הטרמפיסטים....
-
@אבי-ים כתב בהטרמפיסטים....:
מה הייתם עושים במקומי?
אישה אחת מבוגרת פנתה אלי ממש רגע לפני שאני חונה בבקשה שאני אקח אותה לקצה השני של בני ברק (“כמה מטרים” כלשונה…) לטענתה היא אלמנה וגם יורד גשם…
משהו בה היה נראה לי מוזר
גם לא היה לי כוחות (יום עמוס) וגם זה יכול לקחת לי 20 דקות בשקט
בנוסף טיפוסים כאלו אתה לא יודע איך זה מסתיים
יש צד שהייתי צריך לקחת אותה? (המצפון מדגדג, אלמנה וכו’)אני לא הייתי לוקח (אולי הייתי מזמין לה מונית)
ואל תהיה בטוח שהיא אלמנה -
@אבי-ים כתב בהטרמפיסטים....:
מה הייתם עושים במקומי?
אישה אחת מבוגרת פנתה אלי ממש רגע לפני שאני חונה בבקשה שאני אקח אותה לקצה השני של בני ברק (“כמה מטרים” כלשונה…) לטענתה היא אלמנה וגם יורד גשם…
משהו בה היה נראה לי מוזר
גם לא היה לי כוחות (יום עמוס) וגם זה יכול לקחת לי 20 דקות בשקט
בנוסף טיפוסים כאלו אתה לא יודע איך זה מסתיים
יש צד שהייתי צריך לקחת אותה? (המצפון מדגדג, אלמנה וכו’)חרדיה?
כי אם לא בחיים לא לקחת כמה סיפורים היו על זה
בקצרה- היא דרשה סכום כסף גדול כי אם לא היא תתלונן ובינינו למי יש כח לשבת במעצר לילה
אם היא חרדיה הייתי פחות חושש, לא יודע אם הייתי לוקח -
@Lexus כתב בהטרמפיסטים....:
אני לא הייתי לוקח (אולי הייתי מזמין לה מונית)
@יוני כתב בהטרמפיסטים....:
בקצרה- היא דרשה סכום כסף גדול כי אם לא היא תתלונן ובינינו למי יש כח לשבת במעצר לילה
אם היא חרדיה הייתי פחות חושש, לא יודע אם הייתי לוקחאני לא לוקח אישה טרמפ, בשופו’‘א, לשום מקום, בפרט אם היא לבד, וכ’'ש בלילה.
-
תשמעו סיפור אולי אפילו הזוי… שקרה לי פעם כטרמפיסט, הסיפור ראוי להיות מסופר מכיוון הנהג ולא מכיוון הטרמפיסט, עכ"פ אני יספר מהזווית שלי (אולי יהי’ כאן את הנהג ההוא…)
כולם מכירים את היציאה מירושלים, שלצערנו אפשר לחכות שם שעות רבות לטרמפ קבוצת אנשים ומלבד מישהו שעוצר פעם בחצי שעה לבית שמש - ריק!
בקיצור, הייתי אז בחור, אחרי משמר, שבמהלך המשמר כמובן הייתי עסוק בטרמפים הלוך+ עוד הליכות ארוכות, ועוד כ3 שעות מחכה בטרמפיאדה, אתם מבינים כבר את רמת העייפות…
עוצר לי רכב קצת גדול כזה, לא יודע איך קוראים לזה, רכב שיש בו 3 מקומות בקדימה, מה שאומר שהמקום הסמוך לנהג הוא די קרוב אליו, ושם התיישבתי
ובאמצע הדרך, - אני פשוט מוריד את הראש על ההגה של הנהג!! זה קרה לי פעמיים בנסיעה ההיא…
שלא תחשבו, אני מקפיד על התנהגות נאותה בטרמפים! (אני לא רוצה להרוס לאחרים ובעיקר לא רוצה להזיק למייטיבי) אבל כנראה שזה יכול לקרות… -
@צבי-דורש-ציון כתב בהטרמפיסטים....:
תשמעו סיפור אולי אפילו הזוי… שקרה לי פעם כטרמפיסט, הסיפור ראוי להיות מסופר מכיוון הנהג ולא מכיוון הטרמפיסט, עכ"פ אני יספר מהזוית שלי (אולי יהי’ כאן את הנהג ההוא…)
כולם מכירים את היציאה מירושלים, שלצערנו אפשר לחכות שם שעות רבות לטרמפ קבוצת אנשים ומלבד מישהו שעוצר פעם בחצי שעה לבית שמש - ריק!
הרבה בגלל הצורה שבה עוצרים שם טרמפים…
עומדים על הכביש, ואין אפשרות לעצור בלי שאיזה 402 יצפור לך…,
הטרמפיסטים לא יודעים כמה טרמפים הם מפסידים בגלל הצורה הלא בטיחותית שבה הם עוצרים, -
@אנונימוס כתב בהטרמפיסטים....:
הטרמפיסטים לא יודעים כמה טרמפים הם מפסידים בגלל הצורה הלא בטיחותית שבה הם עוצרים,
ועוד לא דיברנו על הטרמפיאדה המכונה ‘טויבאס’…
הירידהמכביש 9כביש 1 - דרך יגאל ידין לבגין צפון בסוף הגשר
סכנת נפשות מוחשית
בעוונותי בצעירותי (הצעירה) עמדתי שם פעם אחת
נראה לי שההוא שעצר לי (עצר מ110 ל0 ושם רוורס) עשה את זה רק כדי לוודא שלא יקרה לי משהו ח’'ו אם אני אשאר שם -
-
כביש 9 זה השם העירוני של הכביש לפני שקראו לו דרך יגאל ידין אבל המספר שלו הוא כביש 1
שו’'ר שכביש 9 רשמית זה הכביש של מנהרת הארגזים ולא העליה לרכסהמכלול:
דרך יצחק שמיר הוא קטע בכביש 1 בין מחלף שער מוריה לבין מחלף יגאל ידין. בעבר כונה הקטע כביש 9 על פי שמו של פרויקט בניית הכביש שנבנה על ידי חברת מוריה. הקטע עובר בתחום השיפוט של העיר ירושלים. קטע הכביש נפתח בשנת 2007. הקטע כולל בניית גשר לפיצול התנועה בכביש 1 באזור מחלף שער מוריה ובניית שתי מנהרות בעמק הארזים. אורכו של הכביש כ-3.6 ק"מ, והוא כולל שני גשרים ומנהרה דו-נתיבית באורך של כ-400 מטר. משך הקמתו ארך כשש שנים ועלותו הסתכמה ב-500 מיליון שקל.
קטע הכביש מאפשר לנוסעים מגוש דן לשכונות הצפוניות של ירושלים ולנוסעים לים המלח לעקוף את נתיבי התחבורה העירוניים הצפופים של ירושלים ובכך מקל על גודש התנועה בכניסה המערבית לירושלים, שעד לפתיחת קטע הכביש התאפשרה רק ממחלף גינות סחרוב (צומת עד 2019).
-
הכביש הנ"ל מכונה כביש 9 כי כביש 1 ממשיך דרך רחוב יפו עד העיר העתיקה ומשם שמאלה בכיוון נווה יעקב והרכס איפה שהירושלמים מתכוונים כשהם מפגינים בכביש 1
-
@נייטרון-חפשי כתב בהטרמפיסטים....:
הכביש הנ"ל מכונה כביש 9 כי כביש 1 ממשיך דרך רחוב יפו עד העיר העתיקה ומשם שמאלה בכיוון נווה יעקב והרכס איפה שהירושלמים מתכוונים כשהם מפגינים בכביש 1כך גם אני חשבתי, ולזה התכוונתי, רק ש @טוסון כתב שזה לא הפשט
והאמת שרציתי לכתוב גם על זה, שזה כיום לא נכון, כיום יש סדר! כביש 1 חוצה את ארצנו הקדושה ממערב למזרח בלי צורך לעבור ממש בתוך רחובות ירושלים (מלבד גבעת המבתר), והכביש של הרכבת צריך לחזור לשמו המקורי והאמיתי - כביש 60 -
@צבי-דורש-ציון כתב בהטרמפיסטים....:
בלי צורך לעבור ממש בתוך רחובות ירושלים (מלבד גבעת המבתר)
כת’'ר כנראה לא נסע במנהרות החדשות
-
@צבי-דורש-ציון המנהרות החדשות שנפתחו לאחרונה חוצות ממערב למזרח
רק מי שמגיע מכיוון כביש רמות לא יכול להכנס אליהם אלא צריך לעבור בצומת הגבעה הצרפתית
פתחו מנהרות חדשות או בלשון עיריית ירושלים הפרדה מפלסית שעוברות ממערב למזרח מתחת לצומת הגבעה הצרפתית או בלשון חברת מוריה מחלף שער מזרח
אבל הכניסה אליהם היא לפני המקום שבו מי שמגיע מכביש רמות -שד’ גולדה מאיר - כביש 436 מתמזג עם כביש 1 בדרך יגאל ידין - כביש 9 -
פוסט זה נמחק!
-
@צבי-דורש-ציון יש למישהו סיפור פיקנטי על טרמפיסטים?
פשוט כי זה היה נושא השרשור!
רק מתזכר… -
@נייטרון-חפשי הוא בהשראת הקטגוריה החדשה שלו
אולי אני אספר על הפעם ההיא שנסעתי ב4 בבוקר ממירון לצפת בטרמפ והאלו שנסעו איתי תפרו מהנהג 80 שקל בשביל הנסיעה
בגדול את כל המזומן שהיה לו עליו
היה מדובר באברך עם איזה באלנו 97 (זה היה לפני כמה שנים)
שזה גועל נפש בנפרד
אבל מה שעצבן בעיקר את אני הצעיר היה שהם לא הסכימו להתחלק איתי ועם עוד חבר שלי בכסףאו בהלוך למירון שעמדנו שעתיים בערך בקסם עד שעצר לנו מישהו לצומת חנניה
בגדול מאז הפסקתי לסוע בטרמפים
אלא אם אני מוכרח
רק למעיינ(ות) בערב שבת קודש
@צבי-דורש-ציון ערכתי למענך את הפוסט הקודם