ראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור
-
@צילפינגים כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
לא זוכר מי הביא שבוע שעבר על פריוס שהיתה מונית עם 180 אלף ובפועל במשומשת היה כתוב 300 אלף וזה מאותה סוכנות
אתה מתכוון לזה? לא זכרתי שזה מאותה סוכנות, אם ככה בוודאי שלא להתקרב לשום רכב שלהם, גם אם מנכ"ל טויוטה העולמית יבדוק אותו.
-
נראה לי זה מציאה פחות 6-8 א’ ממחירון
אם כי זה ליסניג ומגרש בתל אביב…
-
נראה לי זה מציאה פחות 6-8 א’ ממחירון
@איש-משפחתי כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
הוא מותיב לה והוא מפרק לה…
-
לענ"ד נראה כמציאה
(יד 1, שמור וק"מ מצוין ומחיר טוב)
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ryoo8s1t?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=2&pagination=1 -
לענ"ד נראה כמציאה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ryoo8s1t?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=2&pagination=1 -
@EBA כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@Lexus השקת בצילום מסך, תצלם גם את המחיר…
המחיר הוא 20,000 ש"ח.לא רציתי שיכנס גם מס’ הפל’ שלו
-
@Lexus מה הבעיה ככה?
בכל מקרה, זה אכן מחיר ממש טוב.
לא מחווה דעתי לגבי הרב עצמו, @שמואל-קליין לא התלהב מהדגם.@EBA כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@Lexus מה הבעיה ככה?
בכל מקרה, זה אכן מחיר ממש טוב.
לא מחווה דעתי לגבי הרב עצמו, @שמואל-קליין לא התלהב מהדגם.אחרי שלחצתי על ‘הצגת מס’ הטלפון’ לראות מאיזה אומה המוכר…
לא היה לי כח לרפרש את העמוד -
לענ"ד נראה כמציאה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ryoo8s1t?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=2&pagination=1@Lexus כנראה שזה היה ממש מציאה, ולכן זה כבר נחטף…
-
-
@נהוראי כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
הייתי אומר שזה מוזר ומחשיד
מי קונה רכב חסכוני לעשות איתו ממוצע 10,000 ק"מ בשנה
מילא אם זה היה אוטו מחברה
אני מתחיל לחשוב שאולי זה אבו גוש ולא קרית יערים
דעה שלי -
דעה שלי@יוני כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
מי קונה רכב חסכוני לעשות איתו ממוצע 10,000 ק"מ בשנהיש מעט דברים בגו.
אבל עיני רואים כל יום מחדש עוד אחד שקונה רכב היברידי, סתם כי הוא ‘‘חסכוני’’ בלי לחשוב, כמה אני נוסע והאם בכיס זה אכן ישתלם לי. ככה זה.
תורת הפסיכולוגיה.
עריכה: זה נאמר כתשובה לשאלתו של @יוני היקר.
ועריכה זו בעקבות דבריו הנכוחים של @מוטי-ברנד היקר, אכן קו החשיבה הכללי של ציבור משתמשי הפורום פה באופן כללי הוא לחסוך כמה שיותר בעלויות הרכב הכלליות, ושיהיה רכב שיקח ממקום למקום. וע’'כ באה תגובתו של @יוני .
אתה צודק ששיקולי נוחות הם גם שיקולים. בפרט שזה לא בסכומים גדולים במיוחד.
אגב, זה לפעמים שיקולי קידמה והשתכללות.@מוטי-ברנד כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
לפני זה היה לי יונדאי I30 כל נסיעה לבני ברק אתה רואה איך חצי טנק נשפך לך ובאוריס שלי בקושי זז המחוג
זה כן קצת קצת פסיכולוגי, ולזה התכוונתי, אפס כי אנחנו לא חלוקים בדעתינו.
-
@יוני כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
אבל עיני רואים כל יום מחדש עוד אחד שקונה רכב היברידי, סתם כי הוא ‘‘חסכוני’’ בלי לחשוב, כמה אני נוסע והאם בכיס זה אכן ישתלם לי. ככה זה.
תורת הפסיכולוגיה.
עריכה: זה נאמר כתשובה לשאלתו של @יוני היקר.
ועריכה זו בעקבות דבריו הנכוחים של @מוטי-ברנד היקר, אכן קו החשיבה הכללי של ציבור משתמשי הפורום פה באופן כללי הוא לחסוך כמה שיותר בעלויות הרכב הכלליות, ושיהיה רכב שיקח ממקום למקום. וע’'כ באה תגובתו של @יוני .
אתה צודק ששיקולי נוחות הם גם שיקולים. בפרט שזה לא בסכומים גדולים במיוחד.
אגב, זה לפעמים שיקולי קידמה והשתכללות.@מוטי-ברנד כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
לפני זה היה לי יונדאי I30 כל נסיעה לבני ברק אתה רואה איך חצי טנק נשפך לך ובאוריס שלי בקושי זז המחוג
זה כן קצת קצת פסיכולוגי, ולזה התכוונתי, אפס כי אנחנו לא חלוקים בדעתינו.
@Klonimoos כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@יוני כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
תורת הפסיכולוגיה.תקשיב לי יש גם רכב היברידי ואני לא נוסע הרבה ויש לי את זה כבר שנה
מה אני יגיד לך זה ממכר השקט באוטו ברוב הזמן אתה יכול לשבת עם בן אדם באוטו עם מזגן ואתה לא מרגיש שהרכב מדבר איתך כל הזמן
והכי חשוב אתה לא מבקר כל הזמן בתחנת דלק (למרות שהסוללה שלי לא הכי תקינה) פעם בשבועיים וחצי אתה הולך לתדלק כולל נסיעה מביתר לבני ברק הלוך חזור כולל גיחות לירושלים זה כיף
נכון שיכול להיות שבסיכום סופי זה לא הכי רווחי כלכלי אבל זה חוויה אחרת
ועוד משהו שבהיברידי המזגן משפיע מיד לא אחרי 2 דקות גם בימים חמים המזגן מיד מקרר -
דעה שלי@יוני כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
וזה לא אהרן זה מוסא…
אני מאוד מתחבר לדברים של @Klonimoos ו @מוטי-ברנד
אבל בכל אופן תמיד זה טוב לחשוד במוכר שאולי הוא קצת משנה מן האמת בשביל לבדוק יותר בעיון!!