איך לא לנהוג
-
@יראת-שמים שוחררה לקבורה גופתו של הילד רפאל בנימין לוין ז"ל מבני ברק שנהרג היום בתאונת דרכים מחרידה.
הילד בנו של יבלחט"א הר"ר אריה לייב לוין מבני ברק, בן שלוש ועשרה חודשים בלבד, נהרג היום בתאונת דרכים מחרידה בכביש 1 סמוך למחלף דניאל, כאשר עף מהרכב של האב ונהרג במקום בעת שאביו איבד שליטה כך לטענת גורמים יודעי דבר.
הוא הועבר למכון הלאומי לרפואה משפטית ובפעילות מתנדבי זק"א תל אביב והרופא המשפטי ד"ר אלון קריספין, שוחררה גופתו של הילד לקבורה.
אמבולנס זק"א ת"א יעביר את התינוק להלויה שתיערך הלילה בשעה 22:00 בבית עלמין ירקון שער החסד שם ייטמן.
היום יצא יחד עם אביו מהגן בחיידר מרכז בני ברק לעבר ירושלים בכדי לבקר את סבתו ובדרך התרחשה התאונה המחרידה.
האב שנפצע קל מאושפז בבית החולים שיבא בתל השומר והורשה לצאת להשתתף בהלויה.
מתנדבי זק"א תל אביב מלוים את המשפחה ודואגים לכל הנדרש בשעתם הקשה.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
-
@הכל-בעזרת-השם כתב באיך לא לנהוג:
@יראת-שמים שוחררה לקבורה גופתו של הילד רפאל בנימין לוין ז"ל מבני ברק שנהרג היום בתאונת דרכים מחרידה.
הילד בנו של יבלחט"א הר"ר אריה לייב לוין מבני ברק, בן שלוש ועשרה חודשים בלבד, נהרג היום בתאונת דרכים מחרידה בכביש 1 סמוך למחלף דניאל, כאשר עף מהרכב של האב ונהרג במקום בעת שאביו איבד שליטה כך לטענת גורמים יודעי דבר.
הוא הועבר למכון הלאומי לרפואה משפטית ובפעילות מתנדבי זק"א תל אביב והרופא המשפטי ד"ר אלון קריספין, שוחררה גופתו של הילד לקבורה.
אמבולנס זק"א ת"א יעביר את התינוק להלויה שתיערך הלילה בשעה 22:00 בבית עלמין ירקון שער החסד שם ייטמן.
היום יצא יחד עם אביו מהגן בחיידר מרכז בני ברק לעבר ירושלים בכדי לבקר את סבתו ובדרך התרחשה התאונה המחרידה.
האב שנפצע קל מאושפז בבית החולים שיבא בתל השומר והורשה לצאת להשתתף בהלויה.
מתנדבי זק"א תל אביב מלוים את המשפחה ודואגים לכל הנדרש בשעתם הקשה.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
של מי ההודעה?
-
-
@מנחם לא יודע מי אשם וגם לא נפק"מ כי הילד לא יחזור אבל עצם הנסיעה עצמה פשוט מטורפת גם לפני שהוא הגיע למשאית פשוט לא נורמאלי בעליל תראה איך הוא חותך שם במהירות מטורפת...
לדעתי הוא יהיה בחקירה האבא ולא מן הנמנע שיואשם וכו'..
כמובן שאל לנו לשכוח שהכל בידי שמים... -
@צילפינגים כתב באיך לא לנהוג:
ולא מן הנמנע שיואשם וכו'..
עונש יותר כבד ממה שהוא קיבל אי אפשר לתת לו
רק תחשוב על החיים שלו מכאן והלאה....
אם ביהמ"ש היה יצירתי היו מטילים עליו להרצות בנושא זהירות בדרכים -
@Lexus כתב באיך לא לנהוג:
התינוק היה ברכב השחור?
אם כן נראה שהנהג יוצא לחפש אותו
מזעזעכן,,, אני לא מצליח לאכול את זה זה קשה!!!
למי שמתמקד בסרטון אפשר לראות שהוא מחפש את הילד ומוצא אותו ה' יצילינו
אני מדמיין איך שקרה התאונה, האבא מתעשת ומסתכל במהירות הבזק אחורה לראות מה שלום הילד שלו ולחרדתו הוא רואה שהוא לא שם!!!! הוא יוצא מהרכב לחפש את הילד בדחיפות ו.. מוצא אותו איי איי איי
יורד לי הדם לרגלים מלחשוב על זהאנא הישמרו
-
@Lexus כתב באיך לא לנהוג:
https://drive.google.com/file/d/11ef-KAQXsrZ-BS-khUeOy3KNjVZ05-Bt/view?usp=sharing
תודה רבה על המאמץ אבל זה עדיין לא נפתח , אם מישהו יכול להעלות שוב עם כוכביות או משהו כזה
-
@EBA כתב באיך לא לנהוג:
גם אני חשבתי כך, מהמהירות בה הנהג יוצא ומחפש את הילד, אבל שים לב לשניות שבסרטון למעלה, הם מתחלפות בקצב אמיתי. [זה מתחיל מאמצע 36 עד אמצע 52 שזה 15 שניות, ואורך הסרטון עצמו הוא גם 15 שניות, מה שאומר שזו מהירות אמיתית!]
אוייש, הסריטו ממסך שבו הקובץ מואץ. שים לב גם באיזו מהירות הרכב בלם, אין דבר כזה.
-
-
@מאיר כתב באיך לא לנהוג:
@EBA כתב באיך לא לנהוג:
גם אני חשבתי כך, מהמהירות בה הנהג יוצא ומחפש את הילד, אבל שים לב לשניות שבסרטון למעלה, הם מתחלפות בקצב אמיתי. [זה מתחיל מאמצע 36 עד אמצע 52 שזה 15 שניות, ואורך הסרטון עצמו הוא גם 15 שניות, מה שאומר שזו מהירות אמיתית!]
אוייש, הסריטו ממסך שבו הקובץ מואץ. שים לב גם באיזו מהירות הרכב בלם, אין דבר כזה.
מה ש @EBA טוען זה שהסרטון שהביאו אורכו 15 שניות וגם לפי נתוני המצלמה האורך 15 שניות, איך יכול להיות שהוא מואץ?
-
@מאיר אכן, זה כנראה היישוב לסתירה, בהתחלה חשבתי שהשניות זו חותמת הזמן של המצלמת דרך עצמה.
ולגופו של דיון, צאו ובדקו באיזה מקום היתה התאונה, וספרו לי לאיזה כיוון הייתם נוסעים אם הייתם צריכים בית חולים...
לדון לכף זכות זה חשוב, אבל גם לקחת מוסר השכל מטעויות טראגיות של אחרים זה חשוב.
וכאמור, דעתי היא שגם במקרה כזה אין היתר לנסוע בצורה כזו ולסכן אחרים. מאי חזית דדמך סמיק טפי?? בצורה כזו אפשר להרוג אוטובוס שלם שיאבד שליטה ח"ו
אציין שגם אני בעוונותי נוסע לפעמים מהר, ואפילו מהר מאוד, ואולי גם חותך נתיבים אם יש לי אמון ברכב שאני נוהג בו שיעשה את העבודה, אבל למען ה', למה לא לאותת? זה עולה כסף?? וכמובן שלא עוקף מימין בשוליים [עכ"פ לא במהירות, לא מבטיח שבפקק לא...]
-
לראות עם דמעות. לא הייתי מקטרג על האבא בזמן קשה שכזה, כל קטרוג משחיר אותו בשמיים עוד יותר, עלינו מוטל לדון תמיד לכף זכות גם אם זה ממש קשה, ומי שזה בלתי אפשרי לו, לפחות שלא יגיב או יביע דעה...
ויהי רצון שאף פעם לא נתנסה בנסיון קשה שכזה. -
משתדל בדר"כ לא להגיב דעה אישית אבל אני ממש חושב שהנידון כאן מיותר!!
ורק לא רוצה לחשוב אם מישהו מהמשפחה יתקל בנושא הזה
@מאיר אני חושב שמין הראוי למחוק את הנושא 😢😢😢😢😢
בשורות טובות!! -