הטרמפיסטים....
-
@ez058 כתב בהטרמפיסטים....:
אח"כ קיבלתי הרצאה בנושא של 'לא חייבים ללמוד בישיבה בשביל לצאת ת"ח'....
כן צריך. לא רק בגלל - -
שישיבה זה לא לא רק מכון ללימוד לתורה - אלא גם לעבודת המידות....ודו"ק.
אבל זה לא הנושא כאן...
קיצער המסקנא שלי - העלת טרמפ תעשה את החסד המושלם - והיינו לך עם הראש שלו
חבל שהמסקנא הזו הגיעה רק עכשיו. אני הייתי טורק את הספר בנימוס ומכריז שאין לי כח. נראה אותו מוריד אותך בגלל זה.
כך עשיתי למישהו שאילף אותי בינה על חיסוני הקורונה. הבהרתי לו את דעתי בצורה נחרצת וציורית, ולא חסכתי ממנו הסברים על מנת המשכל שהובילה אותו להאמין לכל השטויות הללו, כמו שהייתי מתווכח עם כל אדם אחר בנושא הזה, ולא ייחסתי חשיבות לעובדה שהוא לוקח אותי עכשיו ברכבו.מצטער, בשביל לקנות אותי בתור פודל מאולף שמציית לכל פקודה ומהנהן לכל דעה צריך להשקיע קצת יותר מאשר לתת לי טרמפ.
כמה להשקיע? תשאלו את ר' יגאל רוזן, הוא היחיד שהצליח בזה בינתיים... -
@EBA כתב בהטרמפיסטים....:
מצטער, בשביל לקנות אותי בתור פודל מאולף שמציית לכל פקודה ומהנהן לכל דעה צריך להשקיע קצת יותר מאשר לתת לי טרמפ.
Spoiler
לזרום עם מי שלקח אותך, זה לא 'תשלום', זה פשוט מינימום של אנושיות עבור מישהו שבעצם עושה לך טובה. ("הפותח פתח לחבירו, נפשו הוא חייב לו". וכבר הסביר הרב שך, שמי שגמל איתך טובה הכי קטנה, כמה שתחזיר לו זה לא יספיק ואכמ"ל).
-
@פתוח-לשמוע כתב בהטרמפיסטים....:
אין לעשן ברכב גם אם הנהג עצמו מעשן!
וואו, שברת שיא בפוסט הכי ארוך בפורום...
בכל אופן יש להוסיף שגם אין לעלות לטרמפ אם לא עברו לך כמה דקות מאז שסיימת סיגריה, אתה עדיין בגדר חונק לחניוק...
(אלא שמנהג טרמפיסיטים כבדים לעשן בשרשרת, ונפל פיתא בבירא) -
היה פעם 10 דקות לפני שבת אבא שלי עוצר טרמפ ל2 בחורים אמר'וקיים ממיר והם שואלים אותו איך מגיעים לאשקלון כי הם טעו באוטובוס
בסוף הם עשו אצלנו שבתולא היה שידוך אני לא הרב זאיד.... -
@יוסיוס כתב בהטרמפיסטים....:
לזרום עם מי שלקח אותך, זה לא 'תשלום', זה פשוט מינימום של אנושיות עבור מישהו שבעצם עושה לך טובה.
נכון, לכן אני מתנהג בנימוס, ומשוחח איתו גם אם אין לי ממש כח.
אבל מכאן ועד לעבוד אצלו ולהסכים לכל שטות שהוא אומר הדרך ארוכה. -
@יוסיוס כתב בהטרמפיסטים....:
בכל אופן יש להוסיף שגם אין לעלות לטרמפ אם לא עברו לך כמה דקות מאז שסיימת סיגריה, אתה עדיין בגדר חונק לחניוק...
קודם אני מבקש שכאשר אני עוצר לטרמפיסט ואני מודיע לו שאני לא מסכים לעשן באוטו (שכחתי לבדוק את הזווית שבתור טרמפיסט היינו מחביאים את הסיגריה) והוא מנצל את השחטה האחרונה במחילה תוציא גם את העשן בחוץ למה לגרום לי לעבודת המידות כאשר אני רואה את הבחור שנייה אחרי שהוא מתיישב מוציא עדיין עשן מפיו אל תוך חלל הרכב
-
-
@פתוח-לשמוע
טוב נו הם שמו לו סוג שירים של או חבושה או פריד...,
אחרי הכל הוא הוא אחד מגדולי הדור...