הטרמפיסטים....
-
@שלמה כתב בהטרמפיסטים....:
ואז הבחור פותח את היד, מראה לו ושואל אז מה זה
הייתה זו המצלמת רוורסאתה יודע כמה פעמים עיקמו לי את המצלמה?!
יש מספר פעמים של נדנוד למעלה למטה של המתכת לפני שזה נשבר
אני לא יודע איפה זה אוחז אצלי...
היום מהלחץ אני מעדכן אותם מראש -
ידידי היקרים.
בהתחלה לא רציתי ליהיות המטיף של החבורה,
אבל לאחר שראיתי איך השירשור מתארך מעניין ומשעשע, חשבתי שלא יזיק אם אכתוב את הגיגי ליבי ערב ראש השנה.
אז אין לי סיפור ''פיקנטי'' על טרמפיסטים, (נרדם לי מישהו בנסיעה של 2 דקות! ברכב, והיה צריך להעיר אותו ע''י נגיעה. שויין.)
כן אומר לכם שאני משתדל מאד ככל יכולתי לעצור ולעזור כמה שאפשר לאנשים, ע''י טרמפים, ראיתי בחוש הרבה ס''ד של אנשים שמתוך ''חורים'' לפתע ''צצתי'' להם ובידוק עד איפה שהיו צריכים.
למעשה כמה נקודות:- אין ספק שמחרתיים בר''ה מי שלוקח טרמפים לא דנים אותו ואת ריכבו לבד, אלא את כל הציבור שנעזר ע''י. תחשבו על זה עוד פעם, זה יקר מאד!!!
- כשאתה רואה יהודי צריך טרמפ, תחשוב לו הוא היה ''בן של''.... היה לך ספק אם לקחת אותו? כ''ש שהוא בן של מלך מלכי המלכים, אבא שלך שנותן לך כל רגע מלייארדים!
וביותר, הוא הרבה יותר שמח שתיקח את הבן שלו, (כן, ה''קרציה'' מהטלפון, והקירקורים) מאשר אותו, כי גדולה הכנסת אורחים מהקבלת פני שכינה. זה לא מליצה! - עוד מעט חורף, יהודים רבים סובלים בדרכים, שים איזה מפה על המושבים שלא יתרטבו ותעשה חסד יותר בכיף.
- אנשים שלוקחים טרמפים, יש להם ס''ד עם הרכב בפרט, כנ''ל, אני רואה את זה בחוש, לא רק אצלי. להתווכח? אפשר תמיד.
לא!! אני ממש לא בדרגה הזאת!! אני מניח דברי אלוקים חיים לחיזוק העניין, ושואף לכך כמה שיותר!
-
פעם אני וחבר נסענו בטרמפ מהצפון לכיוון המרכז באמצע הלילה, עלינו במחלף גולני על נהג נחמד שהיה צריך להגיע להוד השרון,
מפה לשם, גם אני וגם החבר חרפנו את חרפתינו במושב האחורי, אחרי 40 דקות (לא רוצה לחשוב איך הוא עשה את זה בכזה קצת זמן...), הנהג מעיר אותנו (בצפירות), הוא הגיע למחלף ירקון, ואמר לנו שמכאן יהיה לנו הכי קל לתפוס טרמפ המשך לבני ברק (קונקשן)....
אממה, שתינו היינו מסטולים מעייפות, ומי שמכיר, המחלף הזה נראה אותו הדבר גם לכיוון צפון וגם לכיוון דרום, קיצער, אנחנו עומדים ומנסים לעצור טרמפ, אחרי 45 דקות עוצרת מיצובישי לנסר שופעת אורות צבעוניים, והנהג ''אני לנתניה'', ואנחנו "אנחנו צריכים לבני ברק, זה על הדרך?", הוא עונה לי - "אחי, נראה לי אתה צריך לעמוד בצד השני..." 🙈עוד סיפור, חבר עצר מונית ביציאה מירושלים ואמר לנהג ''אם תיקח אותי לבית שמש, אני אתן לך סכום שלא חלמת עליו...'', הנהג כולו התרגש ''בטח, תעלה'', מגיעים לבית שמש, הבנאדם מוציא 10 שקל ''תגיד ת'אמת, נכון שלא חלמת על כזה סכום?''... -
@אושר-מתקרב כתב בהטרמפיסטים....:
עוד סיפור, חבר עצר מונית ביציאה מירושלים ואמר לנהג ''אם תיקח אותי לבית שמש, אני אתן לך סכום שלא חלמת עליו...'', הנהג כולו התרגש ''בטח, תעלה'', מגיעים לבית שמש, הבנאדם מוציא 10 שקל ''תגיד ת'אמת, נכון שלא חלמת על כזה סכום?''...
גזל?
