מה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל
-
@טכנולוג כתב במה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל:
@נאמן זו שאלה שנשאלה [כאן]
😉
כשהייתי שוכר רכבים והייתי מקבל פיקאסו הייתי מאוד מבסוט על הנוחות
בעניין האמינות ציפור 'סגולה' לחשה לי דברים ממש טובים על המנוע 2.0 בוודאות.
מנוע 1.6 מסתמא הוא גם מעולה רק שהאלפיים יותר חזק ביחס לשאלתך על כושר סחיבה
(מדובר על דור 2) -
@נאמן כתב במה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל:
הבנתי שהדגם הזה נחשב לאמין בניגוד לכלל הצרפתיים
אשמח לקבל מחוכמת ההמונים האם הוא אמין נוח כושר סחיבה וכוהיכן אתה יכול להשיג פיקאסו דיזל?
אולי רק מונית שנסעה מאות רבות של קילומטרים, וגם אם המנוע בנוי לזה, שאר הרכיבים המכניים והחשמליים פחות, משאבת מים ומשאבת דלק, חיישנים וכו' -
@טוסון כתב במה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל:
יפה. לא כמדומה, וודאי.
פוסט אחד לפני הוא ''לחש''....
@טכנולוג כתב במה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל:
-
@simon יש בעיה במונית ? או הקילומטר הגבוה
גם הקילומטר הגבוה, וגם שבפועל הבלאי במונית הוא כפול ומכופל, כי המונית עומדת עם מנוע פועל הרבה מאד + נסיעה עירונית מרובה, כך שהקמ"ש ממש לא מספק מדד נכון על בלאי של רכב ששימש כמונית.
-
@צילפינגים כתב במה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל:
חשבתי אולי מאזדה 5 2015 ולהסב לגז
לא! לא!
מאזדה 5 ים תקלות ולהסב לגז עוד יותר גומר אותו..בשנתונים המתקדמים של מאזדה 5 עדיין יש את הבעיה עם הגיר? כמה עולה לתקן? עוד מחלות?
-
@ידני כתב במה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל:
בשנתונים המתקדמים של מאזדה 5 עדיין יש את הבעיה עם הגיר? כמה עולה לתקן? עוד מחלות?
א. שוק הרכבים בעלי 7 מקומות, אוטומטיים, במחירים סבירים, הוא שוק מצומצם במיוחד, תחפש בפורום, הנושא נדוש עד דק! ותראה את האופציות המומלצות.
ב. מאזדה 5 הוא רכב נח חזק וגבוה, הוא לא צרפתי ולכן תראה אותו כמעט בכל שכונה. אני מכיר כאלו שאכן שמחים איתו,
אבל סטטיסטית הוא סובל מבעיות, בעיקר במחשב גיר שלו. אפשר לשמור עליו כמו בובה, ולשמוח איתו. ועיין מה כתב @הכל-בעזרת-השם כאן ועוד בעניין קצת ראה פה . -
@ידני כתב במה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל:
@צילפינגים כתב במה דעתכם על סיטרואן C4 גראנד פיקאסו דיזל:
חשבתי אולי מאזדה 5 2015 ולהסב לגז
לא! לא!
מאזדה 5 ים תקלות ולהסב לגז עוד יותר גומר אותו..בשנתונים המתקדמים של מאזדה 5 עדיין יש את הבעיה עם הגיר? כמה עולה לתקן? עוד מחלות?
אני יודע על בעיות חשמל לרוב וכן גיר מדחס מזגן ועוד יש לי חבר שלא מזמן השקיע על האוטו קרוב ל10 אל"ש על תקלות שונות ומשונות וכבר נמאס לו לתקן את שאר הדברים [מזגן וכו'] וכמובן שתיין גדול של דלק[ולא מתאים לו גז לשואלים..] אם אתה רוצה הוא רוצה למכור את האוטו אם זה מעניין אותך
האמת שבהתחלה שהאוטו הזה יצא חשבו כולם שזה הולך להיות הההאוטו 7 מקמות והוא יגיע רחוק גם לחצי מליון וכו' ועוד שבחים למניהם עד שהאוטו הזה הגיע ל200 אלף ק"מ והתפוצץ לכולם החלומות בפנים...