עזרה בהמרת רישיון מאוטומט לידני
-
@zalmensmok כתב בעזרה בהמרת רישיון מאוטומט לידני:
@צילפינגים כתב בעזרה בהמרת רישיון מאוטומט לידני:
בקיצור לפרק מנוע של מטוס סילון יותר פשוט...
למה כל הבירוקרטיה הזאת כאילו אתה מנסה להיות מנתח לב בכיר של רוה"מ... אני גם רציתי להוסיף לרשיון שלי ידני אבל פשוט ירדתי מזה רק בגלל בירוקרטיה ממש מיותרת אמרתי שאם אני רוצה להוסיף ידני אני כבר יעשה רשיון למשאית...רק הבעיה בלהוציא רישיון על משאית (באופן רשמי) אתה צריך לעשות את כל השיעורים, וכמובן גם לשלם עליהם
למעשה אתה יכול למצוא מורים שאתה משלם להם רק חלק (וזה רק אם הם לא צריכים ללמד אותך מהתחלה. הרוחב שונה, והאורך קצת יותר מרכב רגיל)נראה לי 15 שיעורים
אבל זה 250 לשיעור בערך
אולי יש דרך לקבל מימון (חלקי) ממיזמי תעסוקה למיניהם
אבל זה עשוי להועיל בחיים
(יש גם כאלו שמתפרנסים מנהיגה על משאית) -
בקיצור לפרק מנוע של מטוס סילון יותר פשוט...
למה כל הבירוקרטיה הזאת כאילו אתה מנסה להיות מנתח לב בכיר של רוה"מ... אני גם רציתי להוסיף לרשיון שלי ידני אבל פשוט ירדתי מזה רק בגלל בירוקרטיה ממש מיותרת אמרתי שאם אני רוצה להוסיף ידני אני כבר יעשה רשיון למשאית...רק הבעיה בלהוציא רישיון על משאית (באופן רשמי) אתה צריך לעשות את כל השיעורים, וכמובן גם לשלם עליהם
למעשה אתה יכול למצוא מורים שאתה משלם להם רק חלק (וזה רק אם הם לא צריכים ללמד אותך מהתחלה. הרוחב שונה, והאורך קצת יותר מרכב רגיל)לפעמים בירוקרטיה מעצבנת יותר מאשר לשלם..
אם כבר משלמים על ידני אז למה לא לעשות כבר על משאית שזה הרבה אופציות
ואני בהתחלה שלמדתי רשיון התחלתי על משאית והפסקתי בגלל אילוצים מסויימים ותאמין לי שזה לא היה קשה בכלל יש מראות מעולות לצדדים ומקדימה שעושים את רוב העבודה השטח מת הקשה ביותר זה מאחורה בלבד -
@צילפינגים אין לי רישיון ואני באמצע לעשות על משאית, יותר קל לי לנהוג על משאית מאשר רכב רגיל בגלל שאין מקדימה כלום 🤣
הכי זול שמצאתי זה 360 לשיעור כפול (של שעה)גלובלי עלה לי 8000 עם שני טסטים.
במודיעין (ביה"ס יובלי) -
ביה"ס יובלי
הם היחידים במודעין שמלמדים על משאית ולכן הם דופקים מחירים איך שבא להם...
-
@טוסון כתב בעזרה בהמרת רישיון מאוטומט לידני:
אולי יש דרך לקבל מימון (חלקי) ממיזמי תעסוקה למיניהם
אני מכיר כמה שחישבנו שיותר משתלם להם לעשות רישיון על משאית הם קיבלו 80 אחוז ואם הם יוציאו תלוש עבודה יקבלו עוד 2000 ש"ח
אם למישהו זה רלווטי שיגיד ואני אבדוק איפה הם עשו את זה -
-
ביה"ס יובלי
הם היחידים במודעין שמלמדים על משאית ולכן הם דופקים מחירים איך שבא להם...
בדקתי גם במקומות אחרים הכי זול שהיה זה 9100
-
@TripalPro
לקבוע תור למשרד הרישוי
ושם הם משנים את הדרגה ברישיון
בדידי הוה עובדא. -
@יוני כתב בעזרה בהמרת רישיון מאוטומט לידני:
@צילפינגים אתה עשית (ניסית) דרכם?
אני ניסיתי אבל כולם (קמ"ח, כיוון, מפתח) אמרו לי שזה רק אם יש לך רישיון
(כנראה שהם כבר הבינו שכל מי שרוצה רישיון יכול לקבל מימון, לכן זה רק אם כבר יש לך רישיון ואתה מעוניין לעבוד) -
@zalmensmok כנראה שזה שינוי מדיניות כי חבר שלי לקח מימון מהם וישר עשה רשיון על משאית בלי רשיון קודם
-
-
-
@TripalPro כתב בעזרה בהמרת רישיון מאוטומט לידני:
ניסיתי להתקשר למשרד תחבורה או הרישוי אבל הם לא עונים לי, מישהו יודע מה אני צריך לעשות אולי?
להתקשר על הבוקר ואז עונים, בדוק!
-
@איציק-1 כתב בעזרה בהמרת רישיון מאוטומט לידני:
@טוסון
למישהו יש מושג האם שדרוג מרישיון B לרישיון C1 מחייב ג"כ ליווי[לצעירים שבינינו]
תודה רבהכמו שאמר @טוסון אם כבר עשית בחיים ליווי פעם אחת גם אם תעשה רשיון טיס לא תצטרך מלווה [ברשיון טיס אין מלווה בכלל..]
-
@יראת-שמים כתב בעזרה בהמרת רישיון מאוטומט לידני:
@איציק-1 למיטב ידיעתי C1 לא צריך ליווי (בנהיגה על משאית).
זו אכן איוולת, כיון שמי שמוציא רישיון C1 לא יצטרך ליווי למשאית, אך לרכב פרטי כן.גם מי שמוציא C1 חייב ליווי גם אני חשבתי ככה אבל זה לא נכון