בקשת המלצה למצלמת דרך לרכב
-
@מיישה כתב בבקשת המלצה למצלמת דרך לרכב:
@YKingsmart
זוהי מצלמת הדרך הטובה ביותר היום
https://s.click.aliexpress.com/e/_DF6yCaN
תערוך בירור.בבירור שעשיתי בקארספורום הZ40 מקבלת יותר המלצות מה70mai a500s
התייעצתי גם עם כמה מתקינים שאמרו לי שהZ40 יותר טובה -
@שלמה מטרת המצלמה היא לא סתם שיהיה נחמד להסתכל אלא בעיקר במקרה של תאונה ח"ו ואז חשוב מאוד הפרטים הקטנים כמו מספר רכב וראות טובה בלילה ולשם כך נדרשת מצלמה טובה שתאפשר תוצאה מקסימלית המצלמות שמתחברות למולטימדיה הם בעיקר לצורך התראה על שמירת נתיב ושמירת מרחק מהרכב שלפניך (וגם כאן זה לא ברמה של מובילאיי ושות') ולכן לדעתי מיותר לקנות אותם ועדיף להשקיע במצלמה איכותית כדי שאם יהיה צורך ח"ו היא תבוא לידי שימוש
-
@שלמה הדרך למדוד איכות של מצלמה היא לא ברכב חונה אלא קח סרטון של אמצע נסיעה עצור אותו ותנסה לקרוא מס' לוחית של רכב שעובר שם (לא הרכב שלפניך אלא מישהו מהצד או שחוצה את דרכך) והאתגר הגדול יותר הוא לעשות את אותה בדיקה רק בלילה - רוב המצלמות הפשוטות יכשלו מניסיון
-
@טכנולוג כתב בבקשת המלצה למצלמת דרך לרכב:
@שלמה הדרך למדוד איכות של מצלמה היא לא ברכב חונה אלא קח סרטון של אמצע נסיעה עצור אותו ותנסה לקרוא מס' לוחית של רכב שעובר שם (לא הרכב שלפניך אלא מישהו מהצד או שחוצה את דרכך) והאתגר הגדול יותר הוא לעשות את אותה בדיקה רק בלילה - רוב המצלמות הפשוטות יכשלו מניסיון
קניתי מצלמה פשוטה מה שהבאתי קישור למעלה ולא רק שרואים את הלוחיות רישוי תכ"ד נסיעה, בדקתי סירטון שאני הייתי בנסיעה, והמראה שלי פגעה במראה של רכב חונה והתקפלה, יצאתי אח"כ לבדוק ראיתי שלא היה לו זכוכית במראה ולא ראיתי שברים על הרצפה, בדקתי במצלמה וראיתי את המראה שלו כ"כ טוב שראיתי שהיה חסר לו הזכוכית של המראה, כבר לפני כן, זה דבר שבכללי מאוד קשה להשים לב אליו.
-
@אלי אולי היה בדיוק ראות טובה
אם אתה חושב שלא
אבקש ממך אם תוכל להעלות סרטון שניים מהמצלמה שלך זה יביא תועלת -
מצלמה זה לא רק איכות צילום, זה גם עמידות לאורך זמן בחום הישראלי
-
@מרן-הרוששיבע כל מצלמה והאפליקציה שלה
-
@קינג-קומפיוטר כנראה לא הובהרתי מספיק!
הכוונה לאפליקציה שעושה את אותה העבודה של מצלמת דרך ע''י המצלמה של הטאבלט או הפלאפון!
תוך כדי נסיעה מתעדת ומסריטה.
פארשטייסט? -
@אושר-מתקרב
זה לא שונה! זה אפי' פחות נח כי צריך להפעיל כל פעם מחדש באופן ידני ולמחוק היסטוריה כדי שישאר מקום וכו'.
זה פשוט טוב למי שלא בא לו לרכוש מצלמה ולהתקין אותה ויש לו כבר מכשיר עם מצלמה ואפליקציות שיוכל להנות מזה כשירצה.