-
הוא באמת לא חלם על כזה סכום (אני מאמין)
אבל עדיין מאחר וברור שהוא לא התכוון לכזה סכום לכוא' זה גזל... אפי' דלק זה לא כיסה
אבל השאלה הגדולה היא מה הנהג מונית עשה, פשוט שתק?
-
@YOLEVI כתב בהטרמפיסטים....:
אבל השאלה הגדולה היא מה הנהג מונית עשה, פשוט שתק?
כנראה כל מה שעושה נהג מונית במקרים דומים... צועק, מקלל, כועס, ואוכל את הלב מה הוא חשב לעצמו ,
מהיכרותי את הבחור ההוא, מן הסתם הוא עשה ויברח (הבחור, לא הנהג) -
מהיכרותי את הבחור ההוא, מן הסתם הוא עשה ויברח (הבחור, לא הנהג)
בסדר, העולם לא הפקר. אם לא בגלגול הזה הוא ישלם בגלגול הבא, יחזור בתור כיסוי הגה של מונית.
-
@יוני כתב בהטרמפיסטים....:
@YOLEVI כתב בהטרמפיסטים....:
ומה הוא ענה???
רק הכניס את עצמו לביצה גדולה יותר
הוא ענה שזה לא בחורים מהישיבה
אז המשגיח שאל עם איזה בחורים אתה מסתובב שהם לא מהישיבה
בסוף הוא הצליח לצאת מזה, אני לא זוכר בדיוק מה הוא חירטטחששתי מאד שזה ספאם.
אבל את דעתי אביע,
אני דווקא חושב על המשגיח שהוא בעייתי נורא, וה' ירחם עליו!!!!
במקום למנף בחור בעת כזו, ולרומם אותו, הוא מועך אותו?? איה השכל!????
זה לא משגיח זה שוטר!!! ואפי' יותר גרוע. ( זה כן מתאים לפורום..)
פעמים שאתה מתעלם! -
@Klonimoos כתב בהטרמפיסטים....:
במקום למנף בחור בעת כזו, ולרומם אותו, הוא מועך אותו?? איה השכל!????
זה לא משגיח זה שוטר!!! ואפי' יותר גרוע. ( זה כן מתאים לפורום..)
פעמים שאתה מתעלם!לא נראה לי שהוא היה אמור להתעלם!
הוא היה אמור לעשות את שניהם, גם למנף ולרומם את הבחור, כמו שאמרת, וגם לנזוף בו על זה שהוא עבר על כללי הישיבה...
ולך תדע, אולי הוא עשה את שניהם, אבל מטבע הדברים, וכמו שכולנו יודעים אנחנו זוכרים את מה שרוצים לזכור...
-
@EBA כתב בהטרמפיסטים....:
מהיכרותי את הבחור ההוא, מן הסתם הוא עשה ויברח (הבחור, לא הנהג)
בסדר, העולם לא הפקר. אם לא בגלגול הזה הוא ישלם בגלגול הבא, יחזור בתור כיסוי הגה של מונית.
צודק בכל מילה
אני הייתי ממליץ להזמין אותו לפורום דכאן ולתרום מעצמו למען הזולת בגדר 'כל שלא יודע למי גנב יעסוק בצרכי רכבים (רבים)'
-
סיפורים יש לי מפה ועד אפריקה משני הכיוונים.
בערב ר"ה עצרתי למישהו ודלק לי באוטו שיעור של רב ליטאי מוכר ותיכף כשעלה הנ"ל מיד הציע שישים הוא ברמקול את מה שהוא שומע, נעניתי בראשי ולחרדתי אני שומע את הרב ****** שרבים מגדו"י יצאו נגדו והוא מחרף ומגדף את הליטאים, התעצבנתי וביקשתי ממנו להשתיק והוא מסביר לי כל הנסיעה למה כל מה שהוא עלה לטרמפ זה סימן משמים שאני צריך להקשיב לאותו אחד... -
@אריאל-אייזרוורק אם בוויכוחים עסקינן
לפני כמה שבועות עצרתי טרמפ לבחור ישיבה ליטאי ואחד חסידי וזה האחרון התחיל לדבר על הצייוינים ומשם התגלע ויכוח (עד כמה שאפשר לקרא לצרחות הדדיות ויכוח....) שהגיע עד כדי דברי סרה באחד מגדולי הדור
אני לא מאלו שיזרקו טרמפיסט באמצע הדרך אלא מחיתי על דבריו, הבחור ישיבה השני היה פחות סבלן והשיב לו מנה אחת אפים...
הוויכוח נמשך עד שהבחור הליטאי ברח מהרכב כאות מחאה והשאיר אותי עם הכלי איחסון מלוכלכים של בית הוריו שלשעבר היו מלאים באוכל
ואני נשארתי שבועיים תקוע בין הרצון להפטר מזה לבין חובת השבת אבידה...