@שלמה @יצחק-רשטונ
האמת פשוטה למדי, במשומשת העלה אי מי את הספר שפורסם כחלק מהמכרז (ב-2020)...
שמע, עברתי על כמה מודעות שלו ביד 2, נראה לי שחצי מהרכבים שם עשו דיאטה כזו או אחרת. מזעזע! צריך לעשות סוף לסאגה הזו!
-
@לך-תדע רציתי בעיקר לראות את התמונה הזו
קיה סורנטו 2017 + משטרה בסטטוס יחידתי + עם 350K ק''מ = לפי היכרותי עם מכרזי המשטרה 'ניידת משטרה' \ שב''ס
אז קח את כל הק''מ ותכפיל אותו ברכב מונע וקיבלת חתול בשק אבל אנחנו יודעים איזה חתול, מרוט שיער, חולני, עם הזנב למעלה מהסוג שנפגע ממשאית פינוי האשפה -
אני פשוט בשוק של החיים
גם אני תפסתי סוחר לפני שבוע...
לגבי אוריס היבריד.
העליתי את זה פה- מי שיכול שישים את זה כאן -
@הכל-בעזרת-השם כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
אני לא יכול לפרט אבל מידיעה ברורה המצב של בעל המגרש הנ"ל גרוע מאוד הוא בטיפול של רשיות החוק בעניין מה שאומר שכל גנב סופו ......
באופן כללי כל בעל מגרש רכב הוא בחזקת שהוא בטיפול של רשויות החוק (והרווחה), אם לא בגלל סיפורים כאלו אז בגלל סיפורים אחרים.....
אם לא הפורום הזה והמלצות שראיתי כאן על סוחרים מסויימים ואח"כ גם שמעתי עליהם מעוד מקומות וכולם לטובה, לא הייתי מאמין שיש דבר כזה.
על הנ"ל ספציפית שמעתי כבר הרבה עדויות...אני מציע אתגר:
מי שפתח מודעה אקראית של הנ" ביד 2 ולא מצא סימני נוכלות (חוץ משם הסוכנות) יעלה את המודעה לכאן.
עריכה:
ניסיתי להיות הראשון וראיתי את זה אז אולי זה לא עד כד"כ או עכ"פ אין ראיה. -
@klopkk כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
שימו לב למה שאתם כותבים שלא יתבעו אתכם בתביעות לשון הרע
מעניין מה שאתה אומר.
אך פה מדובר על דברים ברורים ומוכחים!
ולעצם העניין שיגידו תודה רבה שבמקום לתבוע אותם על העוקץ הציבורי מפרסמים אותם בפורום.
וכל האינטרנט מלא בהכפשות והוצאות שם רע, לא נראה לעניות דעתי כ''כ פשוט ונקל עניין התביעות.
וכמובן מצווה גדולה והשבת אבידה מקיימים כל מי שמפרסם את הגנבים. ובעז''ה שומר מצווה לא ידע דבר רע, והעיקר שיהיו מעשינו לשם שמים. יישר כח!