חיבור מצלמת רוורס למולטימדיה
-
@דוד-שמש לא הנפקת שום מידע
אתה אומר שעשית הכל כמו שצריך ולא עובד אז כנראה לא עשית כמו שצריך
תפרט יותר מה בדיוק עשית
היה מצלמה לפני? מצלמה שקיבלת עם המולטימדיה? -
@ראובן-שבתי מצלמה AHD שקיבלתי עם המולטימדיה מקדימה חיברתי לחיבור הצהוב עם שתי האנטנות הקטנות ואת החוט האדום לחוט הפתוח שכתוב עליו באק באנגלית
מאחור חיברתי צהוב לצהוב וזכר שחור לנקבה אדום וממנו אדום עם אדום של הבננה ושחור ל+ של הרוורס -
@צילפינגים כתב בחיבור מצלמת רוורס למולטימדיה:
שכתוב עליו רוורס
באק זה אחורה באנגלית אף פעם לא כתוב בעברית
-
@ראובן-שבתי לא אמרתי שכתוב בעיברית במקום לכתוב באנגלית כתבתי בעיברית
-
@דוד-שמש כתב בחיבור מצלמת רוורס למולטימדיה:
@ראובן-שבתי מצלמה AHD שקיבלתי עם המולטימדיה מקדימה חיברתי לחיבור הצהוב עם שתי האנטנות הקטנות ואת החוט האדום לחוט הפתוח שכתוב עליו באק באנגלית
מאחור חיברתי צהוב לצהוב וזכר שחור לנקבה אדום וממנו אדום עם אדום של הבננה ושחור ל+ של הרוורסלא הבנתי כלום
מאחורה חיברת שתי אדומים ל+ ? -
וממנו אדום עם אדום של הבננה ושחור ל+ של הרוורס
לפי מה שאני מבין פה הבעיה...
אתה חיברת את החוט הקטן האדום לחוט האדום שיצא מהזכר השחור ואת השחור חיברת ל+ במנורה אז אם כן אין לך מתח בחוט האדום הקטן, אתה צריך לחבר את האדום ל+ של המנורה -
פוסט זה נמחק!
-
@ראובן-שבתי עכשיו נופל לי האסימון את השחור צריך לחבר ל- ושתי האדומים ל+ ?
ברור
אדום חייב לקבל מתח
אם אין לך מספיק אורך לאחד מהאדומים
מספיק להתעלק על האדום הארוך איפשהוא באמצע הדרך -
@ראובן-שבתי עכשיו נופל לי האסימון את השחור צריך לחבר ל- ושתי האדומים ל+ ?
בדיוק כתבתי לך את זה שבזה הטעות שלך תראה למעלה
-
@דוד-שמש עובד מצוין @צילפינגים @ראובן-שבתי @מוטי-ברנד
שאלות נוספות למה המולטימדיה נכבת לגמרי כל פעם שאני מכבה את הרכב [הגדרתי שיכבה כל 3 ימים]?
התאורה בכפתורים של המולטימדיה לא דולקת וגם הוא לא מושפע כאשר אני מדליק אורות ברכב אני מבין שזה בגלל חיבור שלישי שאמרו לי שהוא קשור רק לשליטה מההגה ואני לא צריך אותו נכון או לא? -
@דוד-שמש עובד מצוין @צילפינגים @ראובן-שבתי @מוטי-ברנד
שאלות נוספות למה המולטימדיה נכבת לגמרי כל פעם שאני מכבה את הרכב [הגדרתי שיכבה כל 3 ימים]?
התאורה בכפתורים של המולטימדיה לא דולקת וגם הוא לא מושפע כאשר אני מדליק אורות ברכב אני מבין שזה בגלל חיבור שלישי שאמרו לי שהוא קשור רק לשליטה מההגה ואני לא צריך אותו נכון או לא?כנראה שהחוט הצהוב והאדום הפוכים
הרדיו גם מתאפס כל פעם?