מחפש המלצה על רכב 7 מקומות
-
@מתבודד כתב במחפש המלצה על רכב 7 מקומות:
למה לא גראנדיס על גז?
@יוני אשמח לשמוע
רכב אמין , נוח ?
ומה לגבי הגז , לא מפחיד ? זה בטיחותי?בטיחותי אולי יותר מדלק, אמין ונוח, רכב מכוער עם רעשי פלסטיקה.
-
@נייטרון-חפשי כתבת שאתה ממליץ על גרנדיס , לא?
הוא דווקא לא מכוער בכלל.... -
@מתבודד מתחילת השרשור לא הבנתי למה לא הציעו לך אותו קח המנוע שלו יחסית חזק ויתאים לעליות וזה רכב שמתאים לגז יש אותו מ2005 עד 2011 (הפנסים שלו טיפה יקרים אז בקנייה שים לב ומה שעשינו שילמנו למוכר 400 ש"ח להפעיל את הביטוח פנסים שלו וקיבלנו חדשים
-
לפי מה שכתבתם נראה לי שגרנדיס על גז יתאים לי....
נכנס ליד 2 , מה חשוב לבדוק....
ק"מ, שנתון , רמת איבזור , הבנתי שיש 3 רמות ... וכו'מעולה!
ממליץ לך לחפש בפורום פה ''7 מקומות'' וכדו' תחכים ותראה שנטחן עד דק.
בנוסף אם אתה הולך על גז, ממליץ לך ליצור קשר עם המומחה בעניין @שמואל-קליין
עיין בפרופיל שלו, הוא עוזר בשמחה ובלב רחב, ואם אין לך כח לכאב ראש, אז הוא גם מתווך ויעזור לך למצא בפועל. -
מה העלות החודשית של הביטוחים וכו'
פלוס ביטוח נהג שהוא לא בעל הרכבלי עלה לפני כמה חודשים קצת פחות מ4000,אני רק שנתים רשיון ושנתים עבר ביטוחי, הביטוח לכל נהג מעל גיל 30,וכולל פנסים ומראות.
יחסית לרכבים בשנתונים האלה יש לו מערכות בטיחות טובות, אז הביטוחים יחסית לא יקרים.
דרך אגב שלי למכירה בערך בסכום שאתה רוצה כולל מערכת גז נראה טוב ומטופל, ועם טסט לשנה היום עשיתי לו טטט..
בע"ה אני אעלה אותו היום או מחר -
מה העלות החודשית של הביטוחים וכו'
פלוס ביטוח נהג שהוא לא בעל הרכבאתמול חידשתי ביטוח, אחרי רצף ביטוחי ארוך, עם עבר ביטוחי נקי ב"ה, הביטוח לכל נהג מגיל 30, הרכב לא רשום על שמי, והכי זול שמצאתי חובה + צד ג' בסביבות 3400₪ כולל גרירה ושמשות.
-
ביטוח לכל נהג מגיל 40 לגרנדיס לפני חודש מצאתי חובה + צד ג' בסביבות 3500₪. כולל גרירה ושמשות
-
@פתוח-לשמוע מדובר על נהג בן 28 אזרח ארה"ב
-
מצטרף להמלצה לגרנדיס על גז
-
נקודה נוספת שמשנה את התמונה
שכחתי לציין שיש גם נסיעות להתבודדות וקברי צדיקים בשבילי עפר -
נקודה נוספת שמשנה את התמונה
שכחתי לציין שיש גם נסיעות להתבודדות וקברי צדיקים בשבילי עפרהשאלה האם אתה יודע לנהוג בזהירות בשבילי עפר
או שאתה מאלו שנוסעים שם בפראות
אם אתה נוסע בפראות תקנה טרנטה תוכל להרוס אותה בכיף -
@פתוח-לשמוע מניסיון;עם הגרנדיס?