טיוטה פריוס 2011 2 רעשים מהגלגלים ומזגן
-
1.יש לי רעשים בנסיעה כמו של צרצר מכיוון הגלגל בצד ימין וזה רק מתי שאני נוסע ישר או מסובב את ההגה לצד שמאל אם אני מסובב את ההגה לצד ימין אין רעש יש למישהו כיוון מה פשר העניין?
2. המזגן באוטו שמכוון בכפתור לזרוק לפנים מוציא לי גם לרגלים (אני יודע שיש אופציה גם לפנים וגם לרגלים) האם משהו התנתק שם אי שיש בעיה בכפתור של הבורר מצבים מישהו נתקל בזה פעם? -
@בנימין-כהן כתב בטיוטה פריוס 2011 2 רעשים מהגלגלים ומזגן:
- המזגן באוטו שמכוון בכפתור לזרוק לפנים מוציא לי גם לרגלים (אני יודע שיש אופציה גם לפנים וגם לרגלים) האם משהו התנתק שם אי שיש בעיה בכפתור של הבורר מצבים מישהו נתקל בזה פעם?
שני דברים
א. הנושא שצוטטתי הוא נושא אחר אנא שקול לפתוח בשבילו נושא חדש בקטגוריה המתאימה
ב.כדאי ומומלץ להכניס את סוג הרכב בתוך ההודעה ולא (רק) בכותרתלגופה של שאלה רעש מכיוון הגלגל יכול להיות מלא דברים
הייתי שולל דבר ראשון את הצלחות והרפידות ע"י בדיקה אם הרעש מתחזק בלחיצה על הברקס
יכול להיות שזה גם ציריה (מה שיותר סביר בסוג הרעש הזה)
@נייטרון-חפשי \ @הכל-בעזרת-השם יש צדק בדבריי? (האחרונים כמובן ) -
@יעקב-מ-פינס כתב בטיוטה פריוס 2011 2 רעשים מהגלגלים ומזגן:
יכול להיות שזה גם ציריה (מה שיותר סביר בסוג הרעש הזה)
יותר לבדוק את הברקסים דבר ראשון ואם לא אז הייתי הולך יותר על הפחית שמכסה את הצלחת
-
@בנימין-כהן כתב בטיוטה פריוס 2011 2 רעשים מהגלגלים ומזגן:
- המזגן באוטו שמכוון בכפתור לזרוק לפנים מוציא לי גם לרגלים (אני יודע שיש אופציה גם לפנים וגם לרגלים) האם משהו התנתק שם אי שיש בעיה בכפתור של הבורר מצבים מישהו נתקל בזה פעם?
המנוע של הבורר מצבים כנראה נתקע (מאבק וכדו') צריך דבר ראשון למצוא אותו ואז לשחק איתו הלוך ושוב (בלחצנים עם עזרה ידנית), אח"כ לשמן אותו מבחוץ עם ספריי, ובמידה ועדיין לא חלק אז התחלנו להסתבך אבל עדיין יש מה לעשות.
המנוע הנ"ל נמצא מאחד הצדדים של המזגן או מרגלי הנהג (כך זה כמדומני ברכב שלך) או מאחורי תא הכפפות, הוא יכול להיות ממוקם די גבוה אבל הוא שם בוודאות אז אם לא מצאת תחפש יותר למעלה.@הכל-בעזרת-השם כתב בטיוטה פריוס 2011 2 רעשים מהגלגלים ומזגן:
ואם לא אז הייתי הולך יותר על הפחית שמכסה את הצלחת