הבו עצה, השלט מקצר
-
שלום ותודה מראש לעוזרים
השלט שלי [הונדה ג'אז הייבריד 2011] התחיל לפתע רק לנעול [גם בלחצן של הפתיחה] ולא פותח בכלל.
הלכתי לאיזה מנעולן, ואמר לי שהשלט מקצר.
אני שואל מסברא, ואשמח לשמוע אם זה שייך בכלל,
כיון שאני מבין ששלט חדש עולה איזור ה400 ש"ח, האם יש דרך להזמין מעלי אקספרס שלט חדש, ולהעביר מהשלט הנוכחי את ה'כרטיס' שמקודד אל הרכב שלי?
אולי שאלה הזויה, עכ"פ אשמח לכל עזרה בענין. -
@נהג-מתחיל
נראה לעניות דעתי גם אם תנסה לקודד את השלט החדש הוא יפעל רק נעילה
לא כך? -
@יעקב-מ-פינס
למה?
הבעיה בשלט לא בקליטה של האוטו -
@נהג-מתחיל
הקידוד הוא ע"י השלט הישן אם אני לא טועה -
@יעקב-מ-פינס
אבל אין בעיה בשלט הישן, רק בחשמל שלו.
ואני לא מתכוון לקדד מחדש, אלא האם אפשר לקחת את ה'כרטיס' שמקודד -
@נהג-מתחיל
לא הבנתי כ"כ מה אתה מתכוון
תפתח את השלט תגיד לי אם השאלה שלך עדיין קיימת -
@נהג-מתחיל לכאורה הכוונה שהכפתור נעילה מקוצר ונועל כל הזמן (זה גם אמור לזלול את הסוללה) צריך לפתוח ולהלחים לחצן חדש.
האם זה נועל כשאתה לוחץ על פתיחה או שזה פותח ואז נועל מיד? -
@נייטרון-חפשי
נועל מיד, יש גם נורה אדומה שדולקת בכל לחיצה על השלט [פתיחה/סגירה] ועכשיו היא מידי פעם דולקת רצוף אחרי לחיצה אפי' שהפסקתי ללחוץ.
יותר מזה, כהפרדתי את הלוח הירוק מהבטריה והצמדתי שוב, הוא מיד עשה נעילה. -
@יעקב-מ-פינס
אם אני מבין נכון, [ואני לא באמת זוכר מהחוג אלקטרוניקה בילדותי, סתם סבורעס' בעלמא] יש בלוח הירוק מעגל חשמלי, עם 2 לחצנים, וחוצמזה יש גם 'כרטיס' שבו כתוב הקוד שמקודד עם האוטו.
השאלה היא, שגם אם נניח משהו מקצר שם במעגל חשמלי, אולי אפשר לשלוף את הכרטיס ולהלחים אותו מחדש בלוח חדש שמזמינים באלי אקספרס. -
@נהג-מתחיל כתב בהבו עצה, השלט מקצר:
יותר מזה, כהפרדתי את הלוח הירוק מהבטריה והצמדתי שוב, הוא מיד עשה נעילה.
בוא תתחיל עם ספריי מגעים.
זה נפל לך למים לאחרונה אולי? -
@נהג-מתחיל
בקיצורלא יעבוד
השבב של הקידוד מולחם עם כמות נכבדה של פינים קטנים מאוד ודקים מאוד
נ.ב. אם יש בעיה במעגל החשמלי 99% שגם זה לא יעבוד לך
-
@יעקב-מ-פינס
תודה!
תמיד כדאי לנסות לשאול שאלות גם אם לא הגיוניות, תמיד יהיו אנשים טובים שיראו לך את הדרך הנכונה. -
@נהג-מתחיל כתב בהבו עצה, השלט מקצר:
@נייטרון-חפשי
נועל מיד, יש גם נורה אדומה שדולקת בכל לחיצה על השלט [פתיחה/סגירה] ועכשיו היא מידי פעם דולקת רצוף אחרי לחיצה אפי' שהפסקתי ללחוץ.
יותר מזה, כהפרדתי את הלוח הירוק מהבטריה והצמדתי שוב, הוא מיד עשה נעילה.מירב הסיכויים שניתן לתקן!
כל מי שמבין בהלחמות אלקטרוניקה (מבין באמת לא ש'יש לו מלחם') יוכל כנראה לתקן, הייתי מציע לך את שירותי אלא שמן הסתם אני רחוק לך (צפת), תוכל לנסות במעבדת אלקטרוניקה או שתמצא מומחים כאלו בחנויות טלפונים אבל תברר לפני כי יש מעבדות שלא באמת יש להם ידיים והם יכולים להרוס יותר מלהועיל.