כל כמה זמן מחליפים פלגים בגרנדיס
-
@גרנדיס כתב בכל כמה זמן מחליפים פלגים בגרנדיס:
יותר רעידות בדרייב מאשר בפארקינג אבל גם בזה וגם בזה יש רעידות
אם הרעידות בדרייב וברקס [כגון בעמידה ברמזור] אזי באמת מדובר בתושבות.
לגבי הפלאגים אני לא זוכר מה יש בגרנדיס אבל אם זה פלאגים רגילים כדאי להחליף בערך כל 25 אלף ואם זה אירידיום בערך כל 80 אלף . -
@יצחק-רשטונ עד כמה מסובך להחליף לבד?
ומה העלות אצל מוסכניק? -
@יצחק-רשטונ כתב בכל כמה זמן מחליפים פלגים בגרנדיס:
אבל אם זה פלאגים רגילים כדאי להחליף בערך כל 25 אלף ואם זה אירידיום בערך כל 80 אלף .
אם אני שולף אותם אני יכול לראות איזה סוג זה?
-
עד כמה מסובך להחליף לבד?
ומה העלות אצל מוסכניק?לא מסובך בכלל, רק צריך בוקסא ארוכה לפלאגים
אם אני שולף אותם אני יכול לראות איזה סוג זה?
אני חושב שיש לך אירידום של חברת NGK היפנית והם עולים בערך 250 ל4 פלאגים אבל אני לא בטוח
-
אני חושב שיש לך אירידום של חברת NGK היפנית והם עולים בערך 250 ל4 פלאגים אבל אני לא בטוח
אפשר לדעת מהתבוננות עליהם?
והשאלה היא על תושבות כמה מסובך להחליף ואיך יודעים באיזה תושבת הבעיה
-
@גרנדיס תרים טלפון לכל חנות חלפים ותשאל אותם, הם ידעו לומר לך במקום לגבי המחיר של הפלאגים וסוגם.
כנ''ל על מחיר התושבות אם אני לא טועה יש אצלך 4 תושבות (3 מנוע 1 גיר) מה שבדרך כלל נהרס לפי הסדר: תושבת עליונה צד נוסע, תושבת\ות תחתונה\ות (נקראת משקפיים) תושבת גיר
תוכל לנסות לפענח: שים אנדברקס משוך כהוגן, שים על דרייב ותתבונן על המנוע, נסה לראות באיזה צד הרעידה. מומלץ גם להשאיר מזגן דלוק כדי שהפעלת המדחס תרעיד את המנוע יותר חזק -
@שלמה כתב בכל כמה זמן מחליפים פלגים בגרנדיס:
@גרנדיס תרים טלפון לכל חנות חלפים ותשאל אותם, הם ידעו לומר לך במקום לגבי המחיר של הפלאגים וסוגם.
כנ''ל על מחיר התושבות אם אני לא טועה יש אצלך 4 תושבות (3 מנוע 1 גיר) מה שבדרך כלל נהרס לפי הסדר: תושבת עליונה צד נוסע, תושבת\ות תחתונה\ות (נקראת משקפיים) תושבת גיר
תוכל לנסות לפענח: שים אנדברקס משוך כהוגן, שים על דרייב ותתבונן על המנוע, נסה לראות באיזה צד הרעידה. מומלץ גם להשאיר מזגן דלוק כדי שהפעלת המדחס תרעיד את המנוע יותר חזקואני מוסיף שבגרנדיס חייבים תושבת מקורית!
מסיבה אחת פשוטה, שרק ככה מפסיק הרעידות. -
@הכל-בעזרת-השם כתב בכל כמה זמן מחליפים פלגים בגרנדיס:
ואני מוסיף שבגרנדיס חייבים תושבת מקורית!
מסיבה אחת פשוטה, שרק ככה מפסיק הרעידות.אכן כך גם ביונדאי
-
יש אירידיום והוחלף לפני 13000 בערך
עדיין יש רעידות ולא ניכר שצד אחד יותר רועד אלא כל המנוע רוטט -
יש אירידיום והוחלף לפני 13000 בערך
עדיין יש רעידות ולא ניכר שצד אחד יותר רועד אלא כל המנוע רוטטמכל הנאמר נראה שבאמת הבעיה לא קשורה לפלאגים אלא לתושבות
-
@יצחק-רשטונ אבל הרעידות לא מצד אחד
-
אבל הרעידות לא מצד אחד
לא אמור להיות משנה כי ברגע שצד אחד לא יושב טוב הכל ירעד (אחרי הכל זה חתיכה אחת